Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704637 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Çiçekler diye inşaat şirketi mi olur yahu, amerikada flowers construction diye bir şirket olamaz herhalde. İsmini değiştirmeliler bence, hızlı ve acemi inşaat şirketi yapsınlar isimlerini  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu aralar ailem ziyare geldiği için çok sık yazamıyorum ama bir gözüm hep buralarda yine elimden geldiği kadar yazmaya soruları cevaplamaya çalışıyorum bu geç cevap vermelerim yüzünden özür dilerim...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Bu aralar ailem ziyare geldiği için çok sık yazamıyorum ama bir gözüm hep buralarda yine elimden geldiği kadar yazmaya soruları cevaplamaya çalışıyorum bu geç cevap vermelerim yüzünden özür dilerim...
hee eskiden yazıyordun yani :bandit:

Buraya her gün binlerce ziyaretçi geliyor ama biz yazıyoruz @bjk_mabet  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Avatarımdan ne anlam çıkartıyorsun @Necmi abi ?
buna kitap yazılır şimdi sen taş ağır basıyor diyeceksin ama bende taşın ağırlığı çiçeği yukarı çıkartıyor diyebilirim :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı idil

resmen facia böyle birşey olursa kardeşim..

Yok böyle olmayacak bence de felaket bu :) anlattıgıma göre üst komple siyah ya da beyaz alt da zıt renk.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı idil

mactaupe kardeşimin attığı fb stadının resmine iyi bakın arkadaşlar tribün yüksekliklerine ve köşelerin birleşmemesine ,bir de bizim stada bakın ,ne kadar güzel bir stad yapıldığını anlamamıza yardımcı olur diye .

Kesinlikle, fb stadı ciddi anlamda kötü bir stat...

Çevrimiçi Necmi

Yok böyle olmayacak bence de felaket bu :) anlattıgıma göre üst komple siyah ya da beyaz alt da zıt renk.
zıt renk derken :alala: siyah ve beyaza göre zaten her renk zıttır :D

Çevrimdışı idil

alternatif olarak böyle birşey yapmıştım zamanında @mactaupe

Hepsi siyah olmalı ya bu resmi görünce emin oldum :tabe:

Çevrimdışı Fatih

Kesinlikle, fb stadı ciddi anlamda kötü bir stat...
Katilmiyorum...Bence suan Turkiye'nin en iyi stadi fbnin... Sadece koselerde koltuk kaybi var...

Çevrimdışı idil

zıt renk derken :alala: siyah ve beyaza göre zaten her renk zıttır :D

Üst siyahsa alt ve üstün yanlarındaki üst teribünler beyaz, üst beyaz ise diğerleri siyah :)

Tüm koltuklar siyah olsun sadece deplasman ve basın tribünündeki koltuklar ya pembe olsun ya da gökkuşağı renklerinden oluşşsun.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet Abi ben zaten uyuyamam o gün. Valla gidelim nolacak en fazla parkta uyuruz
doğru söylüyorsun o gece uyku haram bize. :ebebe:  :ebebe:

Çevrimdışı Fatih

Tüm koltuklar siyah olsun sadece deplasman ve basın tribünündeki koltuklar ya pembe olsun ya da gökkuşağı renklerinden oluşşsun.
:o_o:
Abi agir oldu be  :lol: :lol:

Çevrimdışı idil

Katilmiyorum...Bence suan Turkiye'nin en iyi stadi fbnin... Sadece koselerde koltuk kaybi var...

Bence gs iç tasarım olarak en iyi stat şuan. Koltuk rengi kıyaslamasından hareketle de full koyu renk (kırmızı, siyah gibi renkler) çok daha baskılı bir atmosfer sağlıyor... Hem de stadın kalabalık gözükmesine yardımcı oluyo stat boşken bile... Fb nin stadı ile gs ninki yarışamaz bile iç mekan olarak... Fb nin tek iyi yönü merkezi olması... Ki merkezi olması ulaşımı kolay anlamına gelmiyo aksine o stada ulaşmak da zor bence sadece yürüyerek...

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Fatih

Bence gs iç tasarım olarak en iyi stat şuan. Koltuk rengi kıyaslamasından hareketle de full koyu renk (kırmızı, siyah gibi renkler) çok daha baskılı bir atmosfer sağlıyor... Hem de stadın kalabalık gözükmesine yardımcı oluyo stat boşken bile... Fb nin stadı ile gs ninki yarışamaz bile iç mekan olarak... Fb nin tek iyi yönü merkezi olması... Ki merkezi olması ulaşımı kolay anlamına gelmiyo aksine o stada ulaşmak da zor bence sadece yürüyerek...
tt arena suan ic tasarim olarak bitmis bir stad degil ki?  :alala: fb stadina ulasmakta zor demissin..  :alala: Tabiki goreceli birseydir bu... Ic-dis mimari, ulasim, akustik vs. hersey katildiginda sukru saracoglu bende daha agir basiyor..

Çevrimdışı ahmet türker

koltuk aralarının çok dar olduğunu brezilya maçına giden forumdaki bir arkadaşımız geçen gün yazmıştı .maça gitmiş stadı hiç beyenmediğini anlatıyordu, bu yazıları görürse belki anlatır ,çok kötü diye yazmiştı fatih kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu konu başlığını "vodafone arena inşaat projesi ve herşey" olarak düzenliyorum bu sayede her mesaj konu içi olur  :evillol:
yok onada silmek için bir bahane bulur :D şaka bir yana başlık kendini dağıtmadan koruyabiliyorsa bunu Ali Rızaya borçluyuz gene sohbetimizi yapıyoruz arkadan gelip ayıklıyarak siliyor ben bir kere denedim bayağı zor bir iş milletin gıcık kapmasıda çabası :evillol:
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 01:03:38 ALI RIZA ]

Çevrimdışı sado

loca nın cam kısmı hosuma gitmedi benım nedense cerceve kısımları cok kalın olmus görsel olarak daha şık olabılırdı sanki  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı bjk_mabet

loca nın cam kısmı hosuma gitmedi benım nedense cerceve kısımları cok kalın olmus görsel olarak daha şık olabılırdı sanki  :alala:
localarda ufak tefek değişiklikler olucak revize edilecek...bu localar örnek loca sadece...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı izorlu85

Bu sadece prototip gibi bişi düşün bunun üzerinde oynayacaklar daha değişecek bi hayli dedi başkan konuşmasında eksiklerimizi görmek için yapıldı dedi...  :claps: :claps: :claps:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

bonsai neden kendini ağaçtan sayan saksı bitkisi :)
stat dışı yani vodafone arena statı inşaatı alanı içerisinden olmayan tüm mesajlar silinecektir :) @aktar_ismail @Necmi abi öyl ağaçmış bardak mış şişe miş gelmeyin bana  :kop:
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-2-(seref-bey-stadyum-projesi)/21500/
nolu konusun baştan 2. mesajı okuyunuz...!
bütün iş @ZEKI nin başının altından çıkıyor yani fitili ateşlemiş kaçmış :D