Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690761 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Pazar gunu yeni acik tabla betonlanir obitas bu hizla giderse ay sonuna kadar tablalari bitirecek eski aciktada arac girisinin oldugu bolumde kolonlar dikiliyor ne is
evet onu ben de merak ediyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi bir gözüm sürekli burada, takipteyim her zaman. Hamdolsun herşey yolunda ama bir Beşiktaşlı daha yola çıktı geliyor, o yüzden eskisi kadar vakit ayıramıyorum. malum ev işleri bizi bekler..:)
analı babalı büyüsün ,bahtı açık olsun kardeşim . :)

Çevrimdışı faith

http://haber1903.com/n-496-vodafone-arenada-calisma-diye-bir-sey-yok.html

Stadda çalışma yokmuş :)

yahu arkadaş inan bende bu haberi okuyup geldim.
Ya bu Levent Erdoğan büyük ihtimalle bu siteye para falan veriyor, aksi olmaz bu işin. Yahu bu adamın neden konuşturur bir insan, ya bu adamın gazına gelip yönetime söven var, bu adamın gazına gelip "ulan statta çalışma yokmuş" diyen cahiller var.

Ya arkadaş hadi Mustafa'yı takip etmiyorsun anladık, twitter dan bakmıyorsun anladık, resmi siteye bakmadın anladık, buradan haberin yok anladık, yahu arkadaş bir Allah'ın kulu da bu adamın 1 yıllık big GIF göstermez mi? Abi, baba, amca, dayı, teyze bak statta gelişme var neden öyle konuşuyorsun demez mi, ayıptır günahtır ya.

Böyle saçma sapan haberlerin olmadığı bir Beşiktaş haber sitesi istiyorum, yaptım bir daha yapıcam (Küfür Yasak)₆.

Çevrimiçi Necmi

http://haber1903.com/n-496-vodafone-arenada-calisma-diye-bir-sey-yok.html

Stadda çalışma yokmuş :)
Herhalde stadı burdan takip ediyorlar forum kapalı olunca stadda çalışma olmadığını sanmışlardır.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2014, 18:22:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Herhalde stadı burdan takip ediyorlar forum kapalı olunca stadda çalışma olmadığını sanmışlardır.
Necmi abi haber sitesi diyorlar şuan tam zamanı :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

-ÇATI İNŞAATI-

Vodafone Arena'nın çatısının stadın iç kısmından yapılacağını ifade eden Bünyamin Derman; "Stadın çatısı gergi sistemiyle yapıldığı için dışarıdan yapılma olasılığı yok. Kim 'dışarıdan yapılacak' diyorsa yanlış söylüyor." ifadelerine yer verdi.

-ÖNÜMÜZDEKİ AY SONUNDA...-

Önümüzdeki ayın sonuna dikkat çeken Derman; "Stadımız şu an iyi gidiyor. Önümüzdeki ay sonunda kaba inşaat toparlanır gibi duruyor. Ondan sonra da çatının montesi anca başlar. Çatının imalatının da yarısı başladı. Program dahilinde inşaat ilerliyor. Burada stadın yeri itibariyle bir zorluk derecesi var. Kamyon giriş, çıkışları gece oluyor. Normal bir yerde olsaydı bu stat şu ana kadar biterdi zaten. Hep polemik yapılıyor ama stat çok hassas bir yerde." diye konuştu.

-ÇATININ İNŞASI NE KADAR SÜRER?-

Çatı inşaatının kaba inşaata bağlı olduğunu söyleyen Bünyamin Derman; "Çatının yapımı en fazla 2 ay sürer. Bu tabi kaba inşaatın ne zaman biteceğine de bağlı." diyerek sözlerini tamamladı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı 34BJK64

Yeni arayüz güzel olmuş. Yapanın/yapanların ellerine sağlık. :)
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı celiker1

Sitenin görünümü ve hızı çok güzel olmuş.Emeği geçenlere teşekkürler.Yazıların siyah koyuluğunu arttırırsanız memnun olurum.Telefondan giriyorum ve öncekine göre okunması zorlaşmış.Bir de yeşil renk zor okunuyor.Herkese iyi akşamlar..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan_1903

yeni arayüz iyi de yazıları biraz daha koyulaştırabilirmiyiz ?

Çevrimdışı Eyüp Emir

Şükür kavuşturuna ne yaptınız kardeşim mübarek cuma günü bizi habersiz bıraktınız

Çevrimdışı Eyüp Emir

Bu arada forumun yeni hali harika ellerinze sağlık

Çevrimdışı celiker1

@Efe @Necmi abi Gökhan Türkmen'in Twitter'dan paylaşımlarında iki gündür Obitaş'ın karanlık çökse bile ışıklandırma altında çalıştığı gözüküyor.Bu gece çalışması saat kaça kadar sürüyor?Çiçeklerde gece çalışıyor mu?Sizin bilginiz var mı bu gece çalışmasından?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Eyüp Emir

Pazar gunu yeni acik tabla betonlanir obitas bu hizla giderse ay sonuna kadar tablalari bitirecek eski aciktada arac girisinin oldugu bolumde kolonlar dikiliyor ne is
Efe kardeşim mimarın açıklaması harika sen bu konuda ne dersin çatı hariç kaba bitimi ocak ayı olurmu

Çevrimdışı erty

Emeği geçenlerin ellerine sağlık site çok güzel olmuş  :serefe:

Çevrimiçi Necmi

@Efe @Necmi abi Gökhan Türkmen'in Twitter'dan paylaşımlarında iki gündür Obitaş'ın karanlık çökse bile ışıklandırma altında çalıştığı gözüküyor.Bu gece çalışması saat kaça kadar sürüyor?Çiçeklerde gece çalışıyor mu?Sizin bilginiz var mı bu gece çalışmasından?
gece çalışmasına iş güvenliği tarafından izin verilmiyor Obitaş dün Başkanla girdiği iddia yüzünden çalıştı gece beton dökümü vardı

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi bu direk googledan besiktasarena yazdinmi altta vodafone arena stadyum projesine tikladiginda 404 found flen yaziyor bir ilgilenirseniz  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sado

Mabetin paylastıgı Moda Salonu yeni acıgın altında mı yoksa eski acıkta mı bilgisi olan varmı ?  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Efe

Efe kardeşim mimarın açıklaması harika sen bu konuda ne dersin çatı hariç kaba bitimi ocak ayı olurmu
oyle olacak abi ocak sonuna kadar cikacaklar kabadan ben 57 sayiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sado

Emegize saglık ancak sitenın yeni tasarımı bence olmamıs giriş ve düzende dahil eskisi daha güzeldi. Yazı boyutlarıda cok kücük forum üyelerının gözlerı cabuk bozulur bu gidişle  :lol:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Caner

Mabetin paylastıgı Moda Salonu yeni acıgın altında mı yoksa eski acıkta mı bilgisi olan varmı ?  :alala:

Eski açık

Çevrimdışı cagdas44

Quadrocopter ile cekim yapmak icin kimseden izin almaya gerek yok.quadrocopter bir hava araci olarak sayilmiyor ve ucurmak icin de ehliyete gerek yok. Gunumuzde sayilari hizla artiyor.eger quadrocopter ile cekim yapilacaksa buna vodafone karisamaz.ancak quadrocopteri ucurmak hic de kolay degil.ben 4-5 kez dusurdugumu bilirim.

2000 dolar a da var 10 bin dolara da.kalite onemli.ama ucurmak hic de kolay degil isi bilen birilerinin yapmasinlazim.vodafone bu ise girebilir ama tabi ki hic umidim yok.gonullu olarak quadrocopter sahibi birinden rica edersek gelip cekim yapabilir.

Öncelikle başta @Necmi abi başta olmak üzere forumda paylaşım yapan bilgilendirmede bulunan herkese teşekkürler iki günde bir girebilince teşekkürsüz olmaz dedim :)

@Deniz quadrocopterlerde şöyle bir durum var eğer uçtuğunuz yer yaşam alanı kategorsindeyse mülki idareden ve emniyetten izin almanız ve bilgilendirme yapmanız gerekiyor "neden" uçacaksın çok ciddi bir soru ki bizim stadın konumu itibarıyla etrafta yüksek güvenlikli noktaların olması bu izni kurumsal olarak istemezsen alamacayacağını gösteriyor. Ayroca taşıma kapasitesi 5kg ın üzerinde olan tüm uzaktan kontrol edilen hava araçları için lisans zorunluluğu geldi.

Çevrimdışı Efe

Forum harika oldy hee sadece sayfanin tam kaplamasi lazim ekrani
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2014, 19:02:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Öncelikle başta @Necmi abi başta olmak üzere forumda paylaşım yapan bilgilendirmede bulunan herkese teşekkürler iki günde bir girebilince teşekkürsüz olmaz dedim :)

@Deniz quadrocopterlerde şöyle bir durum var eğer uçtuğunuz yer yaşam alanı kategorsindeyse mülki idareden ve emniyetten izin almanız ve bilgilendirme yapmanız gerekiyor "neden" uçacaksın çok ciddi bir soru ki bizim stadın konumu itibarıyla etrafta yüksek güvenlikli noktaların olması bu izni kurumsal olarak istemezsen alamacayacağını gösteriyor. Ayroca taşıma kapasitesi 5kg ın üzerinde olan tüm uzaktan kontrol edilen hava araçları için lisans zorunluluğu geldi.
çağdaş hocam senin meslek nedir bir de hemşeriyiz heralde malatya :)

Çevrimdışı Türkay

Yeni arayüz hayırlı olsun. Bu arada statın mimarı çatı için 2 ay sürer demiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Caner

Yeni arayüz hayırlı olsun. Bu arada statın mimarı çatı için 2 ay sürer demiş.

Onun ne için dediği belli değil, şu andan itibaren yapımı için kalan süre mi, hazırlığı mı havaya kalması mı, tamamen bitmesi mi öyle ucu açık laf. Emin olun 2 sürmeyecek, rahat 4-5 ayı var çatının :)