Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

önceden paylaşıldıysa affola bjkığdır twitter hesabından
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Yok Tolga ilk defa paylaşılıyor bu yani ben ilk defa gördüm :D

Çevrimdışı ozan062

SOK SOK SOK
STAD YAMUK!!!!!!

hehehe:)) bu resim üzerine oyle cok seyler yazılır cizilirki akıllara zarar ki ben biliyorum bastan yamuk oldugunu ama bilmeyenler var :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Caner

Çevrimdışı Abdullah

SOK SOK SOK
STAD YAMUK!!!!!!

hehehe:)) bu resim üzerine oyle cok seyler yazılır cizilirki akıllara zarar ki ben biliyorum bastan yamuk oldugunu ama bilmeyenler var :kop:
Abi yamukluktan kastın ne  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Yok Tolga ilk defa paylaşılıyor bu yani ben ilk defa gördüm :D
:claps: :D hayret ilk defa attığım bişey paylaşılmamış  :pes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:claps: :D hayret ilk defa attığım bişey paylaşılmamış  :pes
Harbi ilk defa mı oldu  :kop:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Ben bütün gün ofis dışındaydım giremedim :o_o: tabi gelince Altuğa fırçayı kaydım :naughty: 3-4 gündür forumu yoğun bir bakıma aldık son dönem yavaşlamıştı sunucu değişimi oldu içerde temizlik yapıldı şimdi mobil versiyonu düşünüyoruz o yüzden bir kaç gündür sıkıntılar oldu ama sonunada geldik @Eyüp Emir tarayıcı ön belleğini silin sorun kalmaz
teşekkürler sorunu sayenizde çözdüm

Çevrimdışı ilker67

Ziyaretçi arkadaşlar katılın aramıza uzaktan izlemeyin fikirleriniz bizim için değerli

Beşiktaşlı kardeşlerime Bursa'dan selamlar. Bu forumu hazırlayan, bilgilendiren, zenginleştiren, şenlendiren bütün arkadaşlara çok teşekkürler. Sayenizde evde, işyerinde stadımızdan haberdar oluyoruz.
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı yavvuzz

Epeydir stada gitmemiştim bugün canlı görmek iyi geldi . Bundan sonra daha sık giderim gibi düşünüyorum . Ayrıca şunu söyleyeyim. Çiçekler vs Obitaş kapışması yemekhaneci sine bile sıçramış. Yeni açığın oradan tel kapıyı bir anlık açık bulup daldım , orada ki yemek dağıtan çocukla biraz muhabbet şansım oldu. Herif bile bizimkiler daha iyi , ustalarımız daha tecrübeli hemde daha fazla demircimiz var , sayımız arttı  dedi. Bende önce önü bitirin daha arka otopark sizi bekliyor dedim :D

Bir şey değil senin yaptıklarının yanında devede karınca Yasaklı Link[/member] , Teşekkürler @FARUK ...

Çevrimdışı attila_metu

Numaralıda temeli atılan ilk katı çıkılan yer tüm numaralanın kaçta kaçı oluyor acaba bilen var mıdır? Oradaki işte bana çok az gözükmüyor şu resme bakınca

Kesinlikle azımsanacak bir bölüm değil. Zaman zaman fırsat buldukça numaralinin hizli yukselmesinin yanıltıcı olduğunu  söyledim. Ancak forum içinde çok dikkate alınmadı. Hep birlikte göreceğiz..

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaşlı kardeşlerime Bursa'dan selamlar. Bu forumu hazırlayan, bilgilendiren, zenginleştiren, şenlendiren bütün arkadaşlara çok teşekkürler. Sayenizde evde, işyerinde stadımızdan haberdar oluyoruz.
mene sakkhet ur-seveh

Çevrimdışı FARUK

Kesinlikle azımsanacak bir bölüm değil. Zaman zaman fırsat buldukça numaralinin hizli yukselmesinin yanıltıcı olduğunu  söyledim. Ancak forum içinde çok dikkate alınmadı. Hep birlikte göreceğiz..

39.6m lik bir alan orası  kabaca 40 dersek numaralı 104 metre burdan düşünebilirsiniz  :ok:

Çevrimdışı Türkay

Önümüzdeki sene kırmızıya biraz ara versinler @Necmi abi
Çok üst üste oldu
Tabii kırmızıdan kaçarken abuk renklere yakalanmayalım :D

Turkuaz çizgili forma istiyorum nedense gerçi bize uymaz ama  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Harbi ilk defa mı oldu  :kop:
yok la o kadarda değil son zamanlarda hep öyle denk geliyodu diyelim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Epeydir stada gitmemiştim bugün canlı görmek iyi geldi . Bundan sonra daha sık giderim gibi düşünüyorum . Ayrıca şunu söyleyeyim. Çiçekler vs Obitaş kapışması yemekhaneci sine bile sıçramış. Yeni açığın oradan tel kapıyı bir anlık açık bulup daldım , orada ki yemek dağıtan çocukla biraz muhabbet şansım oldu. Herif bile bizimkiler daha iyi , ustalarımız daha tecrübeli hemde daha fazla demircimiz var , sayımız arttı  dedi. Bende önce önü bitirin daha arka otopark sizi bekliyor dedim :D

Bir şey değil senin yaptıklarının yanında devede karınca Yasaklı Link[/member] , Teşekkürler @FARUK ...
Burda aylarca obitaş çiçekler muhabbeti yaptık sıkı bir obitaşcı olarak çiçekleride taktir etmek gerek Tecrübe olarak hernekadar belli bi seviyede olsalarda müthiş bir iş çıkardılar umarım bu onlara büyük bir prestij ve Tecrübe kazandırmıştır bundan sonraki işlerinde (stat Yapımı) mutlaka bunun faydasını göreceklerdir :ok:

Çevrimdışı TØLGA

:hosgeldin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Turkuaz çizgili forma istiyorum nedense gerçi bize uymaz ama  :lol:
Turkuaz mı @yigitcan1903 duymasın kaç kaç  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Burda aylarca obitaş çiçekler muhabbeti yaptık sıkı bir obitaşcı olarak çiçekleride taktir etmek gerek Tecrübe olarak hernekadar belli bi seviyede olsalarda müthiş bir iş çıkardılar umarım bu onlara büyük bir prestij ve Tecrübe kazandırmıştır bundan sonraki işlerinde (stat Yapımı) mutlaka bunun faydasını göreceklerdir :ok:

Abi siz OFC diye grup falan kurun bence güzel olur  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı yavvuzz

Şunu söylemem gerekir ki Obitaş ı bugün çok farklı gördüm . Çiçeklerden önce yeni açığın tribün tarafını bitirirler gibi

Çevrimdışı ilker67

Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı Caner

39.6m lik bir alan orası  kabaca 40 dersek numaralı 104 metre burdan düşünebilirsiniz  :ok:

Yani göründüğü kadar küçük bir yer değilmiş.

Çevrimdışı mkandirmaz

Iyi akşamlar arkadaş lar canlı yayın da sorun mu var ben mi açamıyorum
AdanaSpor