2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999346 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/plussportz/status/1680523816156495872

yuh ama yine de yönetimi aklamaz

deniyor ki tosic 1-1.5 ay önce hocaya tadic'i önermiş, 3 haftadır da ikna etmeye çalışıyorlarmış, bu kadar sürede indiremiyorlarsa bıraksınlar bu işleri
Valla ne olursa olsun, bu gibi adamları ya alacaksın ya da piyasaya ilgilendiğini duyurmayacaksın. Böyle rezil edersin kendini.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaş dernek hissesini %15'e düşürüp kulübü satmasını istiyorum. Borcun tamamı ödenmese de batık pozisyonundan çıkmaya yetecek kadarı kafi. Hüsnü Güreli bile kaçıp gitmişti. Batık kulübü kimse almaz.

Papazların derdi bitmiyor, bonservis+maaş yıllık giderleri 5 milyon euro. Geçler bedava oynuyor giderken 3-5 kazandırıyor. Feda dönemi öldük bittik sanılıyordu ama gençlerin motivasyon kalitesi yüksek olduğu için son yılların en güzel futbolunu oynamıştık. Altyapıya önem verirsen Metin Ali Feyyaz Sergen alırsın. Önem vermezsen Necip.
Metin Ali Feyyaz Şifo Zeki bunların hiçbirisi altyapı değil önce bunu bir ortaya koyalım. Satış yapacaksak ki zamanında yaptık demba ba-sosa-atınç-cenk tosiç hatta tolgay felanda satabiliyorsun marcelo fabri de var daha bu kadroda genç felan değildi.Altyapıdan çıkardığın 2 asset var biri Sergen diğeri Nihat bu ütopyada takılıp bataklıktan çıkmazsın
Altyapıdan çıkarman şart değil iyi bir menjerle çaışacaksın ki kim olduğu belli piyasada payını verip çatır çatır satacaksın yaştan altyapıdan bağımsız
Senin dediğin hayal alemi benim dediğim yapılmışı ortada olan saf gerçek

Çevrimdışı Mehmet57

Neyse, en azindan Welinton’u yolladik

Çevrimdışı Talisca1903

Valla ne olursa olsun, bu gibi adamları ya alacaksın ya da piyasaya ilgilendiğini duyurmayacaksın. Böyle rezil edersin kendini.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
madem böyleydi 4 istiyordu 3,4 e ikna ettik yazma yada diego ribas van persie kaptırdığın günün ertesine Gomez sosa indireceksin artık transfer istemiyorum Ağustos sonuna kadar oralarda yeni bir Ghezzal bulmak umuduyla

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı ardiles

gümlerlerse florya arazisini tekrar satarlar devlete, 2 yıl sonra tekrar geri alırlar hibe olarak. Adamlar devletin her kademesine sızmış, lobi olarak çok güçlüler, hiç bir şey olmaz yani..
Bir dönem İstanbulda yaşadım. Kasımpaşada tokatçı kıraathaneleri vardı. Ön kapıdan girilir arka kapıdan çıkılırdı. Lobiyle olacak iş değil, yedirmezler.

Kalpazan 50 lirayı yanlışlıkla mavi renge boyamış, bakkala gidip parayı bozdurmak istemiş. Aklı sıra uyanıklık yapacak. Bakkal amca da "iki yirmibeşlik yapayım" yeğen demiş. Meğer o da numarayı yanlış basmış. Herkes uyanık anlayacağın.

Çevrimdışı ardiles

yani şunu bile idrak edememek hayal aleminde yaşamaktır
Senin iddiana göre olsaydı Gs Floryayı satacak hale hiç gelmezdi. Hiçbiri batık olmazdı. Kolay değil o işler.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu rezil adamlar hala biri açıklama yapamıyor istifada bir erdemdir !!!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi gokhans

Bir dönem İstanbulda yaşadım. Kasımpaşada tokatçı kıraathaneleri vardı. Ön kapıdan girilir arka kapıdan çıkılırdı. Lobiyle olacak iş değil, yedirmezler.

Kalpazan 50 lirayı yanlışlıkla mavi renge boyamış, bakkala gidip parayı bozdurmak istemiş. Aklı sıra uyanıklık yapacak. Bakkal amca da "iki yirmibeşlik yapayım" yeğen demiş. Meğer o da numarayı yanlış basmış. Herkes uyanık anlayacağın.
muhtemelen bilmiyorsun, farkında olmadın ama çok yedirdiler, herkesin gözünün içine baka baka yedirmeye devam ediyorlar. Florya ve riva arazi olaylarını bi araştır, kemerburgaz, gs adası, stat inşaatları, şişlideki otel izin ve diğer durumlarınıda araştır bak neler neler yedirmişler bak. Sen 10 yıldır ümraniye tesislerin arkasındaki atıl, kullanılmayan araziyi kiralayamazken bak millet neler neler yapıyor. Burdaki fark=lobi
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

madem böyleydi 4 istiyordu 3,4 e ikna ettik yazma yada diego ribas van persie kaptırdığın günün ertesine Gomez sosa indireceksin artık transfer istemiyorum Ağustos sonuna kadar oralarda yeni bir Ghezzal bulmak umuduyla
Aman abi bunlar transfer falan yapmasınlar gitsinler₁ yapacakları en büyük iyilik o olur mumkunse sponsor bile bulmadan girsinler

Çevrimiçi gokhans

Aman abi bunlar transfer falan yapmasınlar gitsinler₁ yapacakları en büyük iyilik o olur mumkunse sponsor bile bulmadan girsinler
aynen öyle. Hiç transfer, sponsor vs ayarlayamadan gitsinlerki, gelecek vizyonlu bir yönetimede hareket alanı sağlar bu durum. Sağda solda ramos falan haberlerini pompalamaya  başlamışlar ama yemez artık..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Senin iddiana göre olsaydı Gs Floryayı satacak hale hiç gelmezdi. Hiçbiri batık olmazdı. Kolay değil o işler.
sattı aldı ne oldu yani sana kalsa da çoktan haciz kapıya gelmiş olmalıydı sonuçta bir sezon önce morutan çikaldo derken 30 harcadılar bir sezon sonra mertens olivirea bir 30 daha bu sezonda 10 milyon icardiyle başladılar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada aman diyeyim. Şu an;

Hazard = Isco = James Rodriguez = Çöp oğlu çöp.
Bildiğin Dele Alligillerden hepsi.

Çevrimdışı Talisca1903

gitmezler kardeşim hiç umudum yok zaten karşılarında bir adayda yok aday olduğunu söyleyenler twitter den twit atıyor 20 yıldır adı var kendileri yok

Çevrimdışı ardiles

muhtemelen bilmiyorsun, farkında olmadın ama çok yedirdiler, herkesin gözünün içine baka baka yedirmeye devam ediyorlar. Florya ve riva arazi olaylarını bi araştır, kemerburgaz, gs adası, stat inşaatları, şişlideki otel izin ve diğer durumlarınıda araştır bak neler neler yedirmişler bak. Sen 10 yıldır ümraniye tesislerin arkasındaki atıl, kullanılmayan araziyi kiralayamazken bak millet neler neler yapıyor. Burdaki fark=lobi
Tertemiz olduğunu iddia etmiyorum. Toplum nasılsa onlar da öyle. Kimse riske girmez. Yapan da babasının hayrına yapmaz, fifti fifti olur. En az yarısını vermek zorundalar. Azala azala bitiyorlar.

Çevrimdışı Savaş

Bu arada aman diyeyim. Şu an;

Hazard = Isco = James Rodriguez = Çöp oğlu çöp.
Bildiğin Dele Alligillerden hepsi.
Bunlardan biri gelir.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

Metin Ali Feyyaz Şifo Zeki bunların hiçbirisi altyapı değil önce bunu bir ortaya koyalım. Satış yapacaksak ki zamanında yaptık demba ba-sosa-atınç-cenk tosiç hatta tolgay felanda satabiliyorsun marcelo fabri de var daha bu kadroda genç felan değildi.Altyapıdan çıkardığın 2 asset var biri Sergen diğeri Nihat bu ütopyada takılıp bataklıktan çıkmazsın
Altyapıdan çıkarman şart değil iyi bir menjerle çaışacaksın ki kim olduğu belli piyasada payını verip çatır çatır satacaksın yaştan altyapıdan bağımsız
Senin dediğin hayal alemi benim dediğim yapılmışı ortada olan saf gerçek
O saydığın oyuncular neredeyse amatörde oynuyordu. Beşiktaş aldı yetiştirdi hepsini. Bir tanesi namağlup kaç defa şampiyon oldular. Avrupada kupa kazanabilirlerdi fakat bu modelin başarısını örtmek için korkak pısırık mıy mıy birini teknik direktör yaptılar. Nedenleri herkesin malumu.

Takımı baştan aşağı genç oyuncularla kuramazsın. Kaliteli yabancılarla harmanlayacaksın. İki modeli birleştireceksin.

Çevrimdışı Talisca1903

SD görevden alınacak diyorlar yetmez komple Yönetim gitsin﹗ etmeli

Çevrimdışı Talisca1903

Akşam Şenol Güneş basın toplantısı var diyorlar tekrardan camiayı toplar hoca yönetime de zaman kazndırır hocam ben olsam sert giderim

Az konuş çok çalış

Çevrimdışı BlackEagle16

Akşam Şenol Güneş basın toplantısı var diyorlar tekrardan camiayı toplar hoca yönetime de zaman kazndırır hocam ben olsam sert giderim

Az konuş çok çalış
Şenol güneşin azıcık karakteri varsa oda çıkar istifa eder. Elin antronorune 16 temmuz itibariyle saiss cenk tosun wegorsst gedson muleka verdi bu yönetim. Şenol Güneş bunları hakketniyor çık istifa et onurlu dur !

Çevrimiçi Necmi

o dediğini fikret orman yapıyordu bunlarda alt yapı oyuncusunu a takımda oynatacak kapasite yok
Ama bazı şeyler başa gelmeden görülmeli bunların ne olduğu geldikleri gün belliydi şimdi diz dövmeye gerek yok bu yaşananları taraftar istedi

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle. Hiç transfer, sponsor vs ayarlayamadan gitsinlerki, gelecek vizyonlu bir yönetimede hareket alanı sağlar bu durum. Sağda solda ramos falan haberlerini pompalamaya  başlamışlar ama yemez artık..
her dakika vizyonlu yönetim bulamazsın hele bunların arkadından hiç bulamazsın bize hacı ağa lazım artık kombineleri o fiyat yaptıkları anda patlayacakları belliydi tek kuruş gelir koyamadıkları için nakit akışını taraftara yüklemek istediler ama yemedi kombine satabildiklerini sanmıyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu tablo yönetimin geldiğinden beri elştirdiği Fikret Orman döneminin yanından bile geçemez. Ancak Demirören dönemi ile kıyaslanabilirler. O dönem de dolar kuru bu kadar yüksek değildi. Bu gidişle tarihin en kötü yönetimi olacaklar. Bence Beşiktaş'ın marka değerini getirdikleri nokta ile bunu çoktan hak ettiler  :tabe:

Alıntı
Ahmet Nur Çebi yönetiminde 4 sezonda ödenen ve kazanılan bonservis ücretleri.

19/20 (-16.48 mil€ /+1.5 mil€)
20/21 (-1.68 mil€ / 0)
21/22 (-7.35 mil€ / 0)
22/23 (-25.55 mil€ / +10.4 mil€)

Ödediğimiz: -51.06 mil€
Kazandığımız: +11.9 mil€
Açık: -39.16 mil€

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kartal Ç

Amarteyden de ses seda yok. O da keşke iptal olsa da masrafsız kapatsak şu transfer dönemini. Pek içime sinmiyor zaten.
İhtiyaç olan 5 nokta transferin 5'ini de yapamadıktan sonra 1-2 yalandan panik transferinin sahadaki oyuna çok da bi etkisi olmayacaktır.
Yedek kulübesini hiç hesaba katmıyorum bile zaten.

Çevrimdışı sozkul

yönetim çok kötüde Şenol hoca transfer işlerine karışmadığını söyler ve sorumluluk almaktan kaçardı.
neden Halil transferine salça oldu işi bozdu onu anlamıyorum, futbolcunun önceliği galatasaraymış, ama iş olmak üzereymiş, sanane kardeşim, sen bu konuda konuşma. Adam kendini tutamıyor.
Metin Tekin’ de GS yi istiyormuş derler hep, iyi ki Şenol hoca yokmuş o zamanlar

Etiketler: