Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697232 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Az önce stadin oradaydim yeni açıkta sekiz on kadar emekçimiz ateş yakmiş oturuyodu yukardan bagirdim selam yolladim onlarda el salladı :)uc dort beton mikseri dolaniyodu nereye beton doktuklerini anlamadim bi kac resimde cektim ama gece resmi cok detay yok nasil atcagimi da bilmiyorum zaten
Hocam altta yanıtla ya tıkliyorsunuz
Açılan sayfada mesaj yazilan yerin altında ekler ve diğer seceneklere tikliyorsunuz
Dosya seç kısmı açılıyor ve ona tıklayıp fotoyu ekliyorsunuz dosya konumundan
Birden fazla resim varsa daha çok eklentiye tıklayarak aynı işlemi tekrarliyorsunuz  :ok:

Çevrimdışı adnan

Faruk dedigin gibi yaptim ama eklentinizde hata var dedi eklemedi.sanirim boyutu fazla geldi iki küsür mb.teknoleji özürlü olmak ne kadar kotu bisey arkadas :s20:
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı TØLGA

palmeirasın stadı yarın açılıyormuş beğendiğim stadlardan biri :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bugün Union Olimpija  deplasmanındayız. grup liderliği için saldıracak kartalımız.. Rabbim yardımcıları olsun.. Herkese iyi geceler..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı FARUK

Faruk dedigin gibi yaptim ama eklentinizde hata var dedi eklemedi.sanirim boyutu fazla geldi iki küsür mb.teknoleji özürlü olmak ne kadar kotu bisey arkadas :s20:
Toplam 5mb a kadar izin veriyor 2 foto sığar tek foto denedin de olmadiysa onun dışında bir hata var mı bilmiyorum

Çevrimdışı adnan

Çevrimdışı adnan

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı adnan

Digerleri karanlik cikmis bunlarda pek iş gormez de idareten işte :)

Çevrimiçi Necmi

yok 5 mbye kadar yüklemeye izin veriyor başka bir hata yapmışsındır sadece resim yollayamıyorsun metin kısmınada bir şeyler yazman gerekiyor @adnan

Çevrimiçi Necmi

Digerleri karanlik cikmis bunlarda pek iş gormez de idareten işte :)
her resim iş görür sonuçta emek var fotoğraf yarışması düzenlemiyoruz :D @adnan

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın.. yeni inönüye noldu resim paylaşmıyor artık

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Oktay

herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı günler :) :)

Çevrimdışı ALI RIZA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 19 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (124 Resim )

Çevrimdışı ALI RIZA

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99248#msg99248 date=1416382947]
Vodafone Arena 19 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (124 Resim )
[/quote]
Eline sağlık gene muhteşemsin Yasaklı Link[/member]