Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694737 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Faruk gelse de büyük halini yüklese bu resme tıklayınca yetkiniz yoktu diyo
yooo bir sıkıntı yok tekrar dene bakalım :D gayet büyük ve açılıyo :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 15:18:24 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

1.bölüm tablalar ay sonuna biter 2.bölüm son tabla aralık ilk haftası  bitmesi muhtemel :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Yeni açığın bütünlüğünün bozulmaması gerektiğini düşünüyorum.Toki arenadaki gibi deplasman tribününün önüne koyulan camdan koyup localar konusundada hiçbir sorun yaşanmaz.Hemde izole olmuş olurlar.Madem onlar yapıyor bizde yapabiliriz bunu.İzlediğim gs maçlarında sanırım bu yüzden hiç deplasman tribünü sesi duymadım.Dortmund hariç :D Resimdeki bölge bence biçilmiş kaftan çek önüne camı..

Belirttiğim noktalar kadar iş kaldı tahminim hepsi 30 Ağustos günü bitecek  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

ne guzel stadimiz var lan :lol:
hım anladım,onun için her hafta stad arıyoruz. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı manyak1903

1.stadyum üstten
2.Eski açık yeni açık gibi olsaydı
yapma bunu yapma bunu  :evillol:
Şu açıklardaki çıkış sayısı 6 olabilirmiş.Uzun tribünler tek kat 5 çıkışlı açıklar üst 8.hadi yeni açıktaki rakip için 2 tanesi+5 7 de olabilir.Eski açığın açıklaması hiç yok :D hem daha dar hem tek bizim.Acaba ileride büyüteceğiz mesajı mı var : )

yazdım bunu da yazayım , basketbol salonu , bu stat  açılıp borçlar biraz aşağı çekildikten sonra yapılmalı ve kapasite basket için 19.003 konser için en az 25.000 şeklinde olmalı.Stadımız için istemediğimiz kısıtlamalar oldu acısını  salonda çıkaralım : ) bunun için uzun bir şey yazmıştım atmıyorum.

madem uzun aradan sonra yazdık selam herkese : )

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

çiçekler 3.tablanın devamı olan bölümde iskele kurmaya başlamış :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 15:33:37
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeniinönü  :bandit:
bu nasıl bir güzelliktir yarabbim ,bu stadı bitince düşünemiyorum bu arada stadla ilgili kafamdaki soru işaretleril de bitti sayılır numaralı çatı kolonları perdeden değil öndeki kolonlardan yükselecek numaralı eski açık dönüşü de gayet iyi anladım edit : @Tolga  ne diyosun biter mi 11 güne tablalar ?? bence biter gibi ama ben tarih verirken alttki kirişleri hesaba katmamıştım farkettiğimde ise iş işte geçmişti ama yinede 3 aralıkta biter diyip ümidi koruyayım bari  :D :icool: :)

Çevrimdışı manyak1903

Belirttiğim noktalar kadar iş kaldı tahminim hepsi 30 Ağustos günü bitecek  :evillol:

en alt ortadan soldan sağa 903. noktada bir sorun var sanki  :alala:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Arkadaşlar kusurabakmayın bişe sorucam

Kombine sahipleri için uzattılar iade işlemini.. Benim kombine eski acıktan illaa biletimi kale arkalarındanmı almalıyım? Yoksa diğer taraflardan alabilirmiyim? iade işlemi yaparlarmı acaba vip taraflarından alsam

Çevrimdışı TØLGA

bu nasıl bir güzelliktir yarabbim ,bu stadı bitince düşünemiyorum bu arada stadla ilgili kafamdaki soru işaretleril de bitti sayılır numaralı çatı kolonları perdeden değil öndeki kolonlardan yükselecek numaralı eski açık dönüşü de gayet iyi anladım edit : @Tolga  ne diyosun biter mi 11 güne tablalar ?? bence biter gibi ama ben tarih verirken alttki kirişleri hesaba katmamıştım farkettiğimde ise iş işte geçmişti ama yinede 3 aralıkta biter diyip ümidi koruyayım bari  :D :icool: :)
zor geliyor bana ama bekliyoruz bakalım bir hızlandılar bir ara şimdi normal hallerine döndüler gibi  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

paletli birazcık takıp ortaya kaçmış  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

@Mehmet 4 aralıkta biter :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 15:42:04
zor geliyor bana ama bekliyoruz bakalım bir hızlandılar bir ara şimdi normal hallerine döndüler gibi  :by2:
aslında fena değiller çünkü bu kez tablayı bayağı geniş aldılar numaralı birleşimi bitince ortadakinin kolonlarını takıp hemen iskelediler bana göre o ortadaki tabla, arkadaki tabla biter diğer tablalar da biter aslında çok rahat 10 gün içinde ama, şu alttaki kirişlerin yapımı uzatabilir bir de o kirişlere çelik desteğin takılmasını da beklediler şuan tamamlandı mı bilmiyorum ama köşeye kadar koydular o desteği

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 15:42:48

Bugün Luk Oil den kartımı aldım, içinden şöyle birşey çıktı  :D

Ayrıca, bilmeyenlere hatırlatayım. Luk Oil de benzinin litresi 4.60.-TL, bu kart ile alınca 4.41.-TL ye geliyor. 100.-TL de yaklaşık 5 TL avantaj sağlıyor, bundan da önemlisi %2 si kulübe gidiyor.

Her arabası olan arkadaşımız bu karttan almalı. Helal olsun @faith

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

önce 1 numaralı bölge bitirlmeliydi,orası bittikten sonra kapalının kalan kısmı yapılmalıydı şimdi işler sarpa sardı.Acaba araçlar numaralı-yeni açık köşeden mi giriş yapacaklar 1 numaralı bölge inşaatında ne dersiniz?

Çevrimdışı Efe

@Efe abi gel 3 yap şunu 1 gün için iddiayı kaybetmeyeyim  :D :icool: :)

2 gün yağmur var eğer açlışma olmazsa çok zor olursa belki 3 aralık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

en alt ortadan soldan sağa 903. noktada bir sorun var sanki  :alala:
En zayıf noktamızı bulmuşsun hemen  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Her arabası olan arkadaşımız bu karttan almalı. Helal olsun @faith
alalımda ismail hertarafımız kart doldu luk oil de geldi eksik karımız kalmadı :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Kaba inşaat için son 71 gün   :busted_cop:
Deniz sen yılbaşı tatilini ve hava muhalefetini hesaplamamışsın. :bandit:

alalımda ismail hertarafımız kart doldu luk oil de geldi eksik karımız kalmadı :evillol: :evillol: :evillol:
Kombine, bjk üyelik kartı ve lukoil kartı dışında kalanları at gitsin faydadan çok zararları var.