2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994265 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

indira gandi transferi.

Bu transferde parmağı imzası olan herkesin soruşturulması lazım.

Çevrimdışı Akil Emre

Süperlig bile sponsor açıkladı, bir tek biz kaldık

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Piyasaya çıkan isimleri yorumlayacak olan var mı,  tadic hariç diğerlerini çok bilmiyorum bana sıradan gözüküyor, çıkan isimlerin çoğununda afrikalı olması devre arasında bizi baya geriye götürecek gibi

Çevrimiçi gokhans

Süperlig bile sponsor açıkladı, bir tek biz kaldık
diğer kulüplerin 2 yıl önce açıklayarak 20-50 milyon arası gelir elde ettiği taraftar coin için bile anlaşamadık. Karşıyaka bile anlaşarak gelir elde ettiği projeye bile dahil olamadık. Düşünün bu kadar basiretsiz, beceriksiz, iş bilmez heriflerler tarafından yönetiliyor kulüp. Elindeki oyuncuları geçtim, altyapından çıkan çocukları bile elinde tutamayan, piyasası olup para kazanabileceği ruiz’i bile bedava gidip üzerine tazminat ödeyecek kadar zarar veriyorlar kulübe.

Çevrimiçi Samet Ç

Tadic ve Onana çok şeyi değiştirirde bunlar alamaz.

Çevrimiçi yaço58

Tadic ve Onana çok şeyi değiştirirde bunlar alamaz.
onana gelirse amir ne olacak bize ofansif orta saha lazım değil mi

Çevrimiçi Samet Ç

onana gelirse amir ne olacak bize ofansif orta saha lazım değil mi
Amir ilk 11 oyuncusu değil iyi rotasyon oyuncusu Şenol Güneş'de öyle düşünüyor ki 6 numara istiyor ayrıca kadro boş elimizde sadece 3 tane orta saha var.

Çevrimiçi annoca

onana - okereke şenol hoca istiyor  işlerse güzel bonservisler kazandırabilir umudu var içimde.

diğer sayfada kerem ajaxa haberleini gördüm. eğer öyle olursa tff yerli kuralını sezon başlarken 9+2 ye geçirir. tabi gs yerli bulamazsa

Çevrimiçi gokhans

onana - okereke şenol hoca istiyor  işlerse güzel bonservisler kazandırabilir umudu var içimde.

diğer sayfada kerem ajaxa haberleini gördüm. eğer öyle olursa tff yerli kuralını sezon başlarken 9+2 ye geçirir. tabi gs yerli bulamazsa
onana necip’in bi tık yavaş ve siyahi versiyonu. Hatta necip daha teknik!!!

Çevrimiçi annoca

bu harcama limitlerine diğer takımlar nasıl uyuyor? tamam bizden fazla limitleri var ama bizim tüm takıma verdiğimz parayı sadece 3-4 oyuncularına veriyorlar

Çevrimiçi annoca

onana necip’in bi tık yavaş ve siyahi versiyonu. Hatta necip daha teknik!!!
o zaman niye istiyorlar ki bu adamı.

Çevrimiçi Samet Demir

Pazartesi taraftar biraz sitem etti salı günü yönetim trollerine bir bir haber saldı ve böylece taraftarın sesi kesildi. Çarşmaba günü oldu herşey bir nebze unutuldu.

Hani tadic nerede?

Hani sponsor nerede?

Şampiyonluk kutlamalarında kupayı teknik ekibe göstermediniz. Her gün kanallara biriniz demeç verdi. Tv ye çıkmak için yöneticiler birbiri ile yarıştı.

Hani şimdi neredesiniz? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2023, 17:24:10 annoca ]

Çevrimdışı Nartallo

Lig biteli bir aydan fazla oldu, yeni sezona dair bir tane olumlu gelişme yok...

Futbol şubesi verilmiş vatandaş öküz güreştiriyor, passoligci barcelona, londra geziyor, gazprom işini paralı askerler bozuyor, başkanlık koltuğunda oturan şahıs şampiyonluk şansı %99 diyor, kombineler teknik aksaklık yaşıyor, hocamıza medya maymunları hakaret ediyor, resmi site, iletişim sineye çekiyor...

Ama bizim camia olarak tek ses olma, tepki verme gücümüz kalmamış... Böyle zayıf bir camia kimseyle yarışamaz...

Çevrimiçi Necmi

diğer kulüplerin 2 yıl önce açıklayarak 20-50 milyon arası gelir elde ettiği taraftar coin için bile anlaşamadık. Karşıyaka bile anlaşarak gelir elde ettiği projeye bile dahil olamadık. Düşünün bu kadar basiretsiz, beceriksiz, iş bilmez heriflerler tarafından yönetiliyor kulüp. Elindeki oyuncuları geçtim, altyapından çıkan çocukları bile elinde tutamayan, piyasası olup para kazanabileceği ruiz’i bile bedava gidip üzerine tazminat ödeyecek kadar zarar veriyorlar kulübe.
yanlışın var birinin beceriksiz iş bilmez olması için birşeyleri deneyip başarısız olması gerekir bizimkisi beceriksizlik değil çünkü denemiyoruz bile gelir getirecek hiç bir hamleyi atmıyorsan kartal yuvalarına bir tşort koymuyorsan satılmayacak rakamlara kombine çıkarıyorsan hiç bir oyuncuyu para kazanarak gönderemiyor üstüne tazminat ödüyorsan beşiktaş menfaatine tek bir iş yapmıyorsan bu beceriksizlik değildir adını siz koyun ben söyledim aziz yıldırımı başkan yapsan beşiktaşa bu kadar kötülük yapmaz adam en azından hırslı bu yüzden çabalar

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ilk resmi maça 15 gün kaldı.

Çevrimiçi gokhans

Ilk resmi maça 15 gün kaldı.
hazırlık maçı düşünmüyoruz sanırım. Hadi geçtim transferi falanda, oyuncuları görmek için bi hazırlık maçı yspaydılar bari!!

Çevrimiçi Samet Demir

hazırlık maçı düşünmüyoruz sanırım. Hadi geçtim transferi falanda, oyuncuları görmek için bi hazırlık maçı yspaydılar bari!!
https://twitter.com/Besiktas/status/1678709469574823937?t=AnXX3WNFQNszKtbTb3_14g&s=19

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/Besiktas/status/1678709469574823937?t=AnXX3WNFQNszKtbTb3_14g&s=19

ilk resmi maçına 12 gün kala ilk hazırlık maçımıza çıkmamız biraz garip değil mi? Hani biraz geç kalmış sayılmıyormuyuz? Yok sa ben mi abarttım :))

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2023, 21:32:06 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Jalminha_/status/1679106257452515329

https://twitter.com/Jalminha_/status/1679107567736217600

-30 iq cidden
Bunların sürekli yaptığı şey. Oyuncu ile yönetici anlaşıyor. İmza atılacak son anda ANÇ devreye girip tekrar pazarlık yapıyor. Ticarette buna ne denir söylemek dahi istemiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1679157246461366272?t=otjGBQ1HpEYISEddYEl2tQ&s=19

Yönetimi tepki göstermesi gereken grup alkış tutuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: