Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Necmi abi elinize saglik forum harika olmus. Renkler ve tasarim harika

Çevrimiçi Necmi

Tek tribün ihalesi alan bir firma nasıl 3 tribün yapabilir ?
Sizlerin dayanak noktası sonsuza kadar imkansız.
iki tribün almıştı ama yüzüne gözüne bulaştırdı Başkanda bu tribünleri bitirmesine benim ömrüm yetmez dedi kalktı numaralıyıda çiçeklere verdi :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Forum yeni kullanmaya başladım maça gittim uzun bir aradan sonra kazandık...!
Emeği gecen @Altuğ ve @erdinc teşekkürler menü ortalansa güzel olmaz mı @Necmi abi :)

Çevrimdışı quentine83

obitaş fanı kardeşlerime tek sorum olacak.roller değişseydi ve kapalı eski açık ve numaralı obitaşta yeni açık çiçeklerde olsaydı.şuan ki durumdan ilerde mi olurduk geride mi.objektif olarak cevap versinler başka bişey demeyeceğim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi elinize saglik forum harika olmus. Renkler ve tasarim harika
evet fena değil bu templeyti Altuğ seçdi benim pek içime sinmemişti ama renk düzenlemesini yapıp birde ölçülendirince güzel bir şey oldu daha işleri var ama açmak için acele ettik artık bir taraftanda düzenlemeleri yaparız :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Forum yeni kullanmaya başladım maça gittim uzun bir aradan sonra kazandık...!
Emeği gecen @Altuğ ve @erdinc teşekkürler menü ortalansa güzel olmaz mı @Necmi abi :)
Altuğ mesajımı sana iletmedimi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vay benim anam babamm forum EFSANE olmuşş... mükemmel olmuş elinize kolunuza yüreğinize sağlık..

Hayırlı ugurlu olsun...

Çevrimdışı ahmet türken

evet fena değil bu templeyti Altuğ seçdi benim pek içime sinmemişti ama renk düzenlemesini yapıp birde ölçülendirince güzel bir şey oldu daha işleri var ama açmak için acele ettik artık bir taraftanda düzenlemeleri yaparız :D
abi acele etmekle iyi etmissiniz. Kervan yolda duzelir. Baksaniza kisa bir zaman fofima baglanamadik sanki elimiz ayagimuz baglandi. Inanilmaz aliskanlik oldu forum ve buradaki tum arkadaslar

Çevrimdışı bjk_mabet

hoşbuduk abi ellerinize sağlık harika olmuş site

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

hoşbuduk abi ellerinize sağlık harika olmuş site
uğraşmaya değdi altuğ ve erdinçin ellerine sağlık

Çevrimdışı ALI RIZA

İlk slm de dedim süper olmuş menü ortala bana o mutlu haberi verdi  :bawling: :bawling: :bawling: özel not gönderdi  :pray: :pray: :pray: :pes :pes

Çevrimiçi Necmi

hoşbulduk abi :) iki hafta sonra Ankara dayım :)
yalancının :D iki hafta sonra ayın 28 i oluyor nasıl ankarada olacaksın :bandit: yoksa ümidi kestinmi :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Fıkra zamanı; (komik değildir) Kahvede sohbet ederken, "Kapalıçarşının Nuriosmaniye kapısının üzerinde asılı duran bir zincir varmıdır yokmudur" diye tartışma çıkar. Kahvede herkes var derken biri tutturur yok diye. Tarif edilir. Yok! der. Kalınlığı anlatılır, yok! der. Uzunluğu anlatırlır yok! Kimin astığını söyler biri, ı ıh. Nuh der peygamber demez. Kapalıçarşının nuriosmaniye kapısının üzerinde zincir yok! Kalkıp giderler. Zincir orada duruyordur. Yok! der. Zincir mincir yok! Artık biri dayanamaz, alır zinciri adamın kafasına vurur. Yok yok yok. Orada zincir yok!
Ne olursa olsun, bir kez şu iş şöyledir dedi mi insanlar aksini söyletmek çok zor oluyor. "Haklısınız" düellosunun üzerine aklıma geldi.... Haklısınız... :D :D :D

Çevrimdışı bjk_mabet

ziyaretci olan arkadaşlar buyrun gelin sizleride sohbete bekleriz....

Çevrimiçi Necmi

İlk slm de dedim süper olmuş menü ortala bana o mutlu haberi verdi  :bawling: :bawling: :bawling: özel not gönderdi  :pray: :pray: :pray: :pes :pes
:D

Çevrimdışı bjk_mabet

yalancının :D iki hafta sonra ayın 28 i oluyor nasıl ankarada olacaksın :bandit: yoksa ümidi kestinmi :alala:
cumartesi akşamı Ankara ya uçmak zorundayım abi :) dönicem gece tekrar yola cıkıcam :)

obitaş fanı kardeşlerime tek sorum olacak.roller değişseydi ve kapalı eski açık ve numaralı obitaşta yeni açık çiçeklerde olsaydı.şuan ki durumdan ilerde mi olurduk geride mi.objektif olarak cevap versinler başka bişey demeyeceğim.
Obitaş'ın daha önce yaptığı statlara bak cevabı orada saklı.

Çevrimdışı celiker1

:aman:
Merhaba mabet,nasılsın?Basket salonunun yeri ile ilgili duyumun var mı?Stadımıza emekleme,yürüme veya araç ile ulaşım mesafesinde mi?Emekleme derken gönül küçük çiftlik parkının içini istediği için soruyorum:)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türken

Selam mabet. Dun aksam ki gibi basketbol salonu gibi birakacak zehrin varmi

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhaba mabet,nasılsın?Basket salonunun yeri ile ilgili duyumun var mı?Stadımıza emekleme,yürüme veya araç ile ulaşım mesafesinde mi?Emekleme derken gönül küçük çiftlik parkının içini istediği için soruyorum:)
eski yeri gibi şuan..