Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı bjk_mabet

Dün gece c blokta tabla döküldü.
Bu akşam B blok tabla ve yeni açıkta testere kirişi dökülecek :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yavvuzz

Bitsin bu çile , bitsin bu hasret
Gelecek nesiller Vodafone Arenaya Hasret
Mabet her gün çeker eziyet
Ama sonun da gelecek galibiyet

Puhahaha

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı ahmetx

yapma be @mactaupe  .. bu gecekondu ile bizim stadı kıyaslama... hem bu tip bir renk dağılımı çok karmaşa yaratır.. sadelik her zaman güzelliktir..

benim tercihim tüm koltuklar aynı renk veya
üst katlar aynı renk, alt katlar farklı renk..
arada gradyan geçiş olabilir...

@ahmetx in dediği gibi  füme aralıklar da güzel duruyor..
makette gibi renk dağılımı olacaksa evet füme diyorum,ama benim favorim  full siyah koltuk ,alev kırmızısı merdiven ve çıkışlar. :ok:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Oktay san memes ve değerli dostumuz @ahmetx ayrı yazılamaz bugün hangi basklıya sorsak tanırlar kendisini  :D
Basklı olmak bir ayrıcalıktır. :D.San mames bitince artık Estadio Monterreye sardım,bu sayede Beşiktaş Vodafone Arena Meksika da tanınır oldu. :lol:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

düşünmelerle mişlerle mışlarla proje çizilmez Tolga öyle ucuz iş değil proje çizdirmek kağıt üzerinde çizdim oldu olmuyor bir sürü zemin etütünden tut belediye valilik izinlerine kadar iş var tamam dendikten sonra anca proje çizilir bina yapmıyorsunki özel projeler var bina yapsan zaten arsaların etütleri belediyede var sana ne yapman ve nasıl yapman gerektiğini söylüyorlar sende ona göre projeni çizdiriyor götürüp belediyeye onaylatıyorsun ama halka açık spor alanlarında proje aşamasına gelene kadar yedi dereden su getirmen lazım ki ben şu anda yönetimin böyle bir hamle yapacağını düşünmüyorum anca stad biter tren rayına oturur basket arena hamleleri ondan sonra başlar şimdiki olay sadece yönetim hayalidir yani projeyi kafada başlatmışlardır :evillol:
Günaydın.Akatların tapusu  bizdemi?Yani arsası bizemi ait Necmi kardeşim??

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar. Arkadaş ne zor iş geriden gelip gece olanları okumak ve bunu her sabah kurumda yapmak. @ALI RIZA  sildiklerin olmasa mesaiye 2 saat değil 3 saat geç başlayacağım demek ki  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı bjkfatih63

mustafa kardeş nerde kaldı yaa.. oksijen lazım sabah sabah   :alala: :by2:

Çevrimdışı bjk_mabet

Yeni açıkta 3 testere kirişi döküldü dün...

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın abi
Rampanın orda doğalgaz vs sıkıntılı işler ne zaman sonlanır?
Çok bekleyecek mi orası?

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydın abi
Rampanın orda doğalgaz vs sıkıntılı işler ne zaman sonlanır?
Çok bekleyecek mi orası?
belediye bekleniyor.

Çevrimdışı ahmetx

obitaş testere kiriş sayısını 7 ye çıkardı o zaman. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@ArenaBesiktas  Seda Hanıma Teşekkürler...

Çevrimdışı Erdinç

günaydın millet.
@bjk_mabet resimler için teşekkürler.

basketbol salonun yerini daha önce mabet söylemişti dh de.mabet söylemeden olmaz ama şunu demişti vodafone arenaya 15-10 dakka yürüme mesafesinde demişti.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

demek hareketlilik o yuzdenmis gece :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu 12 gunde obitasin iyo calismayla tabla isine son vermesi gerekiyor artik bakalim ne yapacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

@SDemirsoy Süzer plazayı süzgeçten geçirmiş maşallah, yüksek istihbarati bilgin sayesinde bilimeyenleri öğrenmiş olduk sağolasın, tebrik ederim.  :busted_cop: