Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Obitaş, çatı sütunlarını birbirine bağlayan yatay kirişlere başlamadı halen. Bu bir gecikmeye yol açmaz umarım.
açmaz olurmu açar tabiki. o da başlı başına bir iş sertaç kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Sağol. Bu kamera işi can sıkmaya başladı koca vodafone yapamıyorsa
uğraşiyorlar bu günlerde halledecekler kardeşim. :)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

açmaz olurmu açar tabiki. o da başlı başına bir iş sertaç kardeşim. :)
Vardır bir bildikleri diyelim Ahmet abicim.  :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ahmet türker

Bence dünyanın en güzel şeyi farklılıktır, düşünceler de ne kadar farklı olursa o kadar güzel olur.
Bir saniye olsun düşünün herşeyin tekdüze olduğunu mesela herkesin aynı düşündüğünü.
Farklı düşünceler gelişimin öncüsüdür. Hürmetler.  :)
:ok:  :ok:

Çevrimdışı onder23

konu dışı bir şey soracağım kusura bakmayın
kasımpaşa maçı için passo dan bilet almaya çalışıyorum kombinem olduğu için öncelikli satış bu gün son
ama satın al sekmesi bir türlü açılmıyor nasıl alacağız bileti aynı durumu yaşayan varmı?

Çevrimdışı Sertaç Durgun

konu dışı bir şey soracağım kusura bakmayın
kasımpaşa maçı için passo dan bilet almaya çalışıyorum kombinem olduğu için öncelikli satış bu gün son
ama satın al sekmesi bir türlü açılmıyor nasıl alacağız bileti aynı durumu yaşayan varmı?
Bir sıkıntı var sanırım.İsterseniz arayıp deneyin.

Çevrimiçi Necmi

2 saattir bilet alınamıyor passoligten. Kombine sahipleri için son saatler iade almak için. Ne gariptir ki sadece beşiktaş maçına bilet alınamıyor. Diğer maçlar için sistem takır takır çalışıyor. Fikrete inandık, güvendik stada temelden girdik. Şu gördüğümüz muamaleye bakın. Hak ve adalettenten bahseden, beşiktaşlılık duruşunu dilinden düşürmeyen fikret açıklasın bu durumu.
:hosgeldin de bir alaka kuramadım Passolig Fikret Ormanın şirketimi hedefe yanlış yerden giriyorsun sistemi yapan devlet mecbur edende devlet bir eleştirin varsa devlete yap Beşiktaş duruşu öncelikle adil olmayı gerektirir

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

1- söylediğim ne yakışmıyor? Hakaret mi ettim?
2- kombine sahiplerini, ekstra olarak bilet almaya zorlayan kişiye de müsaade et de iki çift laf söyleyelim. Sivasspor maçının iadeleri daha yapılmadı haberiniz var mı? Zor günler demekle şu yapılan adi muamele açıklanamaz.
nerden biliyorsun iade yapılmadığını ben bu bileti iade edilen parayla aldım

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

Yeni açık arka taraf...

kaç aydır bir gram ilerleme yok ne yapıyor bu obitaş :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Türkay

Kapalı görünüm...

Şurdan şampiyonlar ligi maçını izlemek ne sarar bee  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Salih A.

Besiktas Baskanina bundan sonra "Fikret" diye hitap edilmesi durumunda ben sahsen " SAYIN BASKAN" diye duzeltecegim. Bilginize. Kisiye sayginiz olmayabilir ama kuruma ve makamina saygi duymak zorundasiniz.
:claps: :claps: :claps: :claps:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı izorlu85

yeni açıgın kapalıdan tarafında bi beton fışkırtıcı var nereye beton atıyor acaba??  :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı bjk_mabet

Öyle saçma şey mi olur? Kulübün ilgili maç için yapmış olduğu açıklamaya bakın hala resmi internet sitesinde duruyor. İadeyi şarta bağlayan bir ibare söz konusu değil. Ksımpaşa maçı için böyle bir ikaz yapmışlar. Fakat sivas maçı için iadenin şarta bağlanması söz konusu değil. Yani kombinesi olup da sivas maçına bilet alana parasını iade etmeyi taahhüt etmiş.

Bu konuda klübe bir mail yollasaydınız mı.bu aksaklık klüpten mi kaynaklı yoksa passo kart dan dolayı mı kaynaklı...
eğer klüpten kaynaklı ise yardımcı olmaya çalışırım ki sizin gibi madur olanlarada yol göstermiş oluruz...
eğer passo karttan dolayı ise yine kulüp araçılığı ile iletişime geçip bu aksaklığı gidermekte fayda var..
olmadı tüketici hakları mahkemesine bile gidebiliriz...
amaç çözüm bulmak hem bu aksaklığı gidermek hem var ise bu işi suistimal eden ortaya cıkarmak için her türlü yardımcı olurum ...
amaçımız üzüm yemek olsun bağçıyı dövmek değil...
sanmıyorum ki başkanımızın böyle bir konudan haberi olsun bu işleri yürüten departmanlar var bu konularla onlar ilgilenir hazırlar programlar başkan sadece onaylar...
kırgınlığınızı anlıyorum umarım yardımcı olabilirim...
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 23:03:09 bjk_mabet ]

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açıgın kapalıdan tarafında bi beton fışkırtıcı var nereye beton atıyor acaba??  :alala: :alala:
yeni açık testerelere olabilir izorlu kardeşim . :)

Çevrimdışı bjk_mabet

numaralı tabla betonu dökülüyor eski açık tarafında ve testere kirişler var dökülecek...
bu arada @Efe nerede beton var @Efe yok ortalıkta ilginç :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

aşkolsun be @bjk_mabet  abi benim yerimnasıl ayrı olmaz ali çiçek abi ile yaptığım röportajı twiterıma koyup piyasayı karıştırmıştım da sen düzeltmiştin hani  :icool: :)
ah ahh mehmet im neler açtın başımıza bi bilsem o zaman:) bu aralar göremiyorum ama seni eskiden bi sabah bi akşam bi üst girişte bi alt girişte rastlardım sana :)

Çevrimdışı Fatih

Statta ki yilbasi partisi nasil olacak acaba...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Abilerim Edirne'den misafir kabul ediyor musunuz?  :)

Çevrimdışı sbrhrzmn

arkadaşlar loca camlarının çerçeveleri aklımı çok kurcalıyor estetik görüntüsü açısından. evet daha localarda biçok şey değişecek ama işte loca camlarının çerceveleri kesinlikle olabildiğince minumum seviyeye inmeli. bunu özellikle konya arenanın bu fotoğrafını görünce  dillendirmek istedim. ince cam çerçeveleri kesinlikle çok estetik duruyor.