2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1000274 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftar zoruyla başkan oldu şimdide gitmiyor işin kötüsü bu seneden sonra bir senesi daha var.

Çevrimdışı BlackEagle16

Vallahi hala tırsıyorlar billahi tırsıyorlar dzeko symanzki tadiç icardi pardes almışsınız hala Şenol Güneş sallam derdindesiniz korku vallahi dağları sarmış gören gözlere
Ya abi sen Şenol hocamla kafayı yemişsin ya adamlar bildiğin billur geciyorlar. Şenol güneşin gol atacak kaldır gözünün önündeki perdeyi ! Takımda 1 tane santrafor var alooooooooo.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Nazım Ar

He imza parası neden yazmıyor, bonuslar? Öpücükle mi almışlar.

Çevrimdışı BlackEagle16

He imza parası neden yazmıyor, bonuslar? Öpücükle mi almışlar.
Ya abicim neyle alırsa aldı. Adamlar madara etti geçti. Sabah emre bey Beşiktaş'ın ihtiyacı varsa o topcuya basar alır dediğinin akşamı adamlar adamı İstanbul'a getirdi hazmedelim artık ! O defter kapandı bundan sonra acil eylem planı istifa gelmeli. Korkuyorum bunlar kör topal bı sponsor yarın aciklayacaklar ona korkuyorum. Ya bu Tevfik beyde bırak artık divan başkanlığı gel başkan ol be adam takıma sahip çıkın arkadaş. Bunların yaptığı yoneticiligi hiç parasız bende yaparım

Çevrimdışı Talisca1903

Ya abi sen Şenol hocamla kafayı yemişsin ya adamlar bildiğin billur geciyorlar. Şenol güneşin gol atacak kaldır gözünün önündeki perdeyi ! Takımda 1 tane santrafor var alooooooooo.
ne yapayım kardeşim konu Beşiktaş olunca bende mantık felan kalmıyor ben bilmiyormuyum kadronun halini de kendimi ikna edemiyorum yine de çakacaz renklilere pes etmek yok

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

ne yapayım kardeşim konu Beşiktaş olunca bende mantık felan kalmıyor ben bilmiyormuyum kadronun halini de kendimi ikna edemiyorum yine de çakacaz renklilere pes etmek yok
Abi sen yat uyu kendine gel samimiyim kadroyu önüne bı aç bak. Bu takıma 7 tane adam lazım 7. Tek eksik olmayan bölgemiz sağ bek

Çevrimdışı Talisca1903

Ya abicim neyle alırsa aldı. Adamlar madara etti geçti. Sabah emre bey Beşiktaş'ın ihtiyacı varsa o topcuya basar alır dediğinin akşamı adamlar adamı İstanbul'a getirdi hazmedelim artık ! O defter kapandı bundan sonra acil eylem planı istifa gelmeli. Korkuyorum bunlar kör topal bı sponsor yarın aciklayacaklar ona korkuyorum. Ya bu Tevfik beyde bırak artık divan başkanlığı gel başkan ol be adam takıma sahip çıkın arkadaş. Bunların yaptığı yoneticiligi hiç parasız bende yaparım
Bu adamlar hep lafta var topa gireni görmedim ben daha Hasan beyde öyle twit atıp duruyor FO vardı onu da yedik elbirliğiyle ( ben FOPN)olayına hiç destek vermedim vermem de çünkü ispatı mümkün olmayan şeyler bunlar X futbolcuya 3 yerine 5 verdik deseler ne diyeceksin nasıl ispatlayacaksın yanlış anlaşılmasın yapmışlar demiyorum yapılsa da anlaşılmayacak işler bunlar
Adam FFP yi mükemmel döndü az gösterip çok verebilir ne yapacak oturup ağlayacak hali yok ya bunlar gibi

Çevrimdışı Talisca1903

Abi sen yat uyu kendine gel samimiyim kadroyu önüne bı aç bak. Bu takıma 7 tane adam lazım 7. Tek eksik olmayan bölgemiz sağ bek
Biliyorum biliyorum da bu akşm uyuyamam ben sinirden yarın 2 haftalık izinden sonra işbaşı yapacağım renkliler yiyyecekler beni vallahi izini uzatacağım nerdeyse

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimdışı Nazım Ar

Dediğine katılıyorum ama karaktersizlerin  makarayı uzatmak için fb ucuza aldı, Beşiktaştan çok para vermediler algısına da pabuç bırakmayalım. Hayvan gibi para harcıyorlar ki bu sadece açıkladıkları rakam. Satış matış hikaye Ardayı satmasalar da Ali koç verir açıktan parayı alırdı.

Çevrimdışı Talisca1903

Dediğine katılıyorum ama karaktersizlerin  makarayı uzatmak için fb ucuza aldı, Beşiktaştan çok para vermediler algısına da pabuç bırakmayalım. Hayvan gibi para harcıyorlar ki bu sadece açıkladıkları rakam. Satış matış hikaye Ardayı satmasalar da Ali koç verir açıktan parayı alırdı.
sistemli bir sindirme operasyonu var sağolsun yönetimimize olmadığı için meydan bunlara kaldı gs fb her haberimiz çıkan futbolcuya çöküyor sabitzerde cincona gidiyormuş bolca isim salalım piyasaya bunlar toplasın bakalım

Çevrimdışı Çağrı Öz

Herkese iyi akşamlar. Üç beş kelam etmek istiyorum.

-Tadiç'e 7.5 milyon verip oynatmak transfer çalımı yemekten daha beter bir şey.

-Yönetim bu işleri üç beş gazeteci ekmek yiyecek diye sızdırıyor. Kendi kuyularını kazıyorlar.

-Fikret Orman zamanında fener bize bir sürü transfer çalımı attı. Günün sonun hepsi için da iyi ki alınamamış dedik. Yani fasafiso bu işler.

-Ayrıca beyinsiz spor medyası bu işi fırsat bilip kuduz köpek gibi saldırıyor. Saat başı bir sürü asılsız haber uyduruyorlar. Her birisi de tahrik edici şeyler. Oyuna gelmeyin derim.

-Yönetimin umarım sağlam planları vardır. Yoksa direkt güle güle. Merakla bekliyorum.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı AigleBordeaux

Anadolu JK projesi tam gaz devam Besiktasporlu baskanla   :)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ANC'nin Zaha isminde bir futbolcu olduğundan haberi bile yoktur. Öyle bir başkan.

Çevrimdışı Alparslan

Lyanco'yu da alıyorlarmış. Bu iş artık kepazelik boyutuna varmaya başladı. Bir an önce transfer dönemi bitsin diye dua ediyorum.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2023, 00:18:15 Alparslan ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı levitate

sırf dalgasına alıyorlar ihtiyaçları da yok ha
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

fb duyumcuları lyanco haberlerinin bizim yönetim tarafından ortaya atıldığını iddia ediyor

"çalım attık xd" diyebilmek için hahaha ne kompleksli adamlar ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ANC'nin Zaha isminde bir futbolcu olduğundan haberi bile yoktur. Öyle bir başkan.

Zahayi en fazla güneydoğu kökenli bir yemek zanneder.

Çevrimdışı levitate

fb duyumcuları lyanco haberlerinin bizim yönetim tarafından ortaya atıldığını iddia ediyor

"çalım attık xd" diyebilmek için hahaha ne kompleksli adamlar ya
https://twitter.com/ElisBuseArac/status/1680686793660813313
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

pereyra yarın geliyormuş deniyor ama yine de yönetim (...)
bipbipbupbup

Etiketler: