geçen sene başından beri yazıyorum yapılanma saçmalığına inanmayalım diye sanırım forumdaki3-4 kişiden biriydim siz güzelleme yaparken futbol aklı cart curt diye yazarken
Asıl sen yönetim şöyle böyle diye sitem etmeyeceksin senin istediğin tarz bu işte
ben hep karşıydım hala da aynı yerdeyim
Yapılanmanın ne olduğunu bilmiyorsun galiba. Yapılanma diye tutup 18lik adamlar takıma doldurulsun demiyoruz. Mesela geçen sene isak hieni alacaktın defansa şimdi yaslanacaktın arkana. Bu gibi transferlerin yanına da abu, cenk, ghezzal gibi oyuncuları katacaksın, onlarda takıma hem kalite katacak, hemde gençlere abilik yapacak. Şu an takımda 10 milyon üzeri satılacak 1 oyuncumuz anca var. Sorsan romantik biz oluyoruz. Para yok kulüpte. Sponsorluk anlaşması belli değil. Bu ay büyük ödeme kapıda. Ödeme yapılmazsa anlaşma gereği ucu yönetime dokunacak. Hepsi senin transferinden çok kendi cebini düşünüyor. Şenol Güneşi bile tepki olmasın koltuklarında rahat rahat oturabilsinler diye getirdiler. Haklıda çıktılar. Artık kendilerine tepki gösterilmiyor.
Bak tekrar söylüyorum sene başında VI de dursa Şenol Güneş de gelse bu takım bu sene şampiyon olamaz dedim. Bu nedenle VI kalsın sene sonu topyekun revizyona girelim dedim. Yönetimde gider yeni hocada gelir dedim. Sizde Şenol Güneş gelecek şampiyon olacağız, kadro mükemmel VI bu kadronun hakkını veremiyor dediniz. Sonuç size göre VI yüzünden şampiyon olamadığa geldi. Eee bizde bunu söyledik zaten ekim ve kasım ayında.
Transfer konusuna gelince Şenol Güneş dünya kadar oyuncu aldırdı, hala takımın yarısı eksik. Burada da suçlu CK.
Neyse.. Bazı mesajlarında hocayı güzelliyor, hoca herşeyi halleder diyorsun. Bazı mesajlarında da yönetime sitem ediyorsun. Hocayı yanlız bırakıyor diye. (Sene başı VI'den önce onu getirene sitem etseydin bugün bu durumda olmayacaktın.)
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi