Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697398 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96934#msg96934 date=1416043929]
Fikret Orman beni tanıyor sanırım  :D :D

F.O : Beşiktaşın stadyumu hiç bir zaman durmadı. Her gün resimlere baktıkları için gözleri görmüyor sanırım.
[/quote]
Eline sağlık mustafa. :claps:ilerleyen dönemde mutlaka güzel bir dönüş olacaktır.sendeki azim fark edilmeyecek gibi değil.

Çevrimdışı Efe

Fikret Orman: Aralık 15 itibariyle stadın kaba inşaatı bitmiş olacak..Elektronik aksam çalışması başladı.15 gün içinde çatı imali başlıyor.
harika haber fikret baskan :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eline sağlık mustafa. :claps:ilerleyen dönemde mutlaka güzel bir dönüş olacaktır.sendeki azim fark edilmeyecek gibi değil.

Sağol Murat abi.

Başkanın kaba inşaat tahmini bence tutmaz şubat sonunda ancak kaba bitecektir.

Çevrimdışı Emre.Guler

harika haber fikret baskan :ok:

Neresi harika sence @Efe ?  1 ayda stadın kabasının bitme ihtimali yok bunu hepimiz biliyoruz. Israrla tarih  verme huylarından vazgeçmediler.

Çevrimdışı ahmet türken

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96934#msg96934 date=1416043929]
Fikret Orman beni tanıyor sanırım  :D :D

F.O : Beşiktaşın stadyumu hiç bir zaman durmadı. Her gün resimlere baktıkları için gözleri görmüyor sanırım.
[/quote]Mustafa Başkan kesin forum üyesi. Başka bir nickle takip ediyor. Senin günlük resimleir bildiğine göre :D

Çevrimdışı dogu1903

Mustafa kardeşim ,Almeida bile senin kadar katkı yapmadı bu takıma Allah razı olsun senden..

:lol: :lol: :claps: :claps:

Ellerine sağlık Mustafa

Çevrimdışı Efe

Neresi harika sence @Efe ?  1 ayda stadın kabasının bitme ihtimali yok bunu hepimiz biliyoruz. Israrla tarih  verme huylarından vazgeçmediler.

Cati imalati icin soyluyorum ben raif bu arada 15 araligada bitme ihtimali var ama cok zor bu is calismayla alakali ileride ne olacagi bilinmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Üstleri ne zaman bağlanacak? Çiçekler ikisini bir aradayaparak geliyor.

İkisini bir yapmadı diye 7 gün daha ekliyorum hesaba 0,32 olmasın 0,25 olsun ne fark eder, çiçeklerden her türlü gene hızlı.

Benim asıl üzerinde durmaya çalıştığım nokta şu; Obitaş şu konuda yavaş bu konuda yavaş diye yaygara kopartılıyor ama işin gerçek hesabını yaptığınızda aslında durumun tam tersi olduğu gözüküyor.
Aylardır obitaş bu stadın el freni diye yaygara kopartanlar boşuna yaygara koparttıklarının ne zaman farkına varacaklar acaba.

Benim 1000 tane evim olsun 1000'ini de obitaş'a yaptırırım çiçeklere değil. Hele 50 yıl boyunca çoluk çocuk yaşlı demeden milyonlarca kişiye hizmet edecek bir stadı işini özenerek yapana veririm.

Tek övündüğünüz nokta "hız".

Arkadaşlar biz burada stad yapıyoruz, beton dökme yarışması yapmıyoruz !

İnşaat işinde sadece hıza bakarsanız, ben o yapının geleceğinden şüphe ederim. @Efe bazen diyorsunya bazı şeyleri stat bitmeden yazamıyoruz, zamanı gelince yazacağız diye. Zamanı geldiğinde burada herkes herşeyin ne olduğunu görecek ve keşke diyecek.  Haksız mıyım Yasaklı Link[/member] ?

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bence çatı imalatı başlicak derken kapalının çelikleri şuan bile konabilir çelik kablo en son bence yavaş yavaş çelikler koyulup çatı başlayabilir öyle değilmi efe

ysariusta

• Ziyaretçi

Mustafa kardeşim ,Almeida bile senin kadar katkı yapmadı bu takıma Allah razı olsun senden..
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

İkisini bir yapmadı diye 7 gün daha ekliyorum hesaba 0,32 olmasın 0,25 olsun ne fark eder, çiçeklerden her türlü gene hızlı.

Benim asıl üzerinde durmaya çalıştığım nokta şu; Obitaş şu konuda yavaş bu konuda yavaş diye yaygara kopartılıyor ama işin gerçek hesabını yaptığınızda aslında durumun tam tersi olduğu gözüküyor.
Aylardır obitaş bu stadın el freni diye yaygara kopartanlar boşuna yaygara koparttıklarının ne zaman farkına varacaklar acaba.

Benim 1000 tane evim olsun 1000'ini de obitaş'a yaptırırım çiçeklere değil. Hele 50 yıl boyunca çoluk çocuk yaşlı demeden milyonlarca kişiye hizmet edecek bir stadı işini özenerek yapana veririm.

İnşaat işinde sadece hıza bakarsanız, ben o yapının geleceğinden şüphe ederim. @Efe bazen diyorsunya bazı şeyleri stat bitmeden yazamıyoruz, zamanı gelince yazacağız diye. Zamanı geldiğinde burada herkes herşeyin ne olduğunu görecek ve keşke diyecek.  Haksız mıyım Yasaklı Link[/member] ?
aktar abi keske diyecek bisey yok bu stadin kabasi normalde 2 senede bitmesi lazimdı suan 1 sene civarinda bitecek bu tarz yapilarin tamami 3 sene civarinda bitiyor hersey dahil biz 2 seneyi bulmadan bitirecegiz keske yok iyi ki fikret baskan var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Çiçekler elindeki yerin hızına göre gidiyor İsmail.suda bir gerçekki bir taraf neredeyse işini tamamlamışken diğeri yeni başlıyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

F.O : Artık çok heyecanlanıyoruz stat bitmesine. Bende hergün bakıyorum stadyum inşaat resimlerine.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı dogu1903

Divan toplantısı ile ilgili konumuz var mı forumda??

Çevrimdışı Efe

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96952#msg96952 date=1416044990]
F.O : Artık çok heyecanlanıyoruz stat bitmesine. Bende hergün bakıyorum stadyum inşaat resimlerine.  :evillol: :evillol:
[/quote]
kesin bizi takip ediyor mustafa senin siteyle beraber :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96904#msg96904 date=1416038607]
Vodafone Arena 15 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (128 Resim)
[/quote] her zamanki gibi super resimler... Ellerine saglik mustafa hocam. Bu arada dumani ustunde ust testere krislerimizde hayirli olsun.  :super:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı levent

Fikret Orman: Aralık 15 itibariyle stadın kaba inşaatı bitmiş olacak..Elektronik aksam çalışması başladı.15 gün içinde çatı imali başlıyor.
Fırak Günayer haberi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Sonuna kadar katılıyorum. Bir yapının hızından daha çok kaliteli yapılması daha önemlidir. Obitaşta bu kaliteyi her zaman gördük.

Çevrimdışı Bilalca

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg96952#msg96952 date=1416044990]
[/quote]
Böyle giderse seni de fotoğrafçı olarak alacaklar. Gerçekten fotoğraflar için teşekkürler her gün dört gözle senin fotoğraflarını bekliyorum.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kesin bizi takip ediyor mustafa senin siteyle beraber :evillol:

Kesinlikle zaten divanda baya popüler Zeki Demircioğlu benim sitede yazıyor @Efe başkana mutlaka bahsedeceğim divanda bu konuyu demişti  :)

Çevrimdışı levent

Çevrimdışı cisse557

Bence başkanımız artık yapacağı şeyler hakkında bilgilendirme yapmamalı. Kendisi ilk geldiği günler yapacağımız şeyleri yapımı bittikten sonra söyleyeceğiz demişti. Bence bu yoldan gitmesi gerekiyor. 15 aralıkta kaba inşaat bitmez. Neden tekrar tarih verme polemiği yaratıyor anlamadım neyse hayırlısı

Vodafone Arena 14.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Small | Large

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı murat

Stadın kaba inşaat kalitesi her yerde aynı.iş bittiğinde yeni açık otopark beton olacak eski açık numaralı kaplanacak.müze olacak restaurat olacak localar olacak o zaman dekorasyon güzel olduğu için daha kaliteli mi olacak?