Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694337 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Dua edelim de Valencia gibi ekonomik krize girmeyelim ve Bursa stadının çatısı gibi teknik hata yapılmasın. :bandit:
Bursaya ne oldu ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

06.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış
Sen su resim ve videolari sabah atiyorsun dengem bozuldu valla :). Anca akşam bakabiliyorum pc den.emegine saglik :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ben de eylul gibi dusunuorum.ilk 3-4 maci tffye basvurup deplasman isteriz..

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ogcet

forumda bir sorun mu var? pek mesaj atılmamış bugün.

Çevrimdışı ALI RIZA

forumda bir sorun mu var? pek mesaj atılmamış bugün.
forum da bakım yazılım  yükseltildi...!  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı toedeyou

Buyuk bir heyecanla actim forum u  birde ne goreyim bakimdan sonra hersey silinmis  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

sorun çözüldü mü şimdi tam olarak
çözülmüş gübü duruyor mu  :boxin: daha çok işi var

Çevrimdışı ALI RIZA

Buyuk bir heyecanla actim forum u  birde ne goreyim bakimdan sonra hersey silinmis  :s20: :s20: :s20: :s20:
peki bişe yoktu 4-5 sayfa silindi bir de benim sildiklerim var  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı toedeyou

En azindan birkac yeni resim gelmistir ama onlarida kacirdik neyse galibiyetten sonra stat yarina kadarda bekliyebilir insallah mustafa sabah sabah bize kahvalti resimlerini gonderir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Site Su an Son sürat aktif Emeği gecen @erdinc ve @Altuğ a teşekkürler...!  :super: :super: :super:

[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 04:24:07 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin arkadaslar
forumumuz 10 bin bakimindan da gecmis. Galibiyetin serefine. Darisi kameramizin basina duy sesimizi @rubi_tobin  :lol:

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Bakım yapanların , katkısı olanların ellerine sağlık . Güzel bir sabah , hadi bakalım işe koyulalım hep birlikte  :claps:

Çevrimdışı yavvuzz

aboov , kameranın önü kapanmış yav. Eski açık üst testere kirişleri için iskeleler kurulmuş . Artık yeni kameraya geçme zamanı geldi galiba :D

Çevrimdışı Efe

Dün cok takip edemedim ama numaralı tabla bitmis gibi yeni aciktada tabla icin kaliplama suruyor sabah stada gidemedim foto cekecektim ama gec ciktim evden  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yakup

Günaydın Hayırlı Cumalar Ahali  :bandit:

@SDemirsoy  şimdi anladın mı bütün sorun sendeymiş  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın,Hayırlı cumalar!

Kaba inşaatta son 88 gün.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy  şimdi anladın mı bütün sorun sendeymiş  :lol: :lol: :lol:
:D emin misin abi 86 da bi gittim gördün mü olanları  :naughty: @Yakup

Çevrimdışı Yakup

:D emin misin abi 86 da bi gittim gördün mü olanları  :naughty: @Yakup

@SDemirsoy işte sorun senin gitmen zaten  :lol: sen yanımızdayken kalp atışlarımız bile normal  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy işte sorun senin gitmen zaten  :lol: sen yanımızdayken kalp atışlarımız bile normal  :evillol: :evillol:
Haydaaa Abi @ALI RIZA görmesin bu mesajları birazdan gelir :D

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Altuğ