2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993743 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

murat özen yayınında tadic olacak gibi demiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

the athletic rob holding için 2.5 milyon teklif ettiğimizi iddia etmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/demarkesports/status/1679540983405371428
Pereyra bildiğim kadarıyla kanattan devşirme, 10 numara performansı da dönem dönem iyi bi oyuncuydu. Profil olarak Sosa’ya benziyor. Salih-Gedson-Pereyra üçlüsünden Şenol hoca çok iyi verim alabilir. Biraz savunma sıkıntısı olabilir ama stoperler iyi olursa o açığı kapatabiliriz. Amir ne olacak orası muamma tabi.

Çevrimdışı levitate

amartey 6 için alınmış bir stoper daha çekeceklermiş deniyor hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

daha önce amartey haberi veren, yönetici ve muhabirlerle kanka olan bizim ünibjk duyumcunun söyledikleri, sohbet dönsün diye paylaşayım dedim. kendisi bunları hakan korkmaz ve ertan süzgün'den de duyduğunu iddia ediyor :D

-tadic bitti derdi ajaxtan tazminat almak

-ghezzal kötü oynarsa fesih gelebilirmiş ama kolpa geldi

-ghezzal ve gedson'u 10 numarada deniyormuş

-özbek bir on numara ile görüşüyolarmış ama hoca istemiyormuş, ismini bulamadım

-semih hariç gençler kiralanacakmış, semih'i de kanat devşirmeye çalışıyorlarmış o da olmazsa güven comeback

-gökhan inler oyuncu + antrenör olarak dönüyormuş

-umut'a teklif gelmezse fesih, yerine cemali sertel

-rotasyon için benhur keser ve yusuf sarı isimleri geçmiş, yusuf işi hasic'in performansa bağlıymış, emirhan'da beni kiralayın diye haber yollamış

-tayyip talha belki kiralık belçika?

-amir ve gedson gidebilirmiş

-weghorst ucuza oynarsa 4-4-2 (hoca bu dizilişte hevesliymiş)

-saiss ve redmond gidici, hatta saiss-onana takası olabilirmiş?

-vida yoklanabilir dedi de ne alaka aga

-kanat ve 10 için arjantinli birileri varmış

-hocanın derdi ligden çok konferans ligiymiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

daha önce amartey haberi veren, yönetici ve muhabirlerle kanka olan bizim ünibjk duyumcunun söyledikleri, sohbet dönsün diye paylaşayım dedim. kendisi bunları hakan korkmaz ve ertan süzgün'den de duyduğunu iddia ediyor :D

-tadic bitti derdi ajaxtan tazminat almak

-ghezzal kötü oynarsa fesih gelebilirmiş ama kolpa geldi

-ghezzal ve gedson'u 10 numarada deniyormuş

-özbek bir on numara ile görüşüyolarmış ama hoca istemiyormuş, ismini bulamadım

-semih hariç gençler kiralanacakmış, semih'i de kanat devşirmeye çalışıyorlarmış o da olmazsa güven comeback

-gökhan inler oyuncu + antrenör olarak dönüyormuş

-umut'a teklif gelmezse fesih, yerine cemali sertel

-rotasyon için benhur keser ve yusuf sarı isimleri geçmiş, yusuf işi hasic'in performansa bağlıymış, emirhan'da beni kiralayın diye haber yollamış

-tayyip talha belki kiralık belçika?

-amir ve gedson gidebilirmiş

-weghorst ucuza oynarsa 4-4-2 (hoca bu dizilişte hevesliymiş)

-saiss ve redmond gidici, hatta saiss-onana takası olabilirmiş?

-vida yoklanabilir dedi de ne alaka aga

-kanat ve 10 için arjantinli birileri varmış

-hocanın derdi ligden çok konferans ligiymiş
üsttekilerin hepsi yalan çıksa şaşırmam ama şu ikisine bu yönetimle %100 inanırım :D

-sponsor emirates 2 güne video düşer dedi ama emirates 3 sene avrupa garantisi istiyormuş ve bizim yönetim kesin bir şey diyememiş :D

-geçen hafta çıkan ck istifa etti anç vazgeçirdi haberleri taraftarın sesini kesmek için bilerek salınmış :D

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1679036197253832705
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan23

Pereyra bildiğim kadarıyla kanattan devşirme, 10 numara performansı da dönem dönem iyi bi oyuncuydu. Profil olarak Sosa’ya benziyor. Salih-Gedson-Pereyra üçlüsünden Şenol hoca çok iyi verim alabilir. Biraz savunma sıkıntısı olabilir ama stoperler iyi olursa o açığı kapatabiliriz. Amir ne olacak orası muamma tabi.

Evet Sosa ya çok benziyor. Tarzı ve kariyer mevkileri aynı. Watfordta sol açık oynadı ve orada çok beğeniyordum. Orada 2ye1 3e1 paslasmalari olcaya da benziyordu. Yanında Oğuzhan tarzı bir adamla çok verimli olur. Tam hocalık adam. Pas ve şut kalitesini arttırır. Aboubakar tarzı deeney ile iyi anlaşıyorlardı. Arkasında holebas gibi defansı zayıf ofansif yüksek oyuncu vardı. Masuaku benzeri. Ama dmf leri sağlamdı. Bizim capoue bulmamız gerekiyor. Bu arada watford o dönem sağlam takımdı. İçeride büyükleri yeniyordu.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2023, 01:33:29 Sinan23 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Endri Çekiçi boştaymış. Tam rotasyon oyuncusu, yaşı da 26.

Çevrimdışı levitate

aldığımız oyuncuların birden fazla mevkide oynayabiliyor olması pozitif ama yine de (...)
pereyra geçen yıl sağ kanat bek oynuyormuş mesela
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Endri Çekiçi boştaymış. Tam rotasyon oyuncusu, yaşı da 26.
Boş iş bunlarla mı oynayacağız  Sivas Karagümrük Ankaragücü topçusu bize 10 gömlek küçük gelir

Çevrimdışı Talisca1903

Transfer başlığının başında da yazmıştım yok Amir 10 gedson 35 demiştim bunlar kimseyi satamaz diye Ersin Muleka ikilisini satsınlar Talisca almış sayacağım

Çevrimiçi Samet Ç

Pereyra olursa Onana ve Gedson'un yanına koyulabilecek doğru profil mantıklı hamle olur.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1679797413177880577
haydi hayırlısı Arjantinli uzun boylu teknik bir de pislikse hemen gelsin başlasın hastasıyım pislik futbolcunun

Çevrimdışı Talisca1903

Anlaşıldı Tadiç ve Pereira gelecek Saiis ve Redmond gidici Halil işide olmayacak İnşallah Ghezzal iyi bir kamp dönemi geçirir o zaman Pereira tadiç abou raşit Cenk hücum hattı  gayet tatmin edici gözüküyor

Rosier ve masuaku ile beklerde yabancı olacağından Talha iyileşemezse Nejip tekrardan 11 e yazılır Tayfur tekrar ucuz yollu alalım Sol bek  Yerli kim var yedeklemek için yoksa Meraştan devam Halil işi önemliydi istemesemde Salih’le rotasyonda Ozan da bakalım neler olacak

Çevrimdışı levitate

şu sıralar yerli kuralını 9+2 yapacakları konuşuluyor işimize gelir gibi

tayyip talha keşke sakatlanmasaydı diğer mevkilerden fedakarlık yapmazdık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1679072899016151041

kesin tutar bizde
Şu çocuk çok boş beleş konuşuyor. En son engelledi beni :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: