Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703319 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Vodafone Arena bembeyaz olsun, Basket Arena simsiyah olsun. Basket Arena da kutu gibi olmalı bence. Hatta mümkünse boşken Brazil Nacional Stadyumu gibi dursun. O stadın 15 bin kişilik halini yapsak çok güzel olur :ok:

Çevrimdışı Oktay

Selamlar. San mames muhabbetini görünce dayanamadım.
Bence San Mames ilk 10 hatta 20 stad arasına giremez. Tarafsız olmaya çalışırsam 1 numara kesinlikle ve açık ara Barnebau'dur.
Sam mames halkında bu forumda otorite @ahmetx  onun sayesinde sevdik sam mamesi :icool:Sencede öyle değilmi @Geovani  :icool:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 21:10:33 Oktay ]

Çevrimdışı Olimpos1903

bizim taraftar olarak kendi aramızda büyük bir muhalefet var muhalefet olmak iyidir,her zamanda yapılması gerekir ama arkasında da durmak lazım Aziz Yıldırım gibi bir başkanı bile savunuyorlar düşünün :s20: her şeye karşı durmak her şey de bir kusur aramak zorundayız sanki,başkanın tarih vermesini ben de istemezdim ama bu sefer de niye tarih vermedi diyenler çıkacaktı eminim :D tarihleri erken belirlemesinin bir nedeni de insanlar heyecanlansın forma,kombine,loca satışları artsın kulübe sıcak para girsin diyedir diye tahmin ediyorum
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı sallapati

basket salonunun 12500 kişilik olması taraftarıyım.. mümkünse Akatlarda kendi yerinde olursa süper olur..

Çevrimdışı Salih A.

başkanın söylediği tarih çokta sıkıntılı bir tarih değil yeni açık tablaları 15 güne biter gerisi dış kolon ve testere işi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

basket salonunun 12500 kişilik olması taraftarıyım.. mümkünse Akatlarda kendi yerinde olursa süper olur..
başka bir yerde olsun akatlarıda farklı değerlendirelim :D

Çevrimdışı Türkay

Basketbol arenasından sonra bi de hentbol için saha yapılması lazım. İdeal standartlarda sahamız yok diye başka illerde oynuyoruz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Aykutt

Obitaş'ı bu kadar çok sevmemin bir çok nedeni var. Her seferinde herkesin düşünemediği çok önemli işler yapıyorlar.
Bakın mesela meloya kulübe yapıyorlar.  :evillol:

Abi severek takip ediyoruz seni  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Akatlar'a ulaşım çok sıkıntılı be @sallapati abi :by2: Mümkünse stada yakın bir yerde olsun :tabe: Kapasite konusunda katılıyorum 15.000 olup çoğu maç boş durucağına 10.000 olsun daha çok maçta dolu olsun :ok:

Çevrimdışı Efe

vodafone arenaya yakin olsa keske ama yer yok yapacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurt

başkanın söylediği tarih çokta sıkıntılı bir tarih değil yeni açık tablaları 15 güne biter gerisi dış kolon ve testere işi
Baskan 15 güne çatıya başlıyoruz dedi. Ayak montajı başlayabilir bu zor değil. Ben çatı için yeterli kabanın aralık sonu biteceğine inanıyorum
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Akatlar'a ulaşım çok sıkıntılı be @sallapati abi :by2: Mümkünse stada yakın bir yerde olsun :tabe: Kapasite konusunda katılıyorum 15.000 olup çoğu maç boş durucağına 10.000 olsun daha çok maçta dolu olsun :ok:

alan bulunabilirse stada yakın olması güzel olur tabiki

Çevrimdışı ahmet türker

farklı değerlendirelim derken mesela nasıl kardeşim. :)

Çevrimdışı Anıl

Basketbol arenasından sonra bi de hentbol için saha yapılması lazım. İdeal standartlarda sahamız yok diye başka illerde oynuyoruz.
Basket Arena diyoruz ama çok amaçlı olacaktır. Cumartesi basket maçı oynanır, Pazar'da hentbol maçı oynanır her türlü şeye uygun olur :ok:

Çevrimdışı Anıl

vodafone arenaya yakin olsa keske ama yer yok yapacak
Bir ara stadın arkasındaki gazhane tarafına yapılacak deniyordu ama Başkan tarafından yeri açıklanmadan birşey bilmek zor...

Çevrimdışı Türkay

Basket Arena diyoruz ama çok amaçlı olacaktır. Cumartesi basket maçı oynanır, Pazar'da hentbol maçı oynanır her türlü şeye uygun olur :ok:

Zemin sıkıntı çıkarmayacaksa o da olur  :lol:

Çevrimdışı Anıl

alan bulunabilirse stada yakın olması güzel olur tabiki
Aynen abi, çünkü ne zaman Akatlar'a gittiysem taksi dışında bir çare bulamadım şimdiye kadar :bawling:

Çevrimiçi Necmi

farklı değerlendirelim derken mesela nasıl kardeşim. :)
en iyi parayı nasıl getirecekse öyle Ahmet abi öyle değerli her araziyede bir arena dikemeyiz ya arazi israfı olur :D

Çevrimdışı ahmet türker

divan kurulunda ,ahmet nur çebi bu konularda çalışmalarımız var ilede müjde verebiliriz gibi bir şeyler şöylemişti.

Çevrimdışı ahmet türker

en iyi parayı nasıl getirecekse öyle Ahmet abi öyle değerli her araziyede bir arena dikemeyiz ya arazi israfı olur :D
keşke öyle değerlendirilse zil takıp oynarız değerli kardeşim ,bayramımız olur. :)

Çevrimdışı pascal26

bjk_Mabet basket salonunun nerde olacağı sorusuna en son "eski yerinde gibi" yanıtı vermiş. Eski yerden kasıt mevcut yeri mi yani Akatlar mı yoksa, daha önce ortaya çıkan Gazhane projesi mi? bilgisi olan yok mu?

Çevrimdışı Türkay

Önceden stat hafriyatından çıkan su konuşulurken şimdi basketbol arenasını da Vodafone Arena'nın yanına yapalım diyoruz  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

Önceden stat hafriyatından çıkan su konuşulurken şimdi basketbol arenasını da Vodafone Arena'nın yanına yapalım diyoruz  :bandit:
gelişme diye ben buna derim genç kardeşim. :D

Çevrimdışı sallapati

basket arena 11903 kişilik olmalıdır  :D :D.. fazlası bence israf olur