2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995482 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Fener kaleye yabancı bakıyor gs sol beki yabancı yaptı lig başlamadan değişir o kural sıradan topçulara para harcamaya hiç gerek yok Halil falan bizim Semih'ten iyi oyuncu değil.

İkisinin de elinde gayet iyi yerli oyuncular var. Biz ise masuaku olmazsa umut meraş gibi bir şeye maruz kalıyoruz. Ne vereceği belirsiz bi salih, kasım ayından önce dönmesi beklenmeyen tayyip talha, sakatlıkla cebelleşen cenk tosun. Rosier kessen yerine oynayacak elemandan hiçbir şey anlamadık geçen sene. Mutlaka iyi bir yerli statüsünde oynayacak ve direk 11'e girecek oyuncu bulmaları lazım elimizde kerem barış alper ne bileyim ferdi kadıoğlu vs yok bizim. Kural falan kalkmayacak 2 yıldır kural kalkacak düşecek diye kendimizi kandırıp duruyoruz bu federasyon başkanı olduğu sürece düşmez o kural allahın belası bir adam ve lanet bir zihniyeti var.

Çevrimdışı Nazım Ar

Hoca dokunacak diye vasat adam alacaksak her yer dolu, altyapıdan çıkanlara dokunsın ya da Kenan Karamanı geri alalım. gsnin ekmeğini suyunu yemiş adamlar zaten 1-0 eksik başlıyor gözümde.

Çevrimdışı Alparslan

Bu yönetim varken transfer falan beklemeyin. Tadic şimdi arayıp teklifi kabul ettim geliyorum dese bizim başkan dur daha pazarlık yapacağız deyip işi gene uzatır. Bize sıradan oyuncular değil fark yaratan oyuncu lazım. Bunlar olmadığı sürece başarı falan beklemeyin. Eylül ayında akşam pazarını bekleriz artık. Muhtemel Pereyra'da hayır diyecek. Oda diğer tekliflere bakacakmış. Ailesine soracakmış derken kabul etmeyecek muhtemelen.

Çevrimiçi Samet Demir

Halil yine fikir değiştirmiş şöyle sıradan topçularla uğraşılacağına Tadic alın kardeşim yerli muhabbetinide en fazla biz abartıyoruz mesela.
Olmaması bizim hayrımıza oldu bence. Çokda matah özellikleri olan biri değildi. Sevindim hatta olmamasına.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Yani kardeşim çıksa hoca ve yönetim dese ki bu sene Se mih, Kartal, Delibaş a takımdalar, yerli lazım olduğunda  bu arkadaşlardan faydalanacağız, kim itiraz eder? Hele de Tadic, Pereyra ayarı adamlar getirirsen.

Cenk, Salih, Mert, Necip, Kerem,  gelince Tayyip falan hepsi milli olan veya olmuş oyuncular. İdare edersin bir şekilde.

Çevrimdışı Alparslan

Olmaması bizim hayrımıza oldu bence. Çokda matah özellikleri olan biri değildi. Sevindim hatta olmamasına.

Olup olmaması değil. Bende senin gibi düşünüyorum. İyi bir oyuncu değil. Ama adamlar akılları sıra Gedson'daki kuyruk acısının intikamını almaya çalışıyorlar. Tadic'e de salça olacaklar. Hatta belki Talisca'yı almaya çalışacaklar. Meydanı boş buldular. Ayrıca benim anlamadığım bizim limitlerin sarışınları geçtim Trabzon'un bile altında olması. Burada bir yanlış hesaplama mı var. Yoksa gerçekten hiç mi gelirimiz yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Olup olmaması değil. Bende senin gibi düşünüyorum. İyi bir oyuncu değil. Ama adamlar akılları sıra Gedson'daki kuyruk acısının intikamını almaya çalışıyorlar. Tadic'e de salça olacaklar. Hatta belki Talisca'yı almaya çalışacaklar. Meydanı boş buldular. Ayrıca benim anlamadığım bizim limitlerin sarışınları geçtim Trabzon'un bile altında olması. Burada bir yanlış hesaplama mı var. Yoksa gerçekten hiç mi gelirimiz yok.
Talisca konusunda içim rahat benim abi o işin oluru yok. Tr de Taliscayı getirecek para hiç bir kulüpte yok. Şu Sercan Dikmeye falan hala haber uçurmaya devam etsin bu yöneticimsiler. Bu kadar iş bilmemezlik olmaz.

Sen gazeteciye haber uçuruyorsan o adama imza attıracaksın.

Birde bilet muhabbeti dönüyor. Bunu yazan gazeteci Beşiktaşlıyım diye ortamlarda dolaşmasın hiç. Onların tek derdi para.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Alparslan

Talisca konusunda içim rahat benim abi o işin oluru yok. Tr de Taliscayı getirecek para hiç bir kulüpte yok. Şu Sercan Dikmeye falan hala haber uçurmaya devam etsin bu yöneticimsiler. Bu kadar iş bilmemezlik olmaz.

Sen gazeteciye haber uçuruyorsan o adama imza attıracaksın.

Birde bilet muhabbeti dönüyor. Bunu yazan gazeteci Beşiktaşlıyım diye ortamlarda dolaşmasın hiç. Onların tek derdi para.

İtibarımızı yerle bir ettiler. Hele bir de Tadic gelip Fener'e falan imza atarsa ortalık yangın yerine döner. Onun ayarında bir fırsat transferi bulma şansımız sıfır. Ancak Dele gibi sorunlu tipleri alabilirsin. Ama Tadic öyle değil. En az 2 sene götürür bizi. Hatta Konferans liginde bizi ileri bile taşıyabilir. Açıkcası benim çok umudum yok bu konuda. Daha stada bile sponsor bulamadılar. Muhtemelen bulamayacaklarda. Ya da transfer sezonu kapandıktan sonra olacakki bir kıymeti kalmayacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aslında kötü bir kadromuz yok. Açık ara en kötü kadroya sahibiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hücumda üst üste 2 pas yapamıyoruz. Hücuma çıkışlarımızda ilk paslar hep rakibe gidiyor. Bunların çözümü belli ama yönetimin taktığı yok  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Aslında kötü bir kadromuz yok. Açık ara en kötü kadroya sahibiz.

Aslında kadromuz yok. :)

Muleka yazdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada Tadic için fb haberleri artmaya başladı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bizim Almanya taraftarını kampa almamak lazım.
Maçı durdurttular.

Çevrimdışı Savaş

Transfer olayı, topçu satışı vs bunlar zaten rezillik anladık ama herseyi geçtim, ya arkadaş dünyanın güzel lokasyonunda olan stada bi sponsor bulamamak da ayrı bi rezalet, ayrı bi başarı.

Beşiktaş tarihinin en basiretsiz en beceriksiz en rezil yönetimi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Nazım Ar

Hiç umutlanmayalım bu yönetimde o iş bitiricilik yok. Anca tüm dünyanın dalga geçtiği bitik adamlar bulacaklar di eya Redmond gibi son gün çaresiz topçu kovalayacaklar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dusan Tadic, gelen teklifleri değerlendiriyor. 48 saat içinde kararını verecek. (Sports Digitale)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Teroristler ya. Mac oynatmadilar. Erken bitti maç.

Çarşı Berlin cidden alınmamalı maçlara. Rezil herifler.

Bir de mac sonu Senol maçı buraya getir diye bağırıyorlar.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2023, 17:45:29 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Artık ne kamp ne maç yapacak yer bulamayız. Neyse sıkıcı maçı izleyip hayatımızdan 10 dk daha kaybetmekten kurtulduk  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kuzyaev bile ikna olmadi da gidip Le Havre ile imzaladi.

Etiketler: