Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6705425 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Bu işi yapacak olana direk sorsana Ahmet abi sana sır vereyim şu an forumda online
necmi abi direk hedef gösterdi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

San Mames 1, Juve Arena 2. Avrupa'nın en iyi stadları :)
vodafone arena 1 olur sanmames 2 olur :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı altanbjk

Koltuklar üst kat siyah alt kat Beyaz olacak sekilde duyum aldim yinede ümidim tamami siyah olmasindan

Çevrimdışı ahmet türker

Bu işi yapacak olana direk sorsana Ahmet abi sana sır vereyim şu an forumda online
sordum. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Koltuklar üst kat siyah alt kat Beyaz olacak sekilde duyum aldim yinede ümidim tamami siyah olmasindan
aynı fikirdeyim çok güzel duruyor altan kardeşim . :)

Çevrimdışı Olimpos1903

Ben de öyle ümit ediyorum Belki bir tek BEŞİKTAŞ beyaz yazılabilir hem tek renk hem de koyu bir renk olmalı koltuk rengi emiratesteki gibi olsun ama siyah renklisi tt arenanın koltukları da renk yönünden hoş gözüküyor boşken bile dolu gibi sanki
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı rubi_tobin

sordum. :)
Saygıdeğer Ahmet Abim, sana bu konu hakkında en kısa sürede bilgi vereceğim.
Şimdilik birşey söylemem doğru olmaz.
Anlayışın için şimdiden teşekkürler, Siyah ....
 :)
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı sallapati

İŞTE VODAFONE ARENA'NIN TAMAMLANAN İLK LOCASI

Çevrimdışı ahmet türker

Saygıdeğer Ahmet Abim, sana bu konu hakkında en kısa sürede bilgi vereceğim.
Şimdilik birşey söylemem doğru olmaz.
Anlayışın için şimdiden teşekkürler, Siyah ....
 :)
beyaaaz . teşekkürler kardeşim. :)

Çevrimdışı Türkay

İŞTE VODAFONE ARENA'NIN TAMAMLANAN İLK LOCASI

Locada ki renk uyumu 10 numara olmuş. İnşallah stadın her alanda ki (koridor giriş vs) renk uyumu da güzel olur. San Mames deki gibi hani.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Bu işindemi duyumu başladı  :D zaten lansmanda öyle tanıttılar ve koltuk siparişleride yarı yarıya verildi yani bazı arkadaşların hayallerini süslediği gibi siyah olma ihtimali olmaz :D ve alt siyah olursada çok basık ve ufak gösterir tribünleri nasıl yapacakları net belli olmasa bile üst siyah alt beyaz karar verme durumu çok yüksek ihtimal ben tersi tam beyaz olmasından yanayım çok daha büyük ve ferah görünür stad bu arada bu forum duyumlarla haraket etmiyor net bilgi makbuldür gerisi dedikoduya girer bu güne kadar hep olan söylendi

Çevrimdışı Yalçın

Başkanın bugün yaptığı röportaj esnasında yaptığı güzel bir tespit vardı; bundan sonra kalite ve ne zaman biteceği konuşulur diye. Benim de en çok merak ettiğim yer herkesin merak ettiği gibi çatı kaplaması. Öyle bir senkronizasyon olmalıki hem stad görünüşü hem çevre uyumu hem de çatıya çekilecek branda sırıtmasın. Başkan elbet bunları düşünüyordur ama yinede bununla alakalı bir kaç fotoyu burada paylaşmakta fayda var.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bu işindemi duyumu başladı  :D zaten lansmanda öyle tanıttılar ve koltuk siparişleride yarı yarıya verildi yani bazı arkadaşların hayallerini süslediği gibi siyah olma ihtimali olmaz :D ve alt siyah olursada çok basık ve ufak gösterir tribünleri nasıl yapacakları net belli olmasa bile üst siyah alt beyaz karar verme durumu çok yüksek ihtimal ben tersi tam beyaz olmasından yanayım çok daha büyük ve ferah görünür stad bu arada bu forum duyumlarla haraket etmiyor net bilgi makbuldür gerisi dedikoduya girer bu güne kadar hep olan söylendi

Bende ya full beyaz yada juve nin statında ki gibi olsun istiyorum. Full siyah boğaza yakışmaz bence. Bi de ortama da uygun değil daha ferah olmalı

Çevrimdışı acan07

benim gibi maçları şehir dışında olduğu için  TV den takip edenler için bir çalışma yaptım  bakalım inş  bu kamera açıları olur.

san mames teki canlı yayın kamerası yeri  ile vodafone arena daki canlı yayın kamera yerleri hemen hemen aynı .

trübün eğimi ve yükseklik farkları arasında bir uçurum olmazsa eğer bizim vodafone arenadada canlı yayın kamerası bu açı ile çekim yapacak gibi . umarım böyle bir açı ile çekim yapılabilir.
İletiyi düzenle

Çevrimiçi Necmi

:icool: :super:
buraya Gökhan türkmen resim ve haberlerini taşımayın kendisi obitaşın puantörüdür ama nedense pek doğru bilgi geçmiyor bu günkü 3 metre haberi gibi bundan sonra onunla ilgili haber ve resimler silinecek arkadaşlar burda gayri ciddi şeyler yayınlanmasın

Çevrimdışı Türkay

benim gibi maçları şehir dışında olduğu için  TV den takip edenler için bir çalışma yaptım  bakalım inş  bu kamera açıları olur.

san mames teki canlı yayın kamerası yeri  ile vodafone arena daki canlı yayın kamera yerleri hemen hemen aynı .

trübün eğimi ve yükseklik farkları arasında bir uçurum olmazsa eğer bizim vodafone arenadada canlı yayın kamerası bu açı ile çekim yapacak gibi . umarım böyle bir açı ile çekim yapılabilir.
İletiyi düzenle

Peki bundan emin olabilir miyiz ona göre sevnicem çünkü  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

ne lansmanda ne de maketinde her tarafı siyah verilmedi zaten .sadece olsaydı iyi olurdu diye aklımdan geçiriyorum ama biz siyahı beyazla sevdik necmi kardeşim .bu iki rengin her türlüsü kabulümdür. :)

Çevrimdışı acan07

Peki bundan emin olabilir miyiz ona göre sevnicem çünkü  :bandit:
valla projede bizim kameranın yeri  üst trübün ilk basamakalarında. san mames tede aynı . tam olarak böyle olmasada buna benzer bişi olucak gibi bence

Çevrimdışı Türkay

valla projede bizim kameranın yeri  üst trübün ilk basamakalarında. san mames tede aynı . tam olarak böyle olmasada buna benzer bişi olucak gibi bence

Tribün yüksekliği farkı olabilir ama. Daha yakın ve alçak hani. Neyse buna yakıın bi şey olsunda ne uzak ne yakın nede yüksek.

Çevrimdışı pascal26

@Necmi abi, stad boşken doğru beyaz renk en iyisi. Stad full olduğunda da zaten koltuk görünmüyor. Ama pek çok maçta stad kısmen dolu olur bence.İşte bu durumlarda aralardaki boş koltukların koyu ya da açık renk olması fark ediyor. İnönü stadında da böyleydi. Hatta kadıköyde de kale arkasındaki boşluklar, maratondaki boşluklara göre daha rahatsız edici..

Çevrimdışı pascal26

vodafone arena 1 olur sanmames 2 olur :D

Selamlar. San mames muhabbetini görünce dayanamadım.
Bence San Mames ilk 10 hatta 20 stad arasına giremez. Tarafsız olmaya çalışırsam 1 numara kesinlikle ve açık ara Barnebau'dur.

Çevrimdışı acan07

Tribün yüksekliği farkı olabilir ama. Daha yakın ve alçak hani. Neyse buna yakıın bi şey olsunda ne uzak ne yakın nede yüksek.
aynen buna benzer olucak  gibi . benim favorim liverpool - anfield road stadındaki kamera açısı  . bildiğin maçı stadda izliyosun hissi yaratıyo.

Çevrimdışı Yankee

Bu gece yeni açık numaralı birleşiminde beton olacakmış  :super: :super:    Gökhan Türkmen'in twitter hesabından gördüm şimdi  :) :)