2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998746 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

35 yaşındaki oyuncu için fazla yangın yaptınız. Üzülüyorum sizin için. Fb kasıtlı transfer etti evet, Caner ve Gönül acıları var adamların. Lens bizde iş yapmadı ama o sezon fb nin en parlak oyuncusunu aldık, gs de gedson keza. Renklilere nasıl bir travma yaşattığımızı anlıyor musun?  İyi oynayan oyuncumuzu kapsalar kötü hissederdim. Tadicin gelmemesi futbol açısından faydalı oldu.

Onu da yapabilirler, Bugün de Redmond'u açıklasalar şaşırır mıyız?

Çevrimiçi levitate

bizim sportif direktörümiz niye bankacı ya

valla kayyum atadılar herif fmcilik oynuyor kendince (hatta oynayamıyor oyunda bile kampa transfer götürürsün ama bu götüremedi)
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sercan, gürler, murat özen vs. hepsi suskun hahahaha
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

serhat diye bir yönetici twitter'da "kongre üyesi değilseniz eleştiremezsiniz" demiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Tercih edeceğin oyuna göre at/eşek olur. Şenol hocaya uygundu ama İ.Kartal sevmez bu adamları ki haklı da. Şenol hoca "kullan at" yapıyor. Kulüpten ayrıldıktan sonra ardında hep koca bir enkaz bırakıyor. Ortadoğu futbol mantığı istemiyorum. Kendisi çok istiyorsa Arap kulüpleri ona daha uygun.
Arap sevmiyorsa niye aldırmış haklıymış adam gibi yöneticin olsa alır 2 sene oynatır sonra da Araplara satar diyeceğimde senin bugün laf anlayacağın yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

serhat diye bir yönetici twitter'da "kongre üyesi değilseniz eleştiremezsiniz" demiş :D

Köprüden önceki son çıkış. Zirvalamanin nirvanasi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yarın da 9+2:açıklanır, sen sağ ben selamet.

Çevrimdışı ardiles

Onu da yapabilirler, Bugün de Redmond'u açıklasalar şaşırır mıyız?
Süperligi hafife alan tatilci tayfa 2 maçta şoklanıyor. Türkiyede futbol oynamak yorar adamı. 100 metre depar atarken zorlanmazsın ama sırtında adam tepinirken 10 metre gidemezsin. Burada bol temas var, fazla enerji harcatır. Redmond süper ligin zorluğundan şikayetçiydi. Araplardan teklif bekliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

TV köşelerinde para dilenirken böyle söylemiyorlardı ama  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Süperligi hafife alan tatilci tayfa 2 maçta şoklanıyor. Türkiyede futbol oynamak yorar adamı. 100 metre depar atarken zorlanmazsın ama sırtında adam tepinirken 10 metre gidemezsin. Burada bol temas var, fazla enerji harcatır. Redmond süper ligin zorluğundan şikayetçiydi. Araplardan teklif bekliyor.

Kardeşim geçen seneki maaşının üstüne eklesinler bak o zorlukları nasıl unutur.

Bizimkiler hem fakir hem iş bilmiyor.

Lig başlayınca futbolun unuttuğu bir isimli oyuncuyu getirirler yatsın diye.

Çevrimiçi Samet Ç

Komple serbest olacak o iş bu kadar transferi boşa yapmıyor diğer ikili.

Çevrimiçi levitate

daha hayırlı olur bizimkiler yerli oyuncu bulamıyor malum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

daha hayırlı olur bizimkiler yerli oyuncu bulamıyor malum
Yabancıda bulamıyorlar bulduklarınada rakiplere kaptırıyorlar.

Çevrimdışı Mehmet57

Tadic ligin kaderiyle oynayabilecek seviyede. Acik ara Ajax’in en onemli oyuncusu ve kaptani idi. Ne yazik ki kotu oldu bu. Ister 34 ister 35 olsun. Kalitesi hala ust duzey.

Boyle oyuncu lazim idi. Yonetim sinifta kaldi.

Çevrimiçi Samet Ç

Takımda 10 tane topçu var gerisi olsada olur olmasada hatta şu anda takımda bulunan 10 topçunun içinde bile 1-2 tane olsada olur olmasada olur diyebileceğimiz topçuda var bunlar kulübü bitirmeye gelmiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Dün Emre Kocadağ Tadic ile ilgileniyoruz diye konuşurken fener uçağı Tadic'in ayağına yollamış 15 dakikada transferi bitirmişler biz anlaştık dediğimiz Amartey'i 1 haftadır bekliyoruz :D

Çevrimiçi Samet Ç

hazard haftaya iner kesin :D
24 saate haber düşer bizim taraftarda bitmiş Hazard'a kanar herşeyi unuturlar. :D

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca ait olduğu yerde oynuyor. Seni de gönderelim Arabistana. Hacı hacıyı Mekkede....
bu sözün devamında elli tane bitiriş var tarzını buraya çekeceksen aynı şekilde cevap alırsın uslübüna dikkat et bilerek yazdıysan ayıp bilmeden yazdıysan daha da kötü

Çevrimiçi levitate

24 saate haber düşer bizim taraftarda bitmiş Hazard'a kanar herşeyi unuturlar. :D
hazard'a da kanmasınlar herif 5 yıldır ya yatıyor ya sakat
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşin transfer beceriksizliği ile bu noktaya gelmediğini herkes biliyor. Yöneticiliği beceremiyorlar. Şirketlerini çok iyi yönetiyor olabilirler ama bu iyi birer spor yöneticisi olduklarını göstermez. Her sene yüzde yirmi küçülen bir bütçeyle yarışmacı bir takım olamayız. Borçların bu küçülme ile azaldığı falan da yok. Koca çınarı yavaş yavaş bitiriyorlar.

Yatan Delle Ali'ye dünyanın parasını vermekle, dost, arkadaş diye oyuncuyu transfer etmekle yönetici falan olunmaz. Beşiktaş taraftarının iki isimli futbolcuya artık kanmaması lazım. O çok eleştirdiğimiz Fikret Orman hatta Demirören bile Beşiktaş'ın marka değerini bu kadar düşürmedi.

https://twitter.com/futbolverileri/status/1680539395906994176

https://twitter.com/gokhanocalann/status/1680529451271036929

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

İşin transfer beceriksizliği ile bu noktaya gelmediğini herkes biliyor. Yöneticiliği beceremiyorlar. Şirketlerini çok iyi yönetiyor olabilirler ama bu iyi birer spor yöneticisi olduklarını göstermez. Her sene yüzde yirmi küçülen bir bütçeyle yarışmacı bir takım olamayız. Borçların bu küçülme ile azaldığı falan da yok. Koca çınarı yavaş yavaş bitiriyorlar.

Yatan Delle Ali'ye dünyanın parasını vermekle, dost, arkadaş diye oyuncuyu transfer etmekle yönetici falan olunmaz. Beşiktaş taraftarının iki isimli futbolcuya artık kanmaması lazım. O çok eleştirdiğimiz Fikret Orman hatta Demirören bile Beşiktaş'ın marka değerini bu kadar düşürmedi.

https://twitter.com/futbolverileri/status/1680539395906994176

https://twitter.com/gokhanocalann/status/1680529451271036929
Kötü niyetliler bu durumun başka bir açıklaması olamaz. Ben buna inanıyorum. Şampiyon olduğumuz sezonda da fikrim aynıydı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: