Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699136 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı murat

Stadin komple bitmesi icin son 303 gun
450 gün yapalım bence bunu.maç oynanmaya hazır hale gelmesi dersek 15 temmuz diyorum ben.sezon açılışını stadta güzel bir organizasyonla açabiliriz.

Çevrimdışı Anıl

Çatı işleri Mart'tan önce başlamaz bence. Çatıyı taşıyacak sütunların monte edilmesi hariç :busted_cop:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Anıl

450 gün yapalım bence bunu.maç oynanmaya hazır hale gelmesi dersek 15 temmuz diyorum ben.sezon açılışını stadta güzel bir organizasyonla açabiliriz.
Temmuz ortası gibi ancak çatı işleri biter bence @MURAT abi :alala: Ağustos sonu Eylül başı diyorum ben açılış için :tabe:

Çevrimdışı Serkan7738

@MURAT abi 450 olursa seneye şubatta bitiyo naaptin sen senin hesaba gore 54 gun sonra kaba bitiyo 400 gun napacaklar :)

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı dropoon

Şu Goodison park ın akustiğine hayran oldum yaw.. Umaım bizimki de böyle olur...

http://www.ntvspor.net/video-galeri/evertonlille-30

nerden bulcan 41903 ingilizi :d

Çevrimdışı murat

@MURAT abi 450 olursa seneye şubatta bitiyo naaptin sen senin hesaba gore 54 gun sonra kaba bitiyo 400 gun napacaklar :)
belki küfeki kaplama işi açılıştan sonraya bırakılabilir.necmi abinin söylediğine göre maliyetli bir iş.

Çevrimdışı ALBATROS

acaba çatı parçaları gelmeden direkleri dikirlirmi yoksa onlar da parçalar geldikten sonramı yapılır?

Çevrimdışı Serkan7738

acaba çatı parçaları gelmeden direkleri dikirlirmi yoksa onlar da parçalar geldikten sonramı yapılır?
ilk once direkler konup uzeeine hidrolik sistem yerlestirilecek mega yapilarda izlemistim  :bandit: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

İnşaatın en güzel zamanı benim için çok kötü denk geldi :s20: Sadece Cuma ve Cumartesi akşamları girebiliyorum :bawling:
Sağlık olsun kardeşim ama sana şu kadar diyorum ygs lys nin kıymetini bil.doğru düzgün çalışsan 1 ayda tüm konuları bitirir kalan aylarda çayını içer stadı izlersin o derece kolay :D.bunu üniversiteye geçince anlayacaksın.Biz zamanında türev-integral zor derdik integral soruları gözümüzde büyürdü şimdi katlı integraller alıyoruz karmaşık sayıların integrallerini alıp diferansiyel denklemleri hesaplıyor devre analizi yaparken 4x4 determinant hesaplıyoruz  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

nerden bulcan 41903 ingilizi :d

bayılıom şu prömier lig atmosferine.. pozisyon kaçınca uuuuu arkasından hemen alkışlar..... gol olunca yeaaahh....

direkten dönünce uuuuu dönen topu gol yapınca yeaaahhh.. dönen topu kaçırınca alkışlar :D 

Çevrimdışı Anıl

Sağlık olsun kardeşim ama sana şu kadar diyorum ygs lys nin kıymetini bil.doğru düzgün çalışsan 1 ayda tüm konuları bitirir kalan aylarda çayını içer stadı izlersin o derece kolay :D.bunu üniversiteye geçince anlayacaksın.Biz zamanında türev-integral zor derdik integral soruları gözümüzde büyürdü şimdi katlı integraller alıyoruz karmaşık sayıların integrallerini alıp diferansiyel denklemleri hesaplıyor devre analizi yaparken 4x4 determinant hesaplıyoruz  :)
Güzel şeyler olsa gerek bu dediklerin :kop: :kop: Ygs kolayda, Lys Matematik korkutuyor hafiften :bandit:

Çevrimdışı sallapati

şu adamlara bayılıyorum ya.. tribünde tek geçiyorum bunların tezahürat uyumunu ve coşkusunu

Çevrimdışı izorlu85

selam yüreği beşiktaş için çarpan güzel insanlar  :friendship: :friendship:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

belki küfeki kaplama işi açılıştan sonraya bırakılabilir.necmi abinin söylediğine göre maliyetli bir iş.
sadece dış kolonlar 4 milyonu geçer tabi çok çok kaba bir tahmin birincisi metrajlar elimde yok tahmini metraj koyuyorum ikincisi taşı kaça aldılar bilmiyorum ocak sahibi iyi bir Beşiktaşlı olur maliyetlerine verir üçüncüsü montaj için nasıl bir yol izleyecekler ankrajları betonamı vidalayacaklar yoksa raylı sistemmi yapacaklar dördüncüsü taş ebatları ne olacak bu işçiliği direk etkiliyor taşın ebatı büyüdükçe maliyeti artar taşın ebatı küçüldükçe montaj maliyeti artar artı taşın kalınlığı ne olacak @MURAT

Çevrimdışı izorlu85

staddaa suan calışma varmı neden bu kadar yogun bi ışık var yeni açık ile numaralıda :alala: :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi bu arada dünkü misafirperverliğin için ve öğrencilerle bizleri buluşturduğun için ne kadar çok teşekkür etsem azdır.
Ben çok keyif aldım umarım gelen arkadaşlar ve hocalarımda keyif almışlardır...
Yüzünü kara cıkarmamıştırım geri dönüşler umarım iyidir...
Tekrardan çok çok teşekkür ederim benim için gurur verici bir seminerdi...
Biz tesekkur ederiz. Harika bir sunumdu. On yargilari yiktin. Bizler icin cok guzel bir seminerdi. Kaldiki yeni yeni uygulamalairn onunu acacaksin gibi :D @bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

sadece dış kolonlar 4 milyonu geçer tabi çok çok kaba bir tahmin birincisi metrajlar elimde yok tahmini metraj koyuyorum ikincisi taşı kaça aldılar bilmiyorum ocak sahibi iyi bir Beşiktaşlı olur maliyetlerine verir üçüncüsü montaj için nasıl bir yol izleyecekler ankrajları betonamı vidalayacaklar yoksa raylı sistemmi yapacaklar dördüncüsü taş ebatları ne olacak bu işçiliği direk etkiliyor taşın ebatı büyüdükçe maliyeti artar taşın ebatı küçüldükçe montaj maliyeti artar artı taşın kalınlığı ne olacak @MURAT
Adamlar koltuklara raylı sistem yapmadı taşa da yapmazlar abi  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı sallapati

BUnlara da hastayım.. Özlüyorum ulan eski İnönü atmosferlerini.. Passolig denen zıkkım bitirdi şu ortamları..