Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6706968 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Samet Ç

basket arena 11903 kişilik olmalıdır  :D :D.. fazlası bence israf olur
Başkan Nba standartlarında demişti. 15 bin kişilik olur herhalde.

Çevrimdışı attila_metu

Benim favori stadim kopenhag in yeni stadyumu.
modern, farkı ve çok zarif.

Çevrimdışı Karabay

sayın başkan bu günkü konuşmasının bir bölümünde "biz bu locayı inceleyelim ve üzerinde tartışalım diye yaptık. mesela ilk etapta tavanını yükseltmeye karar verdik" diyor. yani aslında bu örnek loca çoğumuzun tahmin ettiği şekilde satışları artırmak için değilde stadı daha iyi nasıl yaparız diye yapılmış. resmen stadın her santiminde ayrı bir fizibilite çalışması var. bunun bir diğer kanıtı da geçenlerde mabetin paylaştığı resimlerdeki vitra paketleridir. ben kendi adıma artık tam emin olduğumu söyleyebilirim ki başkan yapabileceğini en iyisini yapıyor.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aziz de 1 milyon üye yapıcaz dediğinde,  rakam verme, imkansız, camianın itibarını düşürüyosun diyen çıktı mı acaba :ebebe:
Yoksa 100 bin bile olsa devrim olur, oyunun bütün kurallarını değiştiririz mi diyolardır acaba...

hay agzin bal yesin.. maalesef Besiktasimiz oyle bir donem gecirdiki baskanlik makamimizin sayginligi erozyona ugradi. Ama o donem son buldu ve maalesef bircok arkadisimiz hala o donemin etkisi altinda...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Türkay

neden staddaki ilk maçta hezimete uğrayalım diyemi :bandit:

hayır abi Vodafone Arena'nın reklamını yapmış oluruz fena mı :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı saricasi

neden staddaki ilk maçta hezimete uğrayalım diyemi :bandit:
Biz Bjk sız kim gelirse gelsin açılış maçını biz alırız :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Salih A.

reklamlarda bu kadar harika işler çıkaran bir ekip bu kadar basite kaçmaz açılış şaşırtıcı birşey olmalı. vodafone 65 ülkede faaliyet gösteriyor buna nerdeyse tüm avrupa dahil vodafone cup gibi bir organizasyonla stat tanıtımı yapılır
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

şimdi fikret başkanı seyrettim adama stadı bitirmeden rahat yok bizede yok bana hiç yok yarın tabla betonu var ona konsantre olalım :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Mehmet tablalar yetişmeyecek ay sonuna damak çikolatamı hazırla 7 aralığa kadar bitecek bence :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 23:04:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet tablalar yetişmeyecek ay sonuna damak çikolatamı hazırla 7 aralığa kadar bitecek bence :evillol:
Abi tamam da obitas tablayi cok genis aldi arkadaki alanla birlestirdi yoksa 14.90 kotunun irta tablasi bitmisti ama benim hala umudum var obitas tablacilati cosacak insallah @Efe abi  :) :D :icool:

Bana gore de iki asamali bir acilis organizasyonu yapilirsa guzel olur birinde ve ilkinde bizim cocuklarimiz şifo mehmet,ilhan ,riza ,metin ali feyyaz nouma belki ziya dogan gibi besiktasin cocuklari daha sonra resmi acilisda da benim gonlumden gecen takim chelsea ki en mantikli duran da o ama dortmund gelirse de cok sevinirim
Böyle giderse iki aşamalı açılış zaten olacak gibi, önce yeni açık açılışı olur sonra diğerleri  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Abi tamam da obitas tablayi cok genis aldi arkadaki alanla birlestirdi yoksa 14.90 kotunun irta tablasi bitmisti ama benim hala umudum var obitas tablacilati cosacak insallah @Efe abi  :) :D :icool:

orası öyle olacaktı zaten bitirdiler ama 12 günde 2 tabla daha bitirirlerse harika olacak bekleyip göreceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Stadın bulunduğu alan belediye olarak beyoğluna mı bağlı beşiktaşa mı?

Çevrimdışı Salih A.

Stadın bulunduğu alan belediye olarak beyoğluna mı bağlı beşiktaşa mı?
beşiktaş belediyesine
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

stada beton mikserleri giriyor ama nereye beton atılıyor görülmüyor yeni açık tabla bitti mi tam olarak acaba :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

demba ba stat açılana kadar eğer 20-25 gol daha atarsa açılışa rihanna yerine sami yusuf ve dursun ali erzincanlı gelecek :)

:kop: :kop: :kop: :D

@Necmi abi renk seçimi konusundaki görüşlerine katılıyorum, gerçekten boş kalırsa demeyip boş kalmaması için çaba sarf etmeliyiz, hala kendi taraftarımızdan son durumu bilmeyenler var, bilenler bi zahmet bilmeyenlere (buna renkliler de dahil) anlatsın.

@bjk_mabet abi başkanı izledik gaza geldik, İstanbul'da olsam yayın sonrası inşaata eleman olarak geleceğim o derece  :ebebe: ama ne çare uzaktayız, ama tezi bitirince teşekkür önsözde teşekkür edeceklerim arasında başkanımızda yer alacak, "Bu tezin hazırlandığı dönemde sosyal motivasyonumun sağlanmasında önemli bir yeri olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'a teşekkür ederim."  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 23:23:02
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
stada beton mikserleri giriyor ama nereye beton atılıyor görülmüyor yeni açık tabla bitti mi tam olarak acaba :alala:
Yatay kirislere olabilit mi abi ??

Çevrimdışı TØLGA

yaw bırak o olsaydı bu olsaydı :D ohohohoo  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Basketbol arenamız için 10 binden fazlası israf diyen arkadaşlar salonların maçlardan daha çok konser,yarışma ve çeşitli organizasyonlar için kullanıldığından haberleri vardır umarım.Ulaşımı kolay en az 15 bin kapasiteli,50 localı O2 arena gibi birşey istiyorum. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

7 gunun lafimi olur @Efe
bugun numaralida bir seyler var ama goremedik..

Çevrimdışı TØLGA

yeni açıkdaki araç girişinin kalıpları vardı abi onlar için olabilirmi :alala:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 23:27:28 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK