2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996652 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Tadiç yalan olmuş Kocadağın açıklamasından anladığım. Redmond da öyle.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

raşit çok kötüymüş herkes öyle yazıyor satsak iyi olacak

Çevrimiçi Necmi

neden satalım şenol hoca var düzeltir

Çevrimdışı doganay

1 senedir top oynamadi sayilir, kendine gelmesi zaman alir, iyi bir kamp donemi gecirsin de lige kadar hazir olur.
Hem bu yasta adami formsuz doneminde kimseyede satamazsin zaten

Çevrimdışı doganay

demir ege nasıldı
bir sutu direkte patladi , gencler'den olumlu izlenim aldigim tek kisiydi.

Çevrimiçi Samet Ç

Amartey pazartesi günü geliyormuş.

Çevrimdışı Talisca1903

neden satalım şenol hoca var düzeltir
Adam sakat ve düzelecek gibide görülmüyor. Şu anda tek güvenilecek insan camiada Şenol Güneş sende nerden bulsam da hocaya yürüsem diyorsun
Satmak yasak mı satılmayacak mı kimse ?
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2023, 19:06:36 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

1 senedir top oynamadi sayilir, kendine gelmesi zaman alir, iyi bir kamp donemi gecirsin de lige kadar hazir olur.
Hem bu yasta adami formsuz doneminde kimseyede satamazsin zaten
Araplara satsın SD miz bir işe yarasın ayrıca MulekAYIDA SATMAK ŞART OLMAZ ONDAN

Çevrimdışı Talisca1903

Tadiçi kaptırırsak tek kutarırı Talisca yapın artık birşeyler

Çevrimdışı doganay

Ilgilenen kulupler dogruysa eger alma sansimiz yok gibi ama ismi gecenlerden Juventus'un almak isteyecegini sanmam biraz kolpa habere benziyor.

Çevrimdışı levitate

Ilgilenen kulupler dogruysa eger alma sansimiz yok gibi ama ismi gecenlerden Juventus'un almak isteyecegini sanmam biraz kolpa habere benziyor.
juventus'a katılıyorum, inter miami sıkıntı bence öbürlerine gitmez
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alparslan

juventus'a katılıyorum, inter miami sıkıntı bence öbürlerine gitmez
Adam süperligi biraz araştırsa ve şu hakemleri görse ayrıca şu TFF başkanının yüzünü bir görse zaten bırak gelmeyi telefonlara bile çıkmaz. Gelmeyen yabancı futbolcuları anlayışla karşılıyorum. Siz olsanız böyle bir lige gelmek istermiydiniz. Değil Tadic 5 tane Tadic alsak isteseler şampiyon yapmıyorlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adam süperligi biraz araştırsa ve şu hakemleri görse ayrıca şu TFF başkanının yüzünü bir görse zaten bırak gelmeyi telefonlara bile çıkmaz. Gelmeyen yabancı futbolcuları anlayışla karşılıyorum. Siz olsanız böyle bir lige gelmek istermiydiniz. Değil Tadic 5 tane Tadic alsak isteseler şampiyon yapmıyorlar.

Diğer takımlar oyuncuları nasıl ikna ediyor?
Kuzyaev bile gitti Le Havre i seçti.

Çevrimdışı levitate

doğru bir düşünce abi ama rakiplerin ikna ediyorsa seninde edebilmen lazım

pereyra daha ailesiyle konuşacakmış falan deniyor mesela, hiç o işlere kalmadan ikna edebilmen lazım, biz daha kuzvaev'i ikna edemedik adam le havre'ye mi ne gitti

gs zaniolo'yu zamanında ikna etti adam şimdi gitmiyor mesela
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

şu an göztepe ve southampton izmir'de maç yapıyor. lyanco, ward-prowse, che adams vs. hepsi orada. sakat diye hatırlıyorum ama kamptaysa salisu bile oradadır

akıllı yönetim oraya çıkartma yapar en kötü lyanco'yla beraber istanbul'a döner ama nerdeee :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

şu an göztepe ve southampton izmir'de maç yapıyor. lyanco, ward-prowse, che adams vs. hepsi orada. sakat diye hatırlıyorum ama kamptaysa salisu bile oradadır

akıllı yönetim oraya çıkartma yapar en kötü lyanco'yla beraber istanbul'a döner ama nerdeee :D
Kimi isterlerse bastırıp parayı alacaklarmış öyle dedi Asbaşkanımız rahat olalım

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1680295659151212544
Araplar istemiyordu deniliyordu alında kurtulalım bitsin bu çile belli ki sakız gibi uzatacak bizimkiler Al nassr alsın bari taliscada bize çıksın

Çevrimdışı Talisca1903

stat sponsorluğuda yabancı bir şirketle en iyisi olacakmış öyle açıkladı yöneticimiz arka arkaya verdiler haberleri rahat olalım

Bu arada saiis de (inşallah) kalacakmış inşallah maşallah bekliyoruz

Çevrimdışı Talisca1903

şaka bir yana acilen B17 e lisans çıkaralım yoksa Africa Cup zamanı Nejipı forvet oynatır bunlar

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/trtspor/status/1680302035701231616

Fenere kıyak geçtiler şimdi sırada gs var onlar içinde yabancı sınırı kalkar.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2023, 23:03:28 Samet Ç ]

Çevrimdışı Akil Emre

stat sponsorluğuda yabancı bir şirketle en iyisi olacakmış öyle açıkladı yöneticimiz arka arkaya verdiler haberleri rahat olalım

Bu arada saiis de (inşallah) kalacakmış inşallah maşallah bekliyoruz
İyi yıprattılar bizleri, bende çok heyecan bırakmadılar sağolsunlar. Amatörce yönetmeye devam ediyorlar ve her sene sabır istiyorlar,

Çevrimiçi Samet Ç

Hala daha bir tane topçu alamadık ve stadın sponsoru yok şaka gibi.

Etiketler: