Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697893 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı quentine83

aralık ayının 1. haftası sonunda;
yeni açıkta : tabla işi bitmiş olacak.testere kirişlerde 2. yedili neredeyse bitmiş olacak.
eski açık :  rampaya kadar olan kısım tamamen bitmiş olacak.sadece rampa kısmı yükselecek.
numaralı : yarım kalan eski açık tarafı 2.loca katına kadar gelmiş olacak.bu arada sutunlar tamamen bitmiş olacak.zaten 1.katları atıldı.yeni açık gibi tek kalıpta çıkarsa hızlı olur.
kalan iş : yeni açıkta 15 tane testere kiriş ve üst yatay bağlantılar
              eski açık köşe yükselecek.
              numaralı 20 civarı testere kiriş .ve kalan süre 22 gün
bunlarda aralık 29 a kadar sağlam bi tempoyla bence mümkün.başkanın hedefi max.1 hafta şaşar bence....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan

ÇANAKKALEDEN SELAM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM AMA FORUMUN KURULDUĞU GÜNDEN BERİ TAKİPÇİŞİYİM FORUMA EMEĞİ GEÇEN HERKEZİ KUTLAR BİZİ HERGÜN MABEDİMİZİN RESİMLERİ İLE ONURLANDIRAN BAŞTA MUSTAFA VE MABED OLMAK ÜZERE DİĞER RESİM YÜKLEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM
:hosgeldin

Çevrimdışı TØLGA

aralık ayının 1. haftası sonunda;
yeni açıkta : tabla işi bitmiş olacak.testere kirişlerde 2. yedili neredeyse bitmiş olacak.
eski açık :  rampaya kadar olan kısım tamamen bitmiş olacak.sadece rampa kısmı yükselecek.
numaralı : yarım kalan eski açık tarafı 2.loca katına kadar gelmiş olacak.bu arada sutunlar tamamen bitmiş olacak.zaten 1.katları atıldı.yeni açık gibi tek kalıpta çıkarsa hızlı olur.
kalan iş : yeni açıkta 15 tane testere kiriş ve üst yatay bağlantılar
              eski açık köşe yükselecek.
              numaralı 20 civarı testere kiriş .ve kalan süre 22 gün
bunlarda aralık 29 a kadar sağlam bi tempoyla bence mümkün.başkanın hedefi max.1 hafta şaşar bence....
çiçekler sütunları tek kalıpta çıkamaz kalıpları buna uygun değil obitaşın kalıpları farklı
çiçekler tek sefer de dökebilseydi kapalıda eski açıkda dökerdi :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Üzgünüm foto paylaşmamam konusunda haklı bir uyarı aldım.
Zamanı gelince paylaşılacaktır.
anladığım kadarıyla vodafone resmi hesabı paylaşıcak o yüzden paylaşılmasını istememişlerdir
tek 1 kolon tam anlamıyla bittimi peki abi bilgi alalım bari görüntü yok  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Üzgünüm foto paylaşmamam konusunda haklı bir uyarı aldım.
Zamanı gelince paylaşılacaktır.
@rubi_tobin hocam kamera kapalıda mı olacak ?Ne zamana taşınma işlemi biter?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

bu arada çiçeklerin eski açık tarafındaki araç çıkışının köşelerini flen hiç begenmedim
düzeltilicektir mutlakada sölemek istedim  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

ÇANAKKALEDEN SELAM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM AMA FORUMUN KURULDUĞU GÜNDEN BERİ TAKİPÇİŞİYİM FORUMA EMEĞİ GEÇEN HERKEZİ KUTLAR BİZİ HERGÜN MABEDİMİZİN RESİMLERİ İLE ONURLANDIRAN BAŞTA MUSTAFA VE MABED OLMAK ÜZERE DİĞER RESİM YÜKLEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM

Hoşgeldin diğer takipçilerimizi de aramızda görmek isteriz.

Çevrimdışı toedeyou

Arkadaşlar sitenin sunucu problemi var google plus profilimde paylaştım resimleri  sanırım site yayın hayatına son verecek  :bawling:

Diyor Mustafa
Yapabilecegimiz birseyler yokmu arkadaslar?

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Arkadaşlar sitenin sunucu problemi var google plus profilimde paylaştım resimleri  sanırım site yayın hayatına son verecek  :bawling:

Diyor Mustafa

Var tabiki, aramızda biraz para toplar yardımcı oluruz.

Çevrimdışı çnakkale 17

hoş bulduk arkadaşlar herkese teşekkürler

Çevrimdışı Deniz

Yasaklı Link[/member] ne kadar para lazım ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

100 kişi 20şer tl toplasak yıllık masrafı çıkmış olur  :tabe:
Hesap numarası rica edeyim  :tabe:

Çevrimdışı toedeyou

Var tabiki, aramızda biraz para toplar yardımcı oluruz.

toplayalim abi sen bi mustafadan ogren nekadar gerekiyor buradan veya baska bir konu altindan bize bilgilendirirsen elimizden geleni yapalim

Hesap numarası rica edeyim  :tabe:

Hele bir netleşsin gerekirse bir başlık açar yazarız oraya  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Diyor Mustafa
bu konuda yardımcı olmaya çalışıcağız...Araştırma yapıyoruz şu an:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin küçük harflerle yazarsan bir daha daha okunaklı olur :)

Çevrimdışı Deniz

Hele bir netleşsin gerekirse bir başlık açar yazarız oraya  :)
Bana uyar.Hep fotolara bakması değil yardım da etmek lazım  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg98800#msg98800 date=1416325701]
Valla hocam yapacak bişi yok maliyeti çok fazla.  :bandit:
[/quote]
:claps: Blog için üzüldüm. Nedir maliyet? Ne yapabiliriz? Hep sen bize omuz verdin. Belki bir faydamız olur. İzin var mı @Necmi Abi. Böyle bir şeye.

Çevrimiçi Necmi

yukarıya doğru okursan ,sadece haberi yazdığımı yorum yapmadığımı görürsün kardeşim.
ahmet abi zaten seni alıntılamamış Denize yazmış cevabı :D bu aralar seni alıngan görüyorum :)

Çevrimiçi Necmi

:claps: Blog için üzüldüm. Nedir maliyet? Ne yapabiliriz? Hep sen bize omuz verdin. Belki bir faydamız olur. İzin var mı @Necmi Abi. Böyle bir şeye.
yunus zaten çözmeye çalışıyoruz önce ihtiyacı belirleyelim sunucu kapasitesi ortaya bir çıksın sonra ona göre maliyet çıkar şimdilik mustafa bir iki gün idare etsin resimleri burayada yükleyebilir ondan sonra kesin bir netice çıkar ortaya sitesi sürekli büyüyor anlık değil nihayi çözüm bulmak gerekiyor oda pat diye olmaz

Çevrimdışı Oktay

abi hoş geldim Aramıza  :)

Çevrimiçi Necmi