Sozlesmesi biten diger oyunculara bakarsak PL’den Lanzini yapilabilir 10 mevkisi icin. Gecmiste baya denedik getirmeyi. Naby Keita mukemmel otesi olur ama Milan seviyesinde takimin biri alir buyuk ihtimalle. Lingard cok yetenekli olmasina ragmen bana Dele Alli vakasi olabilir gibi geliyor, ama WHU performansi muthis di 20-21 sezonunda. Lucas Moura muthis olur, Redmond’in daha iyisi.
La Liga’da sozlesmesi biten muthis oyuncular var. Ceballos zaten 10 mevkisi icin fevkalade olur, ama buyuk ihtimalle Betis gibi bir takim alir. Nacho Fernandez Saiss yerine dusunulebilir bir stopper. Gudelj de orta saha ve stopperde iyi alternatif olur. Fizik guclu, ayagi duzgun, duran top kullanabilen bir isim. Onun da ismi bizimle gecmista baya gecti.
Serie A’da en cok goze carpan Stefan de Vrij. Mukemmel bir stopper ama bir o kadar da isteyeni cikar. Saiss giderse yerine gelebilecek ve Saiss’den bile iyi. Smalling de keza oyle, 33 yasina ragmen. Orta sahaya Gagliardini cok iyi bir alternatif olur 6-8 olarak. Ben sahsen Tolgay’i bile geri alirdim yerli orta saha alternatifi olarak, ama Senol hoca ile imkansiz.
Bundesliga’da sozlesmesi biten cok ilginc oyuncular olmasina ragmen cok zor. Dahoud buyuk ihtimalle Brighton’a gidiyor. Raphael Guerreiro’yu havada kaparlar, Kamada da oyle. Shkiri de keza cok zor. Aaron Martin solbek icin dusunebilir.
Ligue 1’de Branco van den Boomen orta sahaya guc katar. Kanatlara Bamba zaten elzem olur, lakin onu da havada kapar BPL takimlari. Aouar ne yazik ki Roma’ya gidiyor. Djiku alternatif olabilir stoppere ama Amartey’in cok gerisinde. Rosier giderse Hamari Traore cok iyi olur.