Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703655 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sado

localarda ufak tefek değişiklikler olucak revize edilecek...bu localar örnek loca sadece...

Haklısın mabet fikrimi söyledım sadece ama pimapenler pek degısmez sankı anlasmıslardır fırmayla :) seninde hosuna gitmemıs pek sankı bellı :)
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı izorlu85

localarda ufak tefek değişiklikler olucak revize edilecek...bu localar örnek loca sadece...

Konuşmayı iyi dinlemişim bak :D neredeyse noktası virgülüne kadar aynı cevabı vermşiz  bjk_mabet : :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı bjk_mabet

Haklısın mabet fikrimi söyledım sadece ama pimapenler pek degısmez sankı anlasmıslardır fırmayla :) seninde hosuna gitmemıs pek sankı bellı :)
biraz kırmızı ekelenicek, belki birazda şurada daha fazla konfor vardır :
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Fatih

koltuk aralarının çok dar olduğunu brezilya maçına giden forumdaki bir arkadaşımız geçen gün yazmıştı .maça gitmiş stadı hiç beyenmediğini anlatıyordu, bu yazıları görürse belki anlatır ,çok kötü diye yazmiştı fatih kardeşim.
aziz yildirim koltuk aralarini vodafone arena'da ki gibi yapsaydi 41907 kapasitesi olurdu stadin...  :lol: :lol:
Hem diyoruz ki fb ile ayni ya da biraz daha buyuk stadimiz var kapasite neden az, hem de fb stadinda ki koltuk aralarindan sikayetci oluyoruz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

sayın @aktar_ismail abi obitaşın tablalar bittikten sonra güçlerini üst katlara kaydıracağı söyleniyor sizin görüşünüz nedir :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı forzatunga

evet pvc doğramalar biraz kalın geldi bana da sonuçta görüş alanından çalıyor.

sayın @aktar_ismail abi obitaşın tablalar bittikten sonra güçlerini üst katlara kaydıracağı söyleniyor sizin görüşünüz nedir :evillol:
Çiçeklere yardıma giderler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

saha içinde baya mikser var hareket gözleniyor bu gece nereye beton atıyolar çok merak ettim oralardan geçen biri bi foto atsa belki denk gelir :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

biraz kırmızı ekelenicek, belki birazda şurada daha fazla konfor vardır :
beğenmedim :bandit: insan o kadar parayı o koltuklara tünemek için verirmi çok daha şık olabilirdi biraz fazla postmodern takılmışlar her şey uyar mantığı öyle çerçevemi kaldı o çerçevelere kurşun geçirmez cam falanmı takıyorlar :D

Çevrimdışı ahmet türker

aziz yildirim koltuk aralarini vodafone arena'da ki gibi yapsaydi 41907 kapasitesi olurdu stadin...  :lol: :lol:
Hem diyoruz ki fb ile ayni ya da biraz daha buyuk stadimiz var kapasite neden az, hem de fb stadinda ki koltuk aralarindan sikayetci oluyoruz...
yok ben onu söylemedim o arkadaşın yazdıklarını yazdım .kendim o stada hiç gitmedim , koltuk araları değil geçiş yerlerini söyledim .

Çevrimdışı Efe

Çiçeklere yardıma giderler diye düşünüyorum.

oo çok sert :icool: çiçekler yardıma gelmesinde kirişlere   :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

hatta insanlar koltuklarına geçerken dar olduğundan kavga çıkmiş ,öyle anlattı.

Çevrimdışı Fatih

hatta insanlar koltuklarına geçerken dar olduğundan kavga çıkmiş ,öyle anlattı.
Bilmiyorum abi...Ben biraz abartildigini dusunuyorum...

Çevrimdışı Efe

Bilmiyorum abi...Ben biraz abartildigini dusunuyorum...

valla fotolardan gördüğüm koltuklar dip dibe ve çok dar geçiş alanı var şükrü saraçoğlunda kalabalık maçlarda sıkıntı verecek bi durum ama bizim prekastlar gerçekten çok geniş koltuğa oturduğumda önüme 1 kişi daha oturur o genişlikte vodafone arenada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 34BJK64

Kameranın yeri değişecek mi? İnşaata dair özellikle gece hiçbir şey belli olmuyor.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Kameranın yeri değişecek mi? İnşaata dair özellikle gece hiçbir şey belli olmuyor.
değişecek malesef vodafone günlüne kalmış  :s20:

Çevrimdışı Efe

inşallah bu gece dua edelim değişmesi için kabul olur belki :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

valla fotolardan gördüğüm koltuklar dip dibe ve çok dar geçiş alanı var şükrü saraçoğlunda kalabalık maçlarda sıkıntı verecek bi durum ama bizim prekastlar gerçekten çok geniş koltuğa oturduğumda önüme 1 kişi daha oturur o genişlikte vodafone arenada :)
o arkadaş ta bunu anlatmiştı ,ben de bunu anlatacaktım da anlatamadım galiba .

Çevrimdışı Fatih

Inonu stadinin aynisi diyim siz hesap edin...

Bu arada bu resim de cok efsaneymis be...

Çevrimdışı Efe

o arkadaş ta bunu anlatmiştı ,ben de bunu anlatacaktım da anlatamadım galiba .

ben anlattım abi :icool: ilk koltuklar takıldığında mabetlee oturduk özellikle ön tarafa ayaklarımı uzattım baya mesafe var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Inonu stadinin aynisi diyim siz hesap edin...

Bu arada bu resim de cok efsaneymis be...
şu siyah koltukların güzelliğine bakarmısınız ,efsane ya.

Çevrimdışı Efe

:) :) :)

tablacıda geldi numaralı tabla yarın betonlanıyor artık yükselişe geçecek  bakalım yeni açık tabla betonu ne zaman yiyecek 3 bitti kaldı 3 @Mehmet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

tablacıda geldi numaralı tabla yarın betonlanıyor artık yükselişe geçecek  bakalım yeni açık tabla betonu ne zaman yiyecek 3 bitti kaldı 3 @Mehmet
kaldı 3 derken şaka maka yeni açık bitiyor. :ebebe:  :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türker

@Efe Abi cikolatayi fistikli olursa sevinirim :bandit: beyler aslinda iddiaya @Necmi abi ile girmek lazim  :super: :super:
neden.

Çevrimdışı TØLGA

@Efe Abi cikolata fistikli olursa sevinirim :bandit: beyler aslinda iddiaya @Necmi abi ile girmek lazim  :super: :super:
senin o iddaayı kazanman imkansız benim gözümde artık    :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK