Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697637 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı celiker1

Başkan bu tür yakın tahriler vererek kalan 17 milyon $ tutarındaki olası loca alacak kişilere gel gel yapıyor...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı melih

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman : Vodafone Arena konusunda 1000 tane 145 metre karelik daire yaptığımızı düşünün... borçlanmaya mecburuz.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bence çatı imalatı başlicak derken kapalının çelikleri şuan bile konabilir çelik kablo en son bence yavaş yavaş çelikler koyulup çatı başlayabilir öyle değilmi efe
böyle olabilirmi

Çatı imalatına başlayacağız dedigi saha içerisindeki imalatınamı demek istedi? Artık catıyı yapan firma stad icinemi giriyor dogrumu anladım:)

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler inşaat eski açık üst testere kirişleri için ilk tablayı 8 ağustos günü yapmış ve şu ana kadar 16 testere kiriş betonlamış. 99 gün olmuş gün başına 0,16 testere kiriş dikmiş.

Obitaş yeni açık üst kat testere kirişleri için ilk tablayı 26 ekim günü yapmış ( aşağıdaki resim 28 ekim tarihine ait ) . Şu ana kadar 20 gün geçmiş bir iki gün içerisinde kalan 3 tane kirişi de betonlayacak yani 22 günde 7 kirişi tablası atıldıktan sonra bitirmiş olacak. Yani gün başına 0,32 testere kiriş dikmiş.

Bu kıyaslamayı ister testere kiriş  kalıpları için kullanın ister kolonlarla kıyasların neyle kıyaslarsanız kıyaslayın obitaş çok daha hızlı neredeyse 2 kat hızlı. Ayrıca çiçekler bu kısmın inşaatına yaz koşullarında başladı bunu da hesaba katın.

Çiçeklere hızlı diyen arkadaşlar tamamen algı yönetiminin eseri olarak gerçekten bağımsız bir havadalar. Daha önce nasıl stadın %43'ünü obitaş'ın yapmadığı söylendiyse de Allah'a şükür onu ispatladık ve herkes kabul etmek zorunda kaldı.

Üst kat testere kirişlerde yavaş dediğiniz Obitaş çiçekleri 2'ye katlamış. Artık algı yönetiminin oyunlarına gelmeyin gerçekçi olun, sözlere değil gözünüzün gördüğüne inanın. Hürmetler  :D

ismailim biz lafla konuşmayız kanıtla konuşuruz 18-06-2014 Mustafanın çektiği resim ve ilk kolonu dikiyor obitaş buda 57 gün demektir ve senin dediğin gibi 2 günde 3 kiriş betonlayıp iş bitmiyor daha kolon üstü kirişleri var hele bir onlarda yapılsın ondan sonra konuşalım bu iş obitaş çiçekler olayı değil bunu bir kenara koyalım iş yavaş oluyor testereler tam bela özellikle köşe dönüşler bu obitaştada böyle çiçeklerdede böyle ve bizi bayağı dara sokacak malesef yani söylenen günlerde bitermi ben pek inanmıyorum işin doğrusu obitaş olayı değil iş zor bir köşeyi bitirdi diyelim aralık sonunda tabliyeleride yaptı diyelim bu aralık sonu demektir ondan sonra numaralı tarafı köşe dönüşüne iki ay koyalım buda şubat sonudur buda sarkar tabliyeler bittikten sonra yılbaşından itibaren emekçileri otopark kısmına sefk etse en iyimser tahminle mart sonu anca finiş yapar bu süre içinde çiçeklerde bitirir işini mart sonu bilemedin nisan ortaları kaba biter diye tahmin ediyorum ötesi hayalcilik olur keşke yanılsamda daha erken bitse bu beni mutlu eder ama hesapta ortada @aktar_ismail

Çevrimdışı ONUR KOLCU

YALNIZ  ÇİÇEKLER OBİTAŞ İŞİ ŞAKA FALAN Bİ YERE KADAR AMA KABAK TADI VERMEYE BAŞLADI.. İKİSDE BU STAT İÇİN ÇALIŞAN FİRMA SON ZAMANLARDA OBİTAS ADAM GİBİ İŞ YAPMAYA BASLADI.. YOK OBITASIN ALANI BUYUKMUS İŞÇİLİĞİ İYİYİMİŞ COK SAÇMA ŞEYLER ONA BAKARSAK ÇİÇEKLERDE KOSKOCA STAT YAPTI SAYISI COK FAZLA TESTERE KİRİŞLERİ NUMARALI VE ESKİ AÇIKTA DETAYLI İŞLER..

Çevrimdışı Türkay

Bence solda ki profil kutusunda yaş da yazmalı. Daha güzel oluyor öyle
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türken

15 aralık imkansız. Farzetki yeni açık ve numaralı bitti. eski açık numaralı arasını nasıl sığdıracak 1 aya. Bence bu tarih altında başka bir planı var başkanın.

Çevrimiçi Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96942#msg96942 date=1416044569]
Sağol Murat abi.

Başkanın kaba inşaat tahmini bence tutmaz şubat sonunda ancak kaba bitecektir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Erçin

senin anlatmak istediğin yeni açıktaki iki testerenin boy farkıysa bu fotoda hata vardır yoksa düşeydeki iki kolon testerelere aynı uzaklıktadır böyle senin gözünün göreceği bir hata yapılmaz birde bu resme bakıyorsan bu resim oynanmış bayağı bir photoshop var yeni açık böyle değil :)

resmi yeniinönünün çektiği fotoğraftan kestim abi photosop yok yani :)

Çevrimiçi Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96957#msg96957 date=1416045232]
Sonuna kadar katılıyorum. Bir yapının hızından daha çok kaliteli yapılması daha önemlidir. Obitaşta bu kaliteyi her zaman gördük.
[/quote] :alala: eminmisin :D

Çevrimiçi Necmi

resmi yeniinönünün çektiği fotoğraftan kestim abi photosop yok yani :)

kapalı numaralı tarafında numaralı kapalı tarafında durmuyormu foto bana ters gibi geldi :D buda yakın köşe uzak köşe ters algı oluşturur oranlamayı beyin yapamaz ölçüler olduğundan farklı görünür

Çevrimdışı ALI RIZA

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96952#msg96952 date=1416044990]
F.O : Artık çok heyecanlanıyoruz stat bitmesine. Bende hergün bakıyorum stadyum inşaat resimlerine.  :evillol: :evillol:
[/quote]
Nerden bakıyor link verseydi :) google Yasaklı Link yazın görün bana inanmıyorsanız resimlere inanın  :evillol: :evillol: Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı Ardau

bi kaç gündür foruma giremiyordum. hata filan veriyordu bakımdı arayüzdü filan. arada benim fırsatım olmadı. ne güzel olmuş bu hali forumun, elinize sağlık :claps:  :ok: yeni açıkta betonlanmış testereleri de gördük, gün güzel başladı.

dipnot: @ALI RIZA sana Allah kolaylık versin. 15-20 sayfa okudum da geldim, yoruldum  :o_o: düzenle, sil filan zor iş :claps:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatı kolonları sorulmuş testeri kirişler olan kolonlara çatı aparatları monte edilecek...! yeni açıkta

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Nerden bakıyor link verseydi :) google Yasaklı Link yazın görün bana inanmıyorsanız resimlere inanın  :evillol: :evillol: Yasaklı Link[/member]

Gerek yok Vodafone Arena yazsalarda görülüyor hemde en başta  :D

Çevrimdışı Erçin

kapalı numaralı tarafında numaralı kapalı tarafında durmuyormu foto bana ters gibi geldi :D buda yakın köşe uzak köşe ters algı oluşturur oranlamayı beyin yapamaz ölçüler olduğundan farklı görünür

yok abi bildiğin düz bu resim  :D

neyse sonuçta ben cevabımı aldım algı malgı boşver  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

bi kaç gündür foruma giremiyordum. hata filan veriyordu bakımdı arayüzdü filan. arada benim fırsatım olmadı. ne güzel olmuş bu hali forumun, elinize sağlık :claps:  :ok: yeni açıkta betonlanmış testereleri de gördük, gün güzel başladı.

dipnot: @ALI RIZA sana Allah kolaylık versin. 15-20 sayfa okudum da geldim, yoruldum  :o_o: düzenle, sil filan zor iş :claps:
dün neyse önemli değil diyelim ama diğer günler yapılan sohbet ne kadar kötü oluyor diğer 2-3 gün girmeyen üyeler için @Ardau hak veriyorsun yanı teşekkürler :ok:

Çevrimdışı FARUK

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96904#msg96904 date=1416038607]
Vodafone Arena 15 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (128 Resim)
[/quote]

eline sağlık Mustafa hakkın ödenmez  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Salih A.

burda bir kaç ay önce kendimiz konuşuyorduk kaba ilerledikçe resimlerden belirgin bir ilerleme görülemeyeceğini resimlere bakılırsa 10 gündür çiçekler eski açık numaralı arası hariç hiç çalışmamış gözüküyor ama mustafanın resimlerde her sabah 70-80 işçi gözüküyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...