Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698402 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI abiden fotolar teşekkür ederiz 17:00 itibarı ile vodafone arena

Çevrimdışı Salih A.

Bildiğim kadarı ile 80 milyon tl stad için kredi çekildi.
metin keçeli dün açıklama yaptı Futbol A.Ş nin üyesi olarak kredi çekilemediğini hisse satışının bu nedenle yapıldığını söyledi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmet türker

bende hedefin 300 bin olduğunu anlamıştım :D
abi sadece forma mı yoksa gururLAN tshirtleriyle birlikte mi emin olmamakla beraber başkan geçen hafta 300 bin forma sattık demişti
abi sadece forma mı yoksa gururLAN tshirtleriyle birlikte mi emin olmamakla beraber başkan geçen hafta 300 bin forma sattık demişti
rakamlar böyle ise sezon sonunda rekor kırılır herhalde kardeşlerim . :)

Çevrimdışı Salih A.

@Mehmet sadece forma yan ürünler dahil edilmiyor o hesaplara dün uzun kollu siyah forma satışa çıktı oldukça güzel bir forma onunla birlikte ben sezon sonu 600 bin civarı bir forma satılacağını bekliyorum

Çevrimdışı murat

şu an diğerlerinden fazla satmışızdır.geçen bir avm ye uğradım gs store ve fenerium bomboş iken küçücük kartal yuvasına devamlı birileri uğruyordu.

Çevrimdışı Anıl

@Mehmet sadece forma yan ürünler dahil edilmiyor o hesaplara dün uzun kollu siyah forma satışa çıktı oldukça güzel bir forma onunla birlikte ben sezon sonu 600 bin civarı bir forma satılacağını bekliyorum
Başkan hedef 400.000 diyordu bence 450.000 civarı satılır. Bu sene şampiyon olursak ,ki olacağımızı düşünmüyorum malesef, yeni stada geçme bahanesiyle de 600.000 satılabilir ama bu sene sanmıyorum :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

şu an diğerlerinden fazla satmışızdır.geçen bir avm ye uğradım gs store ve fenerium bomboş iken küçücük kartal yuvasına devamlı birileri uğruyordu.
bunlar harika haberler ,böyle devam ederse asla önümüzde duramayacaklar kardeşlerim. :sevinç  :sevinç

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:22:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
inşallah @Salih A. abi ben de tam emin olamadım 300 bini duyunca heralde GururLan larla beraberdir diye düşündüm , bu arada uzun kolludan alacam bende  :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:23:11
Başkan hedef 400.000 diyordu bence 450.000 civarı satılır. Bu sene şampiyon olursak ,ki olacağımızı düşünmüyorum malesef, yeni stada geçme bahanesiyle de 600.000 satılabilir ama bu sene sanmıyorum :alala:
alla avrupada biraz yürürsek Anılım olmayacak bişey yok bence herkes bir kaç tane alır ama dediğin gibi başarı şart yoksa olmaz

Çevrimdışı Salih A.

@anilt uefa da gruplardan çıkmamız artık kesin gibi. şimdiden sonra daha güçlü prestijli her bir rakip hem tribün getirisi hemde forma satışlarına ciddi bir etkide bulunacaktır. başkanın forma lansmanında ki hedefi 500 bin üzeri idi sezon boyunca şimdiden yarısını bulduk

Çevrimdışı ahmet türker

niye şampiyon olamayalım ki , aynı şeyleri tekrar yapamazlar .

Çevrimdışı Salih A.

inşallah @Salih A. abi ben de tam emin olamadım 300 bini duyunca heralde GururLan larla beraberdir diye düşündüm , bu arada uzun kolludan alacam bende  :ok:
aynen kardeşim şuan dek çıkan formaların hepsini alan insanlar emin ol siyah uzun kolluyu kesinlikle alacaktır bu bile en azından 20-25 binlik extra bir satış demektir. yok gurur lan tişörtleri extra geçen sene 150 bin forma satıldığında rekoru kırdık diyorduk :)

Çevrimdışı Anıl

niye şampiyon olamayalım ki , aynı şeyleri tekrar yapamazlar .
Düşüncemin dış etmenlerle alakası yok Ahmet abi, ben Bilic varken başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum. Yaptığı değişikliklerle dün neredeyse maçı veriyorduk. Her maç aynı hata yapılmaz el insaf artık. Neyse konu dışına da çıkmayayım çok fazla :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:26:46
inşallah abi zaten muhtemelen kendi rekorumuzu kırdık renklilerde rekor fenerde diye biliyorum inşallah onu da geçeriz bu arada formaların fazla satılmasında tasarımın çok güzel olduğu gerçeğini unutmayalım kartal yuvası yeni müdürü bayağı sıcak kanlı birisi twiterda taraftarla bayağı diyaloğa giriyor herkese cevap vermeye çalışıyor  :claps: eski yönetimdeki köhnemiş kemik bürokrasi yönetimin değişmesiyle genç işlerini iyi yapan insanlar alıyor , liyakata bağlı görevlendirmmelerin artması umudu ile

Çevrimdışı Anıl

aynen kardeşim şuan dek çıkan formaların hepsini alan insanlar emin ol siyah uzun kolluyu kesinlikle alacaktır bu bile en azından 20-25 binlik extra bir satış demektir. yok gurur lan tişörtleri extra geçen sene 150 bin forma satıldığında rekoru kırdık diyorduk :)
Devre arası çubuklu forma satışa çıkacak deniyordu, bu da satışları ciddi şekilde artırabilir :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:28:07
Düşüncemin dış etmenlerle alakası yok Ahmet abi, ben Bilic varken başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum. Yaptığı değişikliklerle dün neredeyse maçı veriyorduk. Her maç aynı hata yapılmaz el insaf artık. Neyse konu dışına da çıkmayayım çok fazla :)
bu adam futboldan anlıyor helal olsun dün aynı şeyleri düşündüm hatta yazdım bilicin tercihleri katliam Allahtan demba ba var da atıyor ..

Çevrimdışı ahmet türker

bu haftaki başakşehir maçı çok çok önemli bu maçı alırsak pek  çok meseleyi halletmiş olacağız. :)

Çevrimdışı Anıl

bu adam futboldan anlıyor helal olsun dün aynı şeyleri düşündüm hatta yazdım bilicin tercihleri katliam Allahtan demba ba var da atıyor ..
Son dakikada ki direğe dua etsin farka gidecek maç nereye geldi. İyi insan olabilir ama iyi bir teknik direktör değil malesef...

Çevrimdışı ALI RIZA

@anilt biliç ne yapsın adam elinde olan oyuncular bunlar...! eğrisi de doğrusuda bunlar...! Çapkadan tavşan beklemeyin...!

Çevrimdışı ahmet türker

obitaş yavaş yavaş avantajlı duruma geçiyor ,çiçekleri eski açık rampa yavaşlatıyor sanki .

Çevrimdışı Salih A.

taraftar biliç'i seviyor tamam yanlışları ayrı konu ama ben olsam biliç ile alakalı tişört çıkarırım 100 bin de satsa para paradır :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benimle aynı düşünceleri paylaşan insanları görmek güzel :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:37:09
ya beyler kredi muhabbetinin aslı astarı var mı benim tanıdık bir kongre üyesi var yönetime yakın birisi öğlen konuştum daha alınmadı dedi ,işlemler devam ediyor dedi bir de akşam arayacam son durum ne acaba ????

Çevrimdışı Salih A.

ya beyler kredi muhabbetinin aslı astarı var mı benim tanıdık bir kongre üyesi var yönetime yakın birisi öğlen konuştum daha alınmadı dedi ,işlemler devam ediyor dedi bir de akşam arayacam son durum ne acaba ????
@Mehmet alınmadı kardeşim en az bir kaç ay daha da alınamayacak o nedenle klüp derneğe ait %7 lik hisse satışı yaptı yaklaşık 30 milyonTL onunla idare edilecek

Çevrimdışı Anıl

@anilt biliç ne yapsın adam elinde olan oyuncular bunlar...! eğrisi de doğrusuda bunlar...! Çapkadan tavşan beklemeyin...!
@ALI RIZA abi bu konu sabaha kadar sürer ancak sadece 2-3 tane örnek vermek istiyorum. Kayseri Erciyes maçını sağ bekte oynattığı oyuncu yüzünden kaybettikten sonra ben bile Fenerbahçe maçına İsmail'le başlaması gerektiğini biliyorsam o da bilicek. Maçı hep beraber izledik herkes burada kadroda Necip'i öğrendiğim an eleştirdim Bilic'i. Ki hiç yanıltmadı sağolsun daha 3. dakika da golü yedik ve Olcay sağ bekin açığını kapatıcam derken kırmızı kart gördü. Dünkü maçta harika bir Gökhan Töre vardı, Oğuzhan tam ritmini bulduğu anda 2 sini çıkarıp Sosa ve Necip'i aldı. Oğuzhan ve Töre çıktığı anda takım çıkamamaya ve baskı yemeye başladı. Ardından 1 gol yedik bir topta direkten döndü. Ayrıca Gökhan haftasonu oynamayacak yani o sebeple de çıkarmış olamaz. Gökhan'ı 5-10 dakika daha çıkarmasa 3-4 olacak maç 2-1 bitti şans eseri. Bunlar gibi birçok örnek verebilirim ama ne düşündüğümü anlatabildiğimi düşünüyorum. Biz böyle her öne geçtiğimizde geri çekilirsek Türkiye Kupası'nı bile alamayız.