Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693583 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

serkan seni işten atamayınca siteyi kapattılar sandım. :D

@ahmetx abi patronla konuştum dedim tek eğlencem o elimden almayın tamam dedi çok zararlı bişeye benzemiyo dedi sıkıntı yok şuan :D

Çevrimdışı ahmet türken

@ahmetx abi patronla konuştum dedim tek eğlencem o elimden almayın tamam dedi çok zararlı bişeye benzemiyo dedi sıkıntı yok şuan :D
ne iyi patronmuş öyle

Çevrimdışı idil

bugünün videosunu izledim de stat devasa görünüyor özellikle kapalı  :super:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Serkan7738

ne iyi patronmuş öyle

ona bakıcam diye yanlış işlem yaparsan kafanı kırarım diye ekledi onu söylemedim :) Yavuz fotolar için teşekkkürler

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Teşekkürler @yavvuzz kardeşim  :ok:

Eski Açık üst 4. çıkış kapısıda hazır  :ok:

Çevrimdışı ahmet türken

ona bakıcam diye yanlış işlem yaparsan kafanı kırarım diye ekledi onu söylemedim :) Yavuz fotolar için teşekkkürler
eski açık kapalı arasındaki vinç kalktığına göre acaba paletli orada prekast dizmeye ne zaman başlayacak

Çevrimdışı Mehmet92

Yeni açıkta son kat testere kirişler kalıplanmaya başlayalı 2 hafta oldu,hala daha beton yok.35 kirişin tamamı bu hızla devam ederse 2-2.5 ay aralığında bitmiş olur heralde.

Çevrimdışı Serkan7738

eski açık kapalı arasındaki vinç kalktığına göre acaba paletli orada prekast dizmeye ne zaman başlayacak

turuncu boyayla deliklerin yerini işaretlemişler bu hafta sonuna kadar delerler sonra kot farkı alınır haftaya başlar sanırım

Çevrimdışı FARUK

Koltukların arasında spreyle ne yazılmış ?

süleyman seba olması lazım :)

Çevrimdışı FARUK

@yavvuzz hocam eline sağlık
teşekkür ederiz fotolar için

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı megiddo

burdamıydı yoksa donanımhaberde miydi birisi toki stadı ile vodafone arena stadının yan kesitlerini içiçe geçmiş şekilde göstermişti o foto yada kesiti tekrar paylaşsaydı tribünlerin sahaya yakınlığı konusunda bir fikir edinirdik.

Çevrimdışı Serkan7738

burdamıydı yoksa donanımhaberde miydi birisi toki stadı ile vodafone arena stadının yan kesitlerini içiçe geçmiş şekilde göstermişti o foto yada kesiti tekrar paylaşsaydı tribünlerin sahaya yakınlığı konusunda bir fikir edinirdik.

gerek yok bizimki daha yakın  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

çiçeklerin kalıpçıları piyasanın çöpleri galiba tam bir rezalet, işçilik sıfır oğlu sıfır,neyse ki alacalı kapatacak acemiliklerini.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

evet @ahmetx abi top sende :D

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yigitcan1903

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

çiçeklerin kalıpçıları piyasanın çöpleri galiba tam bir rezalet, işçilik sıfır oğlu sıfır,neyse ki alacalı kapatacak acemiliklerini.

aynen katılıyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı megiddo

kapalı üst kat locanın ön cephesi pvc pencereli duvar geçici olarak mı yapıldı yoksa öyle mi kalacak?

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 16:21:27 ahmetx ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı megiddo