2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998771 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

kardeşim ne yapayım pes etmeyelim ittire kaktıra aldıracağız  bunlara yoksa …
Abi yönetim pes etmiş 10 gün sonra resmi maçın var 11 e net 4 tane adam almaları lazım sen pes mi edelim diyorsun taraftar pes etmez ettirir bu pes eden yönetim bu takımdan gönderilmeli gerisi hikaye. Biz doğarız yine kullerimizden ! Biz ne kadrolarla yaristik ne kadrolar ile şampiyon olduk mesele pes etme meselesi değil mesele acziyet mesele camianın yipratilmasi.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Savaş

Dün geceden beri ne ses var ne soluk. Çıkıp konuşsanıza hadi? Hani alırdı Beşiktaş istediği futbolcuyu?

Başarı olunca en önden poz verirsiniz. Sıkışınca da çıksanıza hadi!

Taraftardan korkan yönetim olmaz. İstifa edeceksiniz. Beceriksizler sürüsü.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

Hasan arat ateşi yakmış gerekeni demiş Beşiktaş`ı daha fazla üzmeyin gereğini yapın demiş destek şart bırakıp gitsinler be yetti artık !

Çevrimdışı BlackEagle16

Dün geceden beri ne ses var ne soluk. Çıkıp konuşsanıza hadi? Hani alırdı Beşiktaş istediği futbolcuyu?

Başarı olunca en önden poz verirsiniz. Sıkışınca da çıksanıza hadi!

Taraftardan korkan yönetim olmaz. İstifa edeceksiniz. Beceriksizler sürüsü.

+1903
Rezil herifler çıkın açıklama yapın konuşun dedigin gibi !

Çevrimdışı Talisca1903

Abi yönetim pes etmiş 10 gün sonra resmi maçın var 11 e net 4 tane adam almaları lazım sen pes mi edelim diyorsun taraftar pes etmez ettirir bu pes eden yönetim bu takımdan gönderilmeli gerisi hikaye. Biz doğarız yine kullerimizden ! Biz ne kadrolarla yaristik ne kadrolar ile şampiyon olduk mesele pes etme meselesi değil mesele acziyet mesele camianın yipratilmasi.
Vallahi kardeşim biliyorum ama dile getiremiyorum kabullenemiyorum şu yapılanları

Çevrimdışı ardiles

Oh ne iyi olmuş. Lig başladığında Tadic 35 yaşına girecek. Zamana meydan okunabiseydi Atiba oynardı.  Şenol hocanın bol top dürtmeli ve futbolcuların kondisyonunu öldüren statik oyununa uygundu. Bu beladan da kurtulduk... Sıradaki.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Batuhan bile bu capsizlarla billur geçmiş.

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan arat ateşi yakmış gerekeni demiş Beşiktaş`ı daha fazla üzmeyin gereğini yapın demiş destek şart bırakıp gitsinler be yetti artık !
çıksın artık kaç senedir adı var kendi yok şehir efsanesi gibi

Çevrimdışı Talisca1903

Oh ne iyi olmuş. Lig başladığında Tadic 35 yaşına girecek. Zamana meydan okunabiseydi Atiba oynardı.  Şenol hocanın bol top dürtmeli ve futbolcuların kondisyonunu öldüren statik oyununa uygundu. Bu beladan da kurtulduk... Sıradaki.
At gibi herif skorer alamadık diye kötülemenin mantığı yok ha bu arada Fener bu Altını çöp eder orası ayrı

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi murat

İlk maçtan itibaren tribünlerin 90dk her maç, fikret orman diye inlemesi şart. Kulübü amatöre kadar düşürecek bunlar yoksa…
yönetimin tek başarılı olduğu konu tribünler.tribüne yatırım yapıyor ve karşılığını alıyorlar.

Çevrimdışı Nazım Ar

At gibi herif skorer alamadık diye kötülemenin mantığı yok ha bu arada Fener bu Altını çöp eder orası ayrı

Aynen öyle bu ligde dengeyi değiştirecek potansiyelde bir adamdı, gsliler seviniyor Beşiktaş taraftarının boynu büküldü diye ama kendi şampiyonluk şansları epey azaldı haberleri yok.

Ha klasik fener loserlığı berteraf edilebilir mi bilmem ama edilecekse de Tadic gibi adamları alırlarsa olur ancak.

İnşallah 5. Hafta Tadic ve Dzeko antremanda birbirine girer de şenlik çıkar ne diyelim.

Eskiden olsa derdim ki Tadic giderse gitsin bize daha sağlamı iner, bu yönetimde öyle bir ışık görebiliyor musunuz?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Vodafone ile sozlesmenin bittiği 9 ay oldu.

Ilk resmi maça 11 gün var.

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen öyle bu ligde dengeyi değiştirecek potansiyelde bir adamdı, gsliler seviniyor Beşiktaş taraftarının boynu büküldü diye ama kendi şampiyonluk şansları epey azaldı haberleri yok.

Ha klasik fener loserlığı berteraf edilebilir mi bilmem ama edilecekse de Tadic gibi adamları alırlarsa olur ancak.

İnşallah 5. Hafta Tadic ve Dzeko antremanda birbirine girer de şenlik çıkar ne diyelim.

Eskiden olsa derdim ki Tadic giderse gitsin bize daha sağlamı iner, bu yönetimde öyle bir ışık görebiliyor musunuz?
yok

Çevrimdışı Talisca1903

Tadiç dzeko Boşnak sırp çatışmasını körükleyelim diyeceğim bizim medya ancak taraftara algı yapsın nerede bizde öyle fanatik muhabir Tv Cu Okan Koçu Tenzi ederim onun fanatikliği herşeyin üstünde

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca bekliyorum beklemekte parayla değil ya olsada bekliyorum olmazsa da bekliyorum

Çevrimdışı ardiles

Tercih edeceğin oyuna göre at/eşek olur. Şenol hocaya uygundu ama İ.Kartal sevmez bu adamları ki haklı da. Şenol hoca "kullan at" yapıyor. Kulüpten ayrıldıktan sonra ardında hep koca bir enkaz bırakıyor. Ortadoğu futbol mantığı istemiyorum. Kendisi çok istiyorsa Arap kulüpleri ona daha uygun.

Çevrimiçi yaço58

Geçenlerde biri çıkmış pişmiş pişmiş gs maçımı örmek gösterip kadromuz iyi diyordu aklımızla alay eder gibi Şuan hem fb hem gs sağlam transferler yapıyor biz sadece izliyoruz sponsor yok kombine olayı patladı daha ne olması lazım bırakın gidin artık fikret orman düşmanlığı ile geldiler hiçbirşey yapamadılar vizyonsuzlar stad nasl sponsorsuz kalır ya 1 ay olacak ve her geçen gün zarar olması gereken Vodafone yazısı kalktığı an yeni sponsorum ismini yazmaktı beklesinler herkesi nefret etttiirdiler Fikret orman bunların yanında vizyoner adamdı Caner Gökhanı aldı geldi prime dönemlerinde yazıklar olsun tadici 24 saatte kimseye haber uçurmadan rakibimiz bitiriyor bizde izleyelim

Çevrimdışı ardiles

Talisca bekliyorum beklemekte parayla değil ya olsada bekliyorum olmazsa da bekliyorum
Talisca ait olduğu yerde oynuyor. Seni de gönderelim Arabistana. Hacı hacıyı Mekkede....

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Pereyrayı alalım bari
şu saatten sonra messi&ronaldo bile olsa gelsin istemem. Umarım kimseyi alamaz, umarım rezil olup istifa ederler bir an önce.. umarım hasan arat, fikret olman yada bir başka beşiktaşlı yönetim taşın altına elini sokar. Ben artık kulübü bitirmek için yönetime geldiklerine eminim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Savaş

Yemin ederim başarısızıklarının üzerine salağa yatıyolar. Tepkinin dinmesini bekliyolar. Ilk konuşan çarmıha gerilecek çünkü yemiyor koca koca adamlar.

2 gun sonra çıkar şimdi adı olan veteran bi adam alıp hemen caka satarlar.

Yapmayın birsey (Küfür Yasak)₆. Çıksın Burak oynasın.

Çevrimiçi levitate

bari burak'a kontrat versinler en kötü 5-6 tane atar

zaten bunların vizyon anca buna yeter
bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

Yemin ederim başarısızıklarının üzerine salağa yatıyolar. Tepkinin dinmesini bekliyolar. Ilk konuşan çarmıha gerilecek çünkü yemiyor koca koca adamlar.

2 gun sonra çıkar şimdi adı olan veteran bi adam alıp hemen caka satarlar.

Yapmayın birsey (Küfür Yasak)₆. Çıksın Burak oynasın.

35 yaşındaki oyuncu için fazla yangın yaptınız. Üzülüyorum sizin için. Fb kasıtlı transfer etti evet, Caner ve Gönül acıları var adamların. Lens bizde iş yapmadı ama o sezon fb nin en parlak oyuncusunu aldık, gs de gedson keza. Renklilere nasıl bir travma yaşattığımızı anlıyor musun?  İyi oynayan oyuncumuzu kapsalar kötü hissederdim. Tadicin gelmemesi futbol açısından faydalı oldu.

Çevrimiçi Savaş

35 yaşındaki oyuncu için fazla yangın yaptınız. Üzülüyorum sizin için. Fb kasıtlı transfer etti evet, Caner ve Gönül acıları var adamların. Lens bizde iş yapmadı ama o sezon fb nin en parlak oyuncusunu aldık, gs de gedson keza. Renklilere nasıl bir travma yaşattığımızı anlıyor musun?  İyi oynayan oyuncumuzu kapsalar kötü hissederdim. Tadicin gelmemesi futbol açısından faydalı oldu.
Mevzu sadece tadic olduğunu mu sanıyorsunuz?

9 aydır stada sponsor bulunamadı.
Kaç oyuncu satışı yapıldı? Gelir var mı?
Gedson hariç para edecek oyuncu var mı?
Transfer neden yapılamıyor?
Trabzondan bile düşük bütçeye nasıl geldik?
Kombine rezilliklerini saymıyorum.
Kadro planlaman rezalet.

Geçen sene kendi getirdiği td'ye temmuz ayında takımı kurup istemediği hocaya bu zamana kadar transfer bile yapmayan adam hala sportif direktör. Hangi yangın fazla?

İstifa edecekler!

Etiketler: