Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687046 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Yasaklı Link[/member] fotolara pcye geçince bakabiliyorum genelde akşam ya da gece.yine döktürmüşsün emeğine sağlık  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

En iyi ihtimal tribün kısmı biter abi.Otopark kısmı şubat sonu mart gibi falan biter..
otopark dediğin bölüm sadece Oval ve yuvarlak hazır kalıp @Necmi abi zor diyoda bizi bi aydınlatsın nesi zor

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

otopark dediğin bölüm sadece Oval ve yuvarlak hazır kalıp @Necmi abi zor diyoda bizi bi aydınlatsın nesi zor
köprü falan da yapacaklar abi ben şubat sonunu bekliyorum açıkçası
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

köprü falan da yapacaklar abi ben şubat sonunu bekliyorum açıkçası
Ne köprüsü ordan nehirmi geçiyor  :D :D şaka biyana katlar aradı geçiş yolu diyosan onuda yapılırken gördük okadarda zor değil  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Ne köprüsü ordan nehirmi geçiyor  :D :D şaka biyana katlar aradı geçiş yolu diyosan onuda yapılırken gördük okadarda zor değil  :ok:
bunlar abi  :D

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta önemli olan sütunlar ve testereler ocakta onlar bitsin yeter gerisi kolay yapılır daha sonra ilk tribünlerin bitmesi lazım numaralı ve yeni açıkta :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

ben havacıyım ama karada yapabilirmiyim :evillol:
Havada karada yaparsın @Oktay . düşman zaten zayıf  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Basketbol takımımız 73-70 kazandı maçı  :super:

Çevrimdışı Abdullah

Havada karada yaparsın @Oktay . düşman zaten zayıf  :evillol:
oo çiçekler tayfasına taş geldi  :busted_cop:

Çevrimdışı berk_bjk

Bir sorum olacak; Daha önce çatı malzemelerinin Mart'da geleceği söylenmişti bu durumda kaba inşaatın Ocak veya Martta bitmesi fark eder mi? Arada ne gibi bir çalışma yapılabilir?

Çevrimdışı Deniz

Bir sorum olacak; Daha önce çatı malzemelerinin Mart'da geleceği söylenmişti bu durumda kaba inşaatın Ocak veya Martta bitmesi fark eder mi? Arada ne gibi bir çalışma yapılabilir?
Prekastlar takılıp ankrajlar halledilecek

Çevrimdışı Abdullah

@bjk_mabet abi bir gün yanlışlıkla kendi fotoğrafını paylaşacaksın diye korkuyorum ya  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Balasagun

Şimdi dikkat ettim de bjk_mabet'in avatarında merdiven var kartalın pençeleri arasında. Bir zamanlar da sürekli merdiven fotosu çekiyordu. Bu olaylar silsilesinin esrarı çözüldü mü merdiven esprisi nedir? Direk kendisinden de alabiliriz cevabı buralardayken hazır  :) :)

Çevrimdışı Deniz

:aman:
@bjk_mabet abi emekçi kardeşlerimizi 11 aralıkta tottenham maçına ücretsiz olarak götürelim bunu başkana iletir misin?Baretleriyle falan da gelirlerse avrupada bayağı yankı uyandırır hem de onlara moral vermiş oluruz

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi emekçi kardeşlerimizi 11 aralıkta tottenham maçına ücretsiz olarak götürelim bunu başkana iletir misin?Baretleriyle falan da gelirlerse avrupada bayağı yankı uyandırır hem de onlara moral vermiş oluruz
başkana kalsa çalışanları statdan bile cıkarmayacak çabuk bitirelim diye :)
malesef bu isteğe olumlu yaklaşılmıyor .bunu lig macı için teklif etmiştim ama kabul görmedi bazı nedenlerden dolayı..

Çevrimdışı Anil

Avrupa'da yankı uyandırır ne demek?Reklama ihtiyacı mi var Beşiktaş'ın?  Tam çarşı gibi reklam peşinde olan grupların düşüneceği şeyler..

Çevrimdışı Deniz

malesef bu isteğe olumlu yaklaşılmıyor .bunu lig macı için teklif etmiştim ama kabul görmedi bazı nedenlerden dolayı..
Lig maçı için passo ıvır zıvırı falan gerekli abi zor olabilir ama tottenham maçına passoya gerek yok  :D .Sen yine de bir dürt başkanı belki iyi anına denk gelir kabul eder  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet kardeşim sana soracım soruyu çok düşündüm ,stad hakkında benim merak ettiklerimi sorsam zaten cevap vermeyeceksin ,hiç bir müzik enstrüman çalmayı denedin mi yada çalıyormusun.
bağlama çalarım ve kemence.kardeşim konservatuar mezunu biraz keman klarnet biraz ud biraz kanun biraz sipsi çalımışlığımda var 5-6 şarkı kadar ama asıl bağlama ve kemence :)tüm enstürümanlar var ama o konuların uzmanı kardeşim..

Çevrimdışı bjk_mabet

Şimdi dikkat ettim de bjk_mabet'in avatarında merdiven var kartalın pençeleri arasında. Bir zamanlar da sürekli merdiven fotosu çekiyordu. Bu olaylar silsilesinin esrarı çözüldü mü merdiven esprisi nedir? Direk kendisinden de alabiliriz cevabı buralardayken hazır  :) :)
:)

Çevrimdışı Abdullah

Abi gece çalışma mı oluyor ki ne olur akşam 3-4 saat statta olmasalar anlamadım  :alala:

Çevrimdışı yavvuzz

Vodafone Arena 11.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Buğra

Nisan mayıs aylarında Yarınki Türkiye Brezilya maçı Vodafone Arenada oynanırmı diye hayal kuruyoduk  :)