Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700928 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Vodafone Karakartal'dan Kasımpaşa maçına bilet kazanmışım.Edirne'den geleceğim.Maç ile ilgili bir organizasyon var ise katılmak ve sizlerle tanışmak isterim. :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı levent

mustafanın sitede bakıma girmiş foto da yok eee  foto yok canlı yayın yok ne yapacağız şimdi
KRİZ GEÇİRECEĞİZ BİTENE KADAR

Çevrimdışı Efe

Daha kolonların yarısı bile yapılmadı Yeni Açıkta, tablalar bitince kolonlarla paralel olarak başlayacak kirişler. Dediğinin olabilmesi için tüm tablaların bitmiş ve kolonların yapılmış olması lazım, Necmi abinin yukarıda bahsettiği konulara ise hiç girmedim,olaya iş güvenliği ve çalışma alanı olarak yaklaştım, orada çalışabilecek eleman yeterliliği ise ayrı bir mevzu, tuttukları adamı oraya yerleştiremiyorlar.
onu bende biliyorum ben 40 adami sutunlarla beraber yapilacak sekilde soyluyorum zaten sutunlar yapulmadan kirisleri zaten yapamazlar ama 5 kisi sutun dikip 5 kisi kiris orerse nisana kadar kaba insaat seyrederiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı combomaxs

Kamera ile ilgli bu hafta calisma baslicakti galiba ne durumda bir bilgisi olan var mi?

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi Abi benim hesaba yatay kolonların yapım zamanını Obitaş'ın hızlanma ihtimaliyle takas edelim. Orta yol bulunmuş olur gibi. Tamam sen gerçekçi zamanlar söylüyorsun da abi ben bankacıyım bi an evvel bitsin istiyorum ondan be  :D Bir kere de mayıs a he desen ne olacak.  :bandit:

Çevrimdışı combomaxs

Sonucta elimizde kaba insaatin bitecegi bir tarih var bunu ogun ve zaman gosterecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

onu bende biliyorum ben 40 adami sutunlarla beraber yapilacak sekilde soyluyorum zaten sutunlar yapulmadan kirisleri zaten yapamazlar ama 5 kisi sutun dikip 5 kisi kiris orerse nisana kadar kaba insaat seyrederiz
Sütun kısmı hızlı ve çabuk olabiliyor bir an önce sütunları dikip kirişlere yönelebilirler ama şu konuda hem fikiriz ağırlığı kirişlere vermeliler mümkün olabilecek en fazla elemanı oraya yönlendirmeliler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yldrmaydn

çiçekler kapalıda 2şer 2şer yapıyorlardı 15 kişilik ekiple yani 15 kişi 2 testerede çalışabiliyor. obitaş 7şer 7şer yapıcaz diyordu hadi 8 yapalım 60 kişi çalışabilir demektir. o sayı da az değil eğer düzeni oturtabilirlerse çabuk giderler. zaten iş sadece oraya kalınca yaklaşık 140 150 kişilik ekip kalacak onun yarısını tutsalar testere kirişler hemen biter. diğer yarısı da otopark bölümünde çalışmaya devam eder.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

çiçekler kapalıda 2şer 2şer yapıyorlardı 15 kişilik ekiple yani 15 kişi 2 testerede çalışabiliyor. obitaş 7şer 7şer yapıcaz diyordu hadi 8 yapalım 60 kişi çalışabilir demektir. o sayı da az değil eğer düzeni oturtabilirlerse çabuk giderler. zaten iş sadece oraya kalınca yaklaşık 140 150 kişilik ekip kalacak onun yarısını tutsalar testere kirişler hemen biter. diğer yarısı da otopark bölümünde çalışmaya devam eder.
çiçeklerin ikişer üçer yapması Beşiktaşın yarattığı bir zorunluluktu o kadar hazır kalıp getirmişti ve iskele sayısıda buna kadardı daha hızlı çalışması mümkün değildi obitaş plywood kalıp kullanıyor ve sahada yeterli iskelesi var buda obitaşa daha geniş alanda çalışma imkanı verecektir ama sanırım tabla bitene kadar obitaş testerelerde belli bir yol alır ondan sonra ikinci bir ekip için iş ve alan kalmaz zaten şu anki hızlarıda oldukça iyi yavaşlamasınlar yeter :)

Çevrimdışı asi_kartal

Merhaba arkadaşlar çatı ile ilgili sorum olacaktı. Başkan dünkü açıklamalarda 2 tane malzeme var dedi biri pvc  diğer daha teknolojik bir malzeme (isim vermedi :D) ama pvc kesinlikle yapılmayacak daha uzun ömürlü ve çevreci olanı yaptık dedi.

Şimdi muhtemelen  ptfe-etfe,polikarbon dan birisi yapılacak.

1- Bu 3 seçenekten hangisi öngörülüyor ?
2- Ambiyans için aralarında ne fark vardır hangisi yapılsa daha iyi olur ?

Saolun arkadaşlar ptfe olduğunu öğrendik peki ambiyans açısından değerlendirirsek sıralama nasıl olur ? @ahmetx  abi kesin bilir :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi benim hesaba yatay kolonların yapım zamanını Obitaş'ın hızlanma ihtimaliyle takas edelim. Orta yol bulunmuş olur gibi. Tamam sen gerçekçi zamanlar söylüyorsun da abi ben bankacıyım bi an evvel bitsin istiyorum ondan be  :D Bir kere de mayıs a he desen ne olacak.  :bandit:
ihtimallerle plan yapılmazki :D ihtimalin bir kısmı tutmayınca o zaman iş plansızlığa dönüşür kaos paşlar :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunlar verildimi bilmiyorum göremedim geçmiş olabilirim
@bjk_mabet ten
1)yatay precast derz işlemi
2)Dikey precast derz işlemi
3)Klozet rezarvuar montajı...
4)Eski açık testere kiriş
5)Numaralı tabla.
6)Eski açık-numaralı köşe araç giriş çıkış yeri..

Çevrimdışı yldrmaydn

çiçeklerin ikişer üçer yapması Beşiktaşın yarattığı bir zorunluluktu o kadar hazır kalıp getirmişti ve iskele sayısıda buna kadardı daha hızlı çalışması mümkün değildi obitaş plywood kalıp kullanıyor ve sahada yeterli iskelesi var buda obitaşa daha geniş alanda çalışma imkanı verecektir ama sanırım tabla bitene kadar obitaş testerelerde belli bir yol alır ondan sonra ikinci bir ekip için iş ve alan kalmaz zaten şu anki hızlarıda oldukça iyi yavaşlamasınlar yeter :)

onu biliyorum kulübün hatası vardı evet ama 15 kişi 2 testere kirişte çalışabiliyor yani alan darmış sayı az olmalıymış diye bir şey yok. 60 kişi de çalışılabilir diye söyledim.ama işi biraz daha hızlandırmak istiyorlarsa numaralı köşeyi de tamamlayıp oradan ortaya gelmek daha iyi olur sanırım. sonuçta ortadakiler arka sütunlarla birleşmeyecek. köşeleri yapıp sonra ortada arka sütunlar yapılır. o sütunlara ve stat çevresine çatı aparatları monte edilirken de orta kısmı bitirirler. oradan kazanılabilecek birkaç gün bile kardır bence.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Abi paylaştığın resimler için teşekkür ederiz. Sana zahmet yeni açık tarafından da birkaç resim paylaşabilir misin  :) @bjk_mabet

ysariusta

• Ziyaretçi

ihtimallerle plan yapılmazki :D ihtimalin bir kısmı tutmayınca o zaman iş plansızlığa dönüşür kaos paşlar :bandit:
Abi gerçekleri çaycı düşünsün ben hayal kuruyorum.  :evillol:
Burada pek çok insan o hayal için, Beşiktaş özlemi için var sanırım. En başta da ben. Buradaki deneyimli insanlar olarak sizler (başta sen mabet efe sezgin faruk isimini unuttuklarım affetsin) her ne kadar gerçekçi davranabilseniz de bu bizim için zor. Bende onlar adına umutlarımı söylüyorum.

Çevrimdışı CanEmre

sadece emekçiyle olmuyorki kalıp sayısı iskele sayısıda aynı oranda artıyor birde bunun kâr zarar oranına bakmak lazım tek ekiple istenen zamanda bitirilecekse iki ekip çalıştırıp erken bitirmenin manası yok çatı için malzeme tırlarının dolmabahçede yol kenarına çekip beklediğini düşünmeyin birde çatının başlama zamanı var planlama buna göre yapılır kabayı erken bitirmenin anlamı yok planlanan zamanda bitmesi yeterli @CanEmre
Haklısın abi  :ok:
Zaten kaba yarın bitse ne olacak bu sefer prekastları bekleyeceğiz.
Kaba inşaat prekast montajını bekletmedikçe kaybedilen bir şey yok diyebiliriz o halde
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 14:43:17 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

Bunlar verildimi bilmiyorum göremedim geçmiş olabilirim
@bjk_mabet ten
1)yatay precast derz işlemi
2)Dikey precast derz işlemi
3)Klozet rezarvuar montajı...
4)Eski açık testere kiriş
5)Numaralı tabla.
6)Eski açık-numaralı köşe araç giriş çıkış yeri..

prekastlar arası boş mu kalacak sorusunun cevabıda gelmiş oldu böylece gayet güzel olmuş

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı cagdas44

Çatı konusunda bence çıkacak güzelliğe bizde inanamayacağız :) tabi maketteki şeffaf çatıyı beklemiyorsak  :icool: ne de olsa o iç tasarım ortaya çıksın diye koyulmuş bir örnek modeldi.

Çatıya kabaca 17 milyon EURO harcıyoruz ki toki bu paraya 25 bin kapasiteli stat yapıyor. Çatının şeffaflığı önemli değil önemli olan şuan ne zaman başlanıp ne zaman bitirilecek. Germe işlemi bir nebze kolay aslında çünkü iş çok net, belirli rüzgar aralığında belirli aralıklarla gergi yapılacak, ama kaplama süreci hızı daha önemli bence şuan.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 14:47:39
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
stadta yayın kesildi. yoksa :))
@harunmustak  bugün kesfe cikacakti vodafone ekibi deneme cekimi yapiyor olabilirler

Çevrimdışı KUMANOVALI

prekastlar arası boş mu kalacak sorusunun cevabıda gelmiş oldu böylece gayet güzel olmuş

vidalama nasıl olacak ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı FARUK

birşey görebilirmisiniz bilmem 1 saat önce  :)

Çevrimdışı harunmustak

@harunmustak  bugün kesfe cikacakti vodafone ekibi deneme cekimi yapiyor olabilirler
bir sürpriz olur inşallah
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ahmetx

Saolun arkadaşlar ptfe olduğunu öğrendik peki ambiyans açısından değerlendirirsek sıralama nasıl olur ? @ahmetx  abi kesin bilir :D
ambiyans için 1.polikarbon , 2.ptfe ,3.etfe
konserler için 1.etfe, 2.ptfe, 3.polikarbon.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

yayın kesildi .Allahım sana geliyorum.... :sevinc
İsmet Yarkın ONUR