Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696994 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İrfan

Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama stadın bitişi bize futbol anlaminda tartışılmaz bir katkı sağlayacaktır ama benim fikrim ekonomik olarak önümüzdeki 4-5 sene içinde bir rahatlama malesefki ben beklemiyorum.

Çünku stadı kredisiz yapmamızı sağlayan şey 3 senelik sattığımız loca ve Vip kısımları ki 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonu için çoktan paraları alıp stada aktardık. Buna ek olarak gelecek seneki kombinelerin bile bir kismini satmis durumdayiz ve muhtemelen önümüzdeki süreçte tirbün isim haklarını da verip sıcak para girişi saglayacagiz mecburen.  :alala:

Ben mi çok enseyi karartıyorum siz ne düşünüyorsunuz bilmek isterim ?  :alala:
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg93732#msg93732 date=1415541158]
192 Pictures Loading...
[/quote]
 :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 16:15:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar merhabalar.Uzun sureden beri sizleri takipteyim.Gercekten cok guzel muhabbetler ve bilgilendirmeler oluyor burada.Abilerime ve kardeşlerime selamlar.

Numaralidaki betonlanan 3 kolon sanırım catı kolonu ,arakat  kolonu deil.Alt kattaki kolonla ayni hizada deil cunku
:hosgeldin iz abi :)

Çevrimdışı cagdas44

Arkadaslar merhabalar.Uzun sureden beri sizleri takipteyim.Gercekten cok guzel muhabbetler ve bilgilendirmeler oluyor burada.Abilerime ve kardeşlerime selamlar.

Numaralidaki betonlanan 3 kolon sanırım catı kolonu ,arakat  kolonu deil.Alt kattaki kolonla ayni hizada deil cunku

:hosgeldin iz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 9 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (192 Resim )

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 16:20:44
[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg93739#msg93739 date=1415542754]
[/quote]
Eline saglik üstad :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı FARUK

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg93739#msg93739 date=1415542754]
[/quote]

eline sağlık mustafa çok iyi oldu bu  :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

09.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 16:57:38
beyler bu da forumumuzun tıklanma sayısı maşallahımız var,Büyük Beşiktaş taraftarına bilgilere güvenilir bir şekilde ulaşma fırsatı veren herkese gönülden teşekkürler , @bjk_mabet 'e de ayrıca teşekkürler   :claps: :claps:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Numaralida 3.tabla hazirliklari hizlandi 3 sutun betonlanmis ufak kolonlarda da beton baslayacak yavastan ilk tablayida yakinda gorecegiz
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 17:13:47 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

Efe kardeşim fotolardan sonra genel bir yorum alabilirmiyiz gidişat hakkında

Çevrimdışı Eyüp Emir

Numaralida 3.tabla hazirliklari hizlandi 3 kolon betonlanmis sutunlarda da beton baslayacak yavastan ilk tablayida yakinda gorecegiz
aynı anda yazmışız yeni gördüm yorumların için teşekkürler

Çevrimdışı Efe

Efe kardeşim fotolardan sonra genel bir yorum alabilirmiyiz gidişat hakkında

obitas iyi gidiyor ciceklerde 3. Tablaya basladi abi ay sonu baya degisim olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:14:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama stadın bitişi bize futbol anlaminda tartışılmaz bir katkı sağlayacaktır ama benim fikrim ekonomik olarak önümüzdeki 4-5 sene içinde bir rahatlama malesefki ben beklemiyorum.

Çünku stadı kredisiz yapmamızı sağlayan şey 3 senelik sattığımız loca ve Vip kısımları ki 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonu için çoktan paraları alıp stada aktardık. Buna ek olarak gelecek seneki kombinelerin bile bir kismini satmis durumdayiz ve muhtemelen önümüzdeki süreçte tirbün isim haklarını da verip sıcak para girişi saglayacagiz mecburen.  :alala:

Ben mi çok enseyi karartıyorum siz ne düşünüyorsunuz bilmek isterim ?  :alala:

Stadın sadece hasılat olarak geliri 40,000 kişiden ortalama 100 lira düşünürsek bile 40 milyon senede.

Stad içi reklam anlaşmaları en en az 10 milyon euro olacaktır.

Restoran , geziler , otopark , konserler vs kattığımız zaman vip localar hariç stad 100 milyon lira yani yaklaşık 50 milyon dolar bırakacak senede.

Bu İnönü' deyken 25'ti. Tabi ki çok rahatlamayacağız ama Demba Ba gibi 2-3 oyuncu bulundurabilecek konuma ulaşırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:15:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar maç günlerinde maç günü sayfasını da ziyaret etmenizi rica ediyorum.

Bu hem forumun  büyümesi için hem de herkesin görüşlerini alabilmemiz için çok önemli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Numaralida 3.tabla hazirliklari hizlandi 3 sutun betonlanmis ufak kolonlarda da beton baslayacak yavastan ilk tablayida yakinda gorecegiz

aradaki ince kolonlardan biri betonlanmış diğeri kalıpta  :ok:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Arkadaşlar maç günlerinde maç günü sayfasını da ziyaret etmenizi rica ediyorum.

Bu hem forumun  büyümesi için hem de herkesin görüşlerini alabilmemiz için çok önemli.

arkaşım ben totem yapıyorum maç saatinde öne girince kaybediyoruz bu nedenle girmiyorum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:21:26
  • Beşiktaş / Bodrum
arkaşım ben totem yapıyorum maç saatinde öne girince kaybediyoruz bu nedenle girmiyorum

Senin canın sağolsun abi ama hepiniz totem yapmayın  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:23:24
dostlar abiler obitaş'ın tabla performansından memnun musunuz ??14.70 kotu bu ay sonu aralık başı gibi bitiyor inş.  :D :icool: :sevinc :sevinc

Çevrimdışı FARUK

obitaş ilk 2 testerenin basamaklarını kalıplamış sadece üstteki yatay bağlantı kirişi kalmış bence 7 sini aynı anda betonlayacağına hazırladıkça betonlasın
hiç olmazsa iskele sökerken zaman kazanmış olur.