Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692363 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

necmi abi ocakta tabliye kesin biter Şubat'da kirişler bunu sende görüyosun ama Söylemek istemiyorsun ;)
alıntıyı okusana dostum söyledik ya ocak değil aralıkta biter saçmalamazlarsa tabliye, testerelerde şubat ortası biter anca bu daha nasıl söylenir bayağ bayağ türkçe yazmışım  :alala: nisan mayıs gibide arkadaki otoparkı bitirir gider  :bandit:

Çevrimiçi murat

konu dışı: acil 0 rh(-) kana ihtiyaçvar.verebilecek olan varsa çapa kızılay kan merkezine ulaşabilirse irt: 05386403467
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 22:46:35 Necmi ]

ysariusta

• Ziyaretçi

necmi abi ocakta tabliye kesin biter Şubat'da kirişler bunu sende görüyosun ama Söylemek istemiyorsun ;)
Oktay çok gerçekçi gördüm seni. Millet yılbaşında biter mi diyor gene süreyi uzatıyorsun. Ben Efe'ye katılıyorum. Ocak ortası tribün. Otoparkıda bitirir Obitaş bir süre başka yere çeksinler arabaları. Hem tramvay var, vapur var. O trafiğe girmeye değmez... :D

Çevrimiçi Necmi

Fark ettim abi. :D Acelesi yok tabi. Hatırlatmak adına birazda gırgır yaparak yazdım. Birde Necmi Abi, bari e dergi tadında bir şey. Tamam gazete ağır iş. Bir başlık aç, bir beyin fırtınası yapalım. Şu spor1903 teki çocukları falanda çağıralım. Rıdvan Akar falanda yazmış bir şeyler. Heyheylerim tepemde
spor1903 deki arkadaşlarla telefonda görüştüm bir ara bir arayada geliriz hatta bir organizasyon yapabiliriz bayağdır yapmadık hoş maçlardan fırsat kalmıyor ama :)

Çevrimiçi Necmi

konu dışı: acil 0 rh(-) kana ihtiyaç var.verebilecek olan varsa çapa kızılay kan merkezine ulaşabilirse irt: 05386403467
hayırdır Murat sanamı lazım

Çevrimdışı Oktay

Oktay çok gerçekçi gördüm seni. Millet yılbaşında biter mi diyor gene süreyi uzatıyorsun. Ben Efe'ye katılıyorum. Ocak ortası tribün. Otoparkıda bitirir Obitaş bir süre başka yere çeksinler arabaları. Hem tramvay var, vapur var. O trafiğe girmeye değmez... :D
yunus belki farkında değilsiniz ama obitaş isterse işe fena Yükleniyor adamlara yeterki gazı ver hergün testere kirişi dizerler;)

Çevrimiçi Necmi

yunus belki farkında değilsiniz ama obitaş isterse işe fena Yükleniyor adamlara yeterki gazı ver hergün testere kirişi dizerker;)
he he

Çevrimiçi Necmi

yunus belki farkında değilsiniz ama obitaş isterse işe fena Yükleniyor adamlara yeterki gazı ver hergün testere kirişi dizerler;)
birde istese

ysariusta

• Ziyaretçi

birde istese
Bende onu diyecektim. Şimdi değilse ne zaman, Obitaş değilse kim? Sakın Çiçekler deme. Adamlar elinden geldiğince zaten yapıyor. Madem bir yemeğe bir tabla. Ben yaparım yemeği arkadaş. (Ciddi söylüyorum :)) Bana göre Obitaş o tablayı yaparken ilk defa hızlı çalıştı. Yavaştı, normale geldi, bir defalıkda hızlandı. Güzel iş yaptıklarına katılıyorum. Ancak bu kadar hızlı olabiliyorlarsa, kabul et ki bugüne kadar yavaştılar

Çevrimdışı Oktay

birde istese
sen çiçeklere bak necmi abi kamaradan bazen bakıyorum 4-5 kişi çıkmışlar iskeleye kolon demiri örüyor .. Gitsinlerde obitaştan nasıl yerde Demir örülür öğrensinler yazık günah iskelede saka kuşu gibi pinekliyolar;)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çiçeklerde Obitaşta 4 er tane testere kirişi ördü. Tüm forum hangisi hızlı gördü. :D Adamlar üzerine birde numaralıda 4 tane daha örüyor....

Çevrimdışı onder23

Kusura bakmayın konu dışı bir şey soracağım
Kasımpaşa maçı için kombinem olmasına rağmen bilet almak zorundayım.
Passolig dışında bir kredi kartı ile bilet alabilir miyim? Para iadesi bu kredi kartına mı yapılıyor yoksa passolig karta para yükleme şeklinde mi?

Çevrimdışı Oktay

Çiçeklerde Obitaşta 4 er tane testere kirişi ördü. Tüm forum hangisi hızlı gördü. :D Adamlar üzerine birde numaralıda 4 tane daha örüyor....
onuda obitaştan kopya çekip yerde örüp sonra iskeleye koydular ;)

Çevrimdışı celiker1

her şey sırayla daha arka planda düzelmesi gereken bir sürü şey var forumdan mahrum kalmayın diye bitirmeden açtık her zamanki gibi şimdi değişiklileri yavaş yavaş yapacağız Sağolasınız abi.Özellikle hız muazzam.Bi ara düşündüm obitaş gibi başkanla iddaya mı girdiniz stad bitene kadar sayfa 5000 olur diye:)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ayhan

Forum inanılmaz hızlanmış. Harddiskteki dosyalarımı bu kadar hızlı açamıyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.

Çevrimdışı Oktay

Aktar İsmail mesai yi  devral çiçekçiler bugün bileylenmiş gelmiş ;)

Çevrimdışı ilhan

Obitaşın işçilik kalitesini  sorgulayacak donanıma ve bilgiye sahip değilim, ama düne kadar yavaş olupta bir iddia üzerine gerekli azmi göstermeleri yani tabiri caizse gaza gelmeleri olmadı bence. Ayinesi iştir kişinin, işlerine ne denli sahip oldukları 10 günden fazla bayram tatili yapmalarından belliydi zaten. Neyse uzun lafın kısası her iki firmada Beşiktaşımız için çalışıyor emeklerine saygı duymak gerek.

Çevrimdışı ahmetx

Söylendiyse affola,yeni inönü fotosuna göre obi üst katta ilk testeresini bitirdi,kalıbını sökmüş,kaldı 28 :-D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Mesaiyi devralsak ne olacak.
Necmi abi bile en son çiçekler çıkacak diyor, en son onlar çıkacaksa obitaş diye yaygara koparmaları anlamsız.
Ne isterlerse yazsınlar herkes durumun farkında. Bu saatten savunma modundan vazgeçiyoruz, yenilgiyi kabul ettiler fazla üstlerine gitmeyin Obitaş fanı arkadaşlar. Şu anki modumuz ne yazarlarsa yazsınlar haklısınız modu. Anlaşıldı mı beyler ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Boşuna bağırma mensions çalışmıyor, seni duyamaz. Gel buraya.... :hiho:  :evillol: :evillol:
Yanlış anlaşılmasın, Çiçeklerci falan değilim. Ben gördüğümü söylüyorum. Coşkun Dede bugün bana yeni lakap buldu ya. Doğrucu Davut.  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Aha gelmiş bile. Cepten mi aradın Oktay... :D

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakmayın konu dışı bir şey soracağım
Kasımpaşa maçı için kombinem olmasına rağmen bilet almak zorundayım.
Passolig dışında bir kredi kartı ile bilet alabilir miyim? Para iadesi bu kredi kartına mı yapılıyor yoksa passolig karta para yükleme şeklinde mi?

evet bilet almak zorundasın başka kartla alamıyorsun başka karttan passolig hesabına para yüklersin sonra alırsın iadede passolig hesabına oluyor

Çevrimiçi Necmi

Aha gelmiş bile. Cepten mi aradın Oktay... :D
yok ismailin bir gözü daima burdadır ama işine gelmeyince yazmaz :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi