2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999940 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Fo övmek istemiyorum o dönemde de ağustos eylüle kadar transfer bekliyorduk, kampta antrenmanda u17den çocuklar oynuyordu ama en azından topçu satıyorduk. Ne satabiliyorlar, ne alabiliyorlar. Beşiktaş bir futbolcuyu kaçırdı diye bir şey kaybetmez tabii ki ancak bu yönetim bu kulübün ağırlığını kaldıracak vizyona ve büyüklüğe sahip değil. Menajerle çalışmam diyip rüzgara karşı işemeye çalışan adamlar olduğu sürece transfer de yapamazlar oyuncu da satamazlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi de tüm oyuncuları Şenol Güneş ret edip transfer ettirmiyor demeye başladılar. Yönetim sütten çıkmış ak kaşık. Velev ki ret ediyor. Kaç aydır hocaya liste sunmadınız mı? Daha yeni ret ediyor diye haber servis ediyorsunuz. Bu yönetim kendini çok akıllı zannediyor. Her sene aynı bahane. Hani scoutlarınız, transfer komiteniniz vardı. Ne oldu?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Bak bak hocaya yönlendirmeye başladılar durumu. Çakal sürüsü.

Ağız dolusu sövesim geliyor yemin ederim. Bunlar bunu hak ediyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alparslan

Dün geceden beri uyuyamadım sinirden. Gece aniden haberi görünce şok geçirdim. Aslında söylediğim çoookkk şey var ama buraya yazamam. Bu saatten sonra bunların yapacağı transferden de hayır gelmez. Paranız yoksa o mevkide durmayacaksınız. Bizim de paramız yok. Bizde gider yönetiriz bu kulübü o zaman. Gerçekten itibarımızı yerle bir ettiler. Yıllar önce Mehmet Topuz vakasında buna benzer bir durum yaşanmıştı. Ama emin olun bu bile ondan daha vahim. Herkesin morali yerle bir oldu. Bu saatten sonra iyi transfer yapsan bile artık geç olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu elin FBli spikerlerinin bizim takımla ilgili özel haber yapması nedir? Hangi yönetici veya profesyonelin adamıdır bu Yağız? Bu soruların cevabı olan kişi bu takımın içindeki köstebektir. Beşiktaş'a hiçbir faydası olmadığı gibi Beşiktaş düşmanıdır.

https://twitter.com/CemFante/status/1680621528038113282

https://twitter.com/CemFante/status/1680623345581056000

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Dik dur Şenol hoca çık istafa et !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş basın toplantısında Ceyhun Kazancı'ya az konuşsun çok çalışsın dediğinin akşamı Ceyhun Kazancı ile yolları ayıracaksın yoksa Şenol hocanın istediğini o olmaz Ceyhun Kazancı'nın istediğinide Şenol hoca istemez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yöneticilerin Beşiktaş'ın geleceği için elini taşın altına koyup gereken ne ise bir an önce yapması lazım. Transfer falan da yapmasınlar bu şekilde yapacaklarsa. Beşiktaş'a para kazandıracağız diye küçük hesapların peşinde koşup büyük paralar kaybettirmesinler artık  :money:

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1680621261062283264

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/DeportesReports/status/1680611147970387970

İkisi bir arada olmaz dedik olan kulübe oluyor yazık.
kuzvaev, kondogbia, dijku, tadic vs. bunların hepsini hoca veto etti aynen yağızcım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bu elin FBli spikerlerinin bizim takımla ilgili özel haber yapması nedir? Hangi yönetici veya profesyonelin adamıdır bu Yağız? Bu soruların cevabı olan kişi bu takımın içindeki köstebektir. Beşiktaş'a hiçbir faydası olmadığı gibi Beşiktaş düşmanıdır.

https://twitter.com/CemFante/status/1680621528038113282

https://twitter.com/CemFante/status/1680623345581056000
Kimden aldığı belli onun kulüple ilişkisini kesmeyende belli.

Çevrimdışı levitate

Şenol Güneş basın toplantısında Ceyhun Kazancı'ya az konuşsun çok çalışsın dediğinin akşamı Ceyhun Kazancı ile yolları ayıracaksın yoksa Şenol hocanın istediğini o olmaz Ceyhun Kazancı'nın istediğinide Şenol hoca istemez.

hoca aksi adam ama bir şekilde orta yol bulunur onunla, sorun epl fanboyu beyefendide
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2023, 20:13:57 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bundan sonra çıkacak isimler James, Isco, Hazard, Alexis Sanchez, Umtiti, Ramos, Tuanzebe, Bakayoko, Willian vs. bunların arasındanda en kötülerini alırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Pereyra'ya da İtalya'dan teklifler varmış. :D

Çevrimdışı BlackEagle16

Gelmesin zaten abi mümkünse ilk maça kadar transfer yapmasınlar zira kendilerinin son maçı olacak !

Çevrimdışı Savaş

Kimlerin mamalı muhabir olduğunu da bugün anlamış olduk.

En ufak olumlu bir durumda bangır bangır bağıran adamlar şu durumda bir kez bile yazmadılar bugün.

Çok güzel bir laf var Beşiktaş'tan menfaat bekleyen ....... diye. Hayırlı işler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Bundan sonra çıkacak isimler James, Isco, Hazard, Alexis Sanchez, Umtiti, Ramos, Tuanzebe, Bakayoko, Willian vs. bunların arasındanda en kötülerini alırız.
bunları da alamazlar :D

ramosla 4'e anlaşırlar sonra 3.8'e düşürmek isterler bi bakarsın ramos konyaspor'da :d
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

inter falan diyorlardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Bundan sonra hiç bir transfere bakmıyor ve ilgilenmiyorum.Artık BEŞİKTAŞ’ımız için beka sorunu haline gelmiş Ahmet Nur Çebi yönetiminden derhal kurtulmak ilk önceliğimdir.Köyiçinde,stadyumda,deplasmanda,sosyal medyada vs. nerede olursam olayım YÖNETİM GİTSİN﹗
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı BlackEagle16

Bundan sonra hiç bir transfere bakmıyor ve ilgilenmiyorum.Artık BEŞİKTAŞ’ımız için beka sorunu haline gelmiş Ahmet Nur Çebi yönetiminden derhal kurtulmak ilk önceliğimdir.Köyiçinde,stadyumda,deplasmanda,sosyal medyada vs. nerede olursam olayım YÖNETİM GİTSİN﹗
YÖNETİM İSTİFA !

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dorukhan TS den ayrılmak istemiş.
Kesin gider biz almaya çalışırız.

Çevrimdışı levitate

Dorukhan TS den ayrılmak istemiş.
Kesin gider biz almaya çalışırız.
başkası istese beleşe gider ama biz 2 veririz şimdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Kim ne derse ne söylerse söylesin kardeşim elle tutulacak tek şey Şenol Güneş .Renklilerde vallahi billahi korkuyor yoksa Fb muhabirinin her oyuncuyu Şenol Güneş veto ediyor diye konuşması SD dereken ismini zikredememesi görüyoruz kardeşim kör değiliz.İçten içe bu herif varken bunca transfere rağmen Şampiyon olamayacağız korkunuz yoksa bende bir şey bilmiyorum.Ermanı ayrı saldırır gs yancısı barışı ayrı yağızı ayrı bizde yedik hadi ordan

Çevrimdışı Talisca1903

Turnosol kağıdı gibi bir gün Erdener Karataş ve Okan Koç bir yana tüm medya bir yana bu ikisinin hakkını teslim etmek gerek

Etiketler: