Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700915 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

:biggrinking: :biggrinking: :naughty: :naughty: :naughty:

Türkiye dağıtıcı firma fiyatları

Standart Oluklu Polikarbonat Levhalar - İthal     Ebat             Birim Fiyat(+KDV)
4 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm        97 TL/PLK
6 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm       165 TL/PLK
8 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm       195 TL/PLK
10 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm       210 TL/PLK
16 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm       350 TL/PLK
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Basklı olmak bir ayrıcalıktır. :D.San mames bitince artık Estadio Monterreye sardım,bu sayede Beşiktaş Vodafone Arena Meksika da tanınır oldu. :lol:

@ahmetx  böyle boş ve sakin bölgeye stat yapmak çocuk oyuncağı @Geovani  seneye avrupa kupasında inşallah atletico bilbao karşılaşırız sam mames atmosferimi vodafone arena atmosferimi test erderiz :D :D :D

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Türkiye dağıtıcı firma fiyatları

Standart Oluklu Polikarbonat Levhalar - İthal     Ebat             Birim Fiyat(+KDV)
4 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm        97 TL/PLK
6 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm       165 TL/PLK
8 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm       195 TL/PLK
10 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm       210 TL/PLK
16 MM Şeffaf Oluklu Polikarbonat Levha        210x600 cm       350 TL/PLK

Güzel bir araştırma :)

Pamuk eller cebe beyler... Her taraftar bir LEVHA alsın 16 MM'likten... :D Başka türlü çözemeyeceğiz bu işi :) 

Çevrimdışı CanEmre

ne 20 si 45 gündür çalışıyorlar ve daha bitmedi üst kolonları bağlayan kirişlerde bitsinde öyle konuşalım testereleri sayıyorsun arkadaki kolonları niye saymıyorsun o yedi kolonunbu güne kadar yediği gün sayısı 45 ve dahası var bundan sonra hızlanacaklardır ama ne kadar hızlanacaklar :alala: @Yunus
tabla işi bitince ikinci bir ekip ile numaralı tarafından başlayıp ortada buluşamazlar mı @Necmi  :alala: ???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  böyle boş ve sakin bölgeye stat yapmak çocuk oyuncağı @Geovani  seneye avrupa kupasında inşallah atletico bilbao karşılaşırız sam mames atmosferimi vodafone arena atmosferimi test erderiz :D :D :D
atmosfer olarak yanımıza yaklaşamazlar  :D Ama stadları bi harika dostum. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

tabla işi bitince ikinci bir ekip ile numaralı tarafından başlayıp ortada buluşamazlar mı @Necmi  :alala: ???
tablalar bitince kirisler icin ekip sayisi artmali baska turlu yetismez zaten 10 kisi degilde 40 kisi calisirsa kirislerde biter ocak icinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

tablalar bitince kirisler icin ekip sayisi artmali baska turlu yetismez zaten 10 kisi degilde 40 kisi calisirsa kirislerde biter ocak icinde
iş sadece son kat kiriş ve kolonlara kalınca ben de hızlanacağını düşünüyorum.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı murat

Buluşurlarsa bir buluşamazlarsa :iscrewy: :kop:

Çevrimdışı asi_kartal

Merhaba arkadaşlar çatı ile ilgili sorum olacaktı. Başkan dünkü açıklamalarda 2 tane malzeme var dedi biri pvc  diğer daha teknolojik bir malzeme (isim vermedi :D) ama pvc kesinlikle yapılmayacak daha uzun ömürlü ve çevreci olanı yaptık dedi.

Şimdi muhtemelen  ptfe-etfe,polikarbon dan birisi yapılacak.

1- Bu 3 seçenekten hangisi öngörülüyor ?
2- Ambiyans için aralarında ne fark vardır hangisi yapılsa daha iyi olur ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Canlı Yayın önündeki kolonlarda hiç çalışma yok çiçekler rolantiye aldı galiba

Çevrimdışı Deniz

Merhaba arkadaşlar çatı ile ilgili sorum olacaktı. Başkan dünkü açıklamalarda 2 tane malzeme var dedi biri pvc  diğer daha teknolojik bir malzeme (isim vermedi :D) ama pvc kesinlikle yapılmayacak daha uzun ömürlü ve çevreci olanı yaptık dedi.

Şimdi muhtemelen  ptfe-etfe,polikarbon dan birisi yapılacak.

1- Bu 3 seçenekten hangisi öngörülüyor ?
2- Ambiyans için aralarında ne fark vardır hangisi yapılsa daha iyi olur ?
Etfe şefaf olan çatı,pahalı yapılamıyor.Ptfe yapılacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Stadta bi durgunluk var bugun sabahtan beri :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

mustafanın sitede bakıma girmiş foto da yok eee  foto yok canlı yayın yok ne yapacağız şimdi

Çevrimdışı Efe

Oralardan gecen birleri varsa bi kac foto iyi gider bu arada beton mikserleri sahada dolasiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

efe ALLAH nazardan saklasın bu mikseleri nasıl görüyorsun kardeşim

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy Süzer plazayı süzgeçten geçirmiş maşallah, yüksek istihbarati bilgin sayesinde bilimeyenleri öğrenmiş olduk sağolasın, tebrik ederim.  :busted_cop:
Abi ne zamandır uğraşıyordum o iş için Habiden sağlam çıktı istihbarat  :D @aktar_ismail

Çevrimdışı SDemirsoy

@aktar_ismail başkan
@SDemirsoy kardeşim hem balkanlardan gelmesi
hemde ortadoğu dili ve yaşam tarzı konusunda uzman olması
sınır içi operasyonlarda muazzam işe yaramakta

pek konuşulmasa da şekil olmasıda görevi başarıyla yerine
getirmesinde yardımcı olmakta..

:claps: :bandit:
haydaaaaaaa :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

efe ALLAH nazardan saklasın bu mikseleri nasıl görüyorsun kardeşim
tam vincin onunden donus yapiyorlar ordan goruyorum abi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hep söylüyorum o kirişlerde aynı anda 40 kişi çalıştıramazsınız, alan belli çalışma koşulları belli. Bugüne kadar 10 dan fazla kişi çalıştığını görmedim en fazla 20 olsun ama 40 kişi çalıştırmak imkansız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

sadece emekçiyle olmuyorki kalıp sayısı iskele sayısıda aynı oranda artıyor birde bunun kâr zarar oranına bakmak lazım tek ekiple istenen zamanda bitirilecekse iki ekip çalıştırıp erken bitirmenin manası yok çatı için malzeme tırlarının dolmabahçede yol kenarına çekip beklediğini düşünmeyin birde çatının başlama zamanı var planlama buna göre yapılır kabayı erken bitirmenin anlamı yok planlanan zamanda bitmesi yeterli @CanEmre

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaş herkes mi bize ters bir tane doğru olan yok mu acaba...! Şu ibb yaptığına bakın trafik sayfasından ne güzel izliyorduk sen git ana kamerayı gümüşsuyu inişi pasif al ve  yanında  kabataş beşiktaş arasındaki 2. kamerayı aktif e bırak...! statı sadece beşiktaş tarafındaki kuleyi ucunu görüyoruz...! ibbbbbbb bile bize düşman...!

Çevrimdışı Efe

Hep söylüyorum o kirişlerde aynı anda 40 kişi çalıştıramazsınız, alan belli çalışma koşulları belli. Bugüne kadar 10 dan fazla kişi çalıştığını görmedim en fazla 20 olsun ama 40 kişi çalıştırmak imkansız.
tablalar bitince alan 2 kayina cikacak neden calisamasinlar koskoca alanda 10 kisi ile calisilirsa nisand da bitmez kirisler :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Evet @Necmi  Abi çok öenmli bir konuya değindin dediğin gibi sadece emekçiyle olmuyor oranın belli bir işçi kısıtı var bunun üzerine çıkılırsa yarardan çok zarar verir bunun için mutlaka bir yöneylem araştırması yapılmıştır. İnşaat alanı hem fazla işçiyi hem fazla malzemeyi kaldırmaz bu durumda maliyette artar zamanda
Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tablalar bitince alan 2 kayina cikacak neden calisamasinlar koskoca alanda 10 kisi ile calisilirsa nisand da bitmez kirisler :bandit:
Daha kolonların yarısı bile yapılmadı Yeni Açıkta, tablalar bitince kolonlarla paralel olarak başlayacak kirişler. Dediğinin olabilmesi için tüm tablaların bitmiş ve kolonların yapılmış olması lazım, Necmi abinin yukarıda bahsettiği konulara ise hiç girmedim,olaya iş güvenliği ve çalışma alanı olarak yaklaştım, orada çalışabilecek eleman yeterliliği ise ayrı bir mevzu, tuttukları adamı oraya yerleştiremiyorlar.
Korku akıl katilidir.