Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Merdiven genişliklerimiz ne kadar bilgisi olan var mı? Amsterdam arenadaki merdiven genişliği çok iyi.Alianz arenadaki de çok iyi bütünlük bozulmuyor baskı azalmıyor.Aşırı geniş merdivenler olmaz umarım.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 22:19:16 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 05.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 22:24:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler 1 haftalik calismadan bende memnun degilim ama hava güzel degildi bu hafta hatirlayin 2 gün is olmadi bir iki gunde calisma seviyesi dustu ayrica dunde elektrikler yoktu eger havalar boyle giderse baska bir problem olmazsa bana gore yeni acik tabla beton dokulen yer 1 haftaya kadar numataliya kadar biter..

Çevrimdışı Anil

özledik
Yeni açıktaki atmosfer doluyken müthişmiş gerçekten.Yeni stadımızda eskisinden daha dik ve daha yakın olacak.Düşünmesi bile güzel :super:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Sadece obitaş değil çiçeklerden de hiç memnun değilim ben.Numaralıda tamam iyiler ama eski açıkta aylardır kaplumbağa hızındalar.Şimdiye 3-4 testere kiriş daha yapıp betonlamalarını beklerdim.saat işliyor zaman aleyhimize.yağmur kar başlamadan halletmemiz lazım bu işleri..
testere kirişleri obitaş 7 tanesini ayni anda betonlayacak 7 şer 7 şer yapicaklar yeni acikta 30 un uzerinde kiriş var...çicekler ise kaliplari en fazla 2 şer tanesi yapmaya elverişli.eski açıkta testere kirişleri biraz farkli oldugu icin çelik kalipları kullanamiyorlar.çelik kaliplar numaralıda kullanilacak
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

numaralı temelde beton başlıyor :icool:
yeni açık tabla betonuda olucak 400 m3
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yalçın

Buraya çatı'yı yapan bir personeli getirebilsek süper olucak. Bizim çim işlerimizi hangi firma yapıyor, bilen var mı?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı aviator

TimeLapse'de çalan parçanın adı nedir? Shazam bulamadı.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anil

Arkadaşlar stadla ilgili değil ama merak ettiğim bişey var.Buraya üye olmadan öncede neredeyse açıldığından beri takipteyim.Hatta wow dan beri.Burada belli bir kesim Çiçekler,Belli bir kesim Obitaş taraftarı.Taraftarı dememin nedeni iyi günde kötü günde savunuyor olmaları :D.Ben inşaattan anlamadığım için yorum yapmıyorum ama bu kadar büyük ayrımların olması saçma değil mi ? Her günün fotoları arşivde mevcut ve gözümüzle her şeyi görüyoruz sonuçta.Herkes de aynı şeyi görüyor.Doğru tektir yani :D Soruma gelecek olursak Neden forumda bukadar ayrım var ? Birde merak ettiğim bu firmaları savunanların bu firmalarla alakaları varmı ? Benim dışardan bakan bir insan olarak aldığım izlenim bu yani bilin istedim nasıl göründüğünü :D
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 22:40:07 Anıl ]

Çevrimdışı Efe

yeni açık tabla betonuda olucak 400 m3

başladılar yeni açığa temel bölümünde de fışkırtıcı var o ne betonlayacak heralde kolon :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

testere kirişleri obitaş 7 tanesini ayni anda betonlayacak 7 şer 7 şer yapicaklar yeni acikta 30 un uzerinde kiriş var...çicekler ise kaliplari en fazla 2 şer tanesi yapmaya elverişli.eski açıkta testere kirişleri biraz farkli oldugu icin çelik kalipları kullanamiyorlar.çelik kaliplar numaralıda kullanilacak
ben 28 saymıştım ama yanılmış olabilirim kardeşim . :)

Çevrimdışı Efe

obitaş 7 şer li betonlayacak yıl sonu yeni açık biter ocağa dahi kalmaz bu arada malzeme geldi tırlar cirit atıyor yine sahada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Ben malesef gelemeyecegim. Yegenim askere gidiyor. Kombine transferi yapabilirim

Çevrimdışı Deniz

Hoş geldin abi  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta şimdi saydım 29 tane kiriş olacak dönüşte eksik olan kolonuda sayarsak o olmazsa 28 yani 7x4 kiriş 5 tanede tabla kaldı yeni açıkta 2 ay da neden bitmesin bence rahat biter 7 şerli beton olduğunda testerelerde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

sevgili kardeşim diğer arkadaşların yerine konuşmamakla beraber ,okudukların hakkında yanlış yorum yaptığını söyleyebilirim. aslında burada olan şu, stad hakkında konuşulacak konular kısıtlı olduğundan, arkadaşlar kendi aralarında mevzu yaratıyorlar ki muhabbet olsun .zaman zaman bende sanki araya girip ayırıyormuş gibi yapıyorum . ikincisi hayatta hiç bir zaman doğru tek değildir her bakan çift göz, doğruyu farklı görebilir , zaten quantum fiziğine göre doğru olan sayısı çoktur . affına sığınarak sadece kendi görüşlerimi yazdım değerli kardeşim
@FARUK çalışmasını tamamladığında epey bir konuşuruz :D

Çevrimdışı If Else

Bu konuda kesinlikle katılıyorum hem lig hemde avrupa maçlarını takip ediyorum ve elimden geldiğince gidiyorum son iki avrupa macında sahada idim.Lütfen takımımızı yalnız bırakmayalım...

İşte gerçek Beşiktaşlı  :claps: :claps: :claps:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi okadar uzun cvp yazmışsınki Alıntı yapıp Sayfanın yarısını kaplamak istemiyorum yalnız obitaşa gelince öyle yapmalıydı böyle yapmalıydı diyosun çiçeklere gelince o eksik geldı bu geç veridi şunu aşamadı diyosun  :evillol: :evillol:
evet çünkü savunulma hakkını işe başladığı ilk 3 ay kaybetti bir gram bile savunulacak yanı yoktu sonuçta şirketlerin adının bir önemi yok önemli olan stadımızı yapıyor olmaları benim savunacağım menfaat a veya b şirketin değil direk Beşiktaşın menfaati şirketler iyi olursa alkışlarım hataları olursa eleştiririm bu güne kadar obitaşın neyini alkışlayayım ilk girdiği zamandan beri çalışması gereken hıza yeni yaklaştığı içinmi çalışır çabalar ama iş bitmez sarkar saygı duyarım ama bunlar çabalamadıki halada çabalamıyorlar en basiti bayram sonrası işe başlayış tarihleri işlerine sahiplenme konusunu gösteriyor bir kalıbı çok hızlı yapmış yok testereleri çok hızlı yapıyormuş ben bunlara bakmam işe başladığı tarihe bakarım işi bitirmesi gerektiği tarihe bakarım birde işi bitirdiği tarihe bakarım bu aralık arasındaki iyi niyetine bakarım çabalamıştamı bitirememiş yoksa umursamamış mı sen bana bu 9 ay boyunca işi bitirmek için çabaladığını ve gereklerini yerine getirdiğini söyleyebilirmisin çiçeklerde süresinde bitiremedi ama en azından bitirmek için bir çabası var ve söylediğinizin aksine işin zor taraflarını çiçekler yapıyor işden biraz anlayan bile iki firmanın yaptığı alanlara baktığında bunu anlar ama çiçekler hızlı mı yapıyor hayır tam tersi obitaş onunda hızını kesti kendisini obitaşın bitirme süresine göre ayarlıyor obitaştan önce biterecek gibi görünüyor ama isteseydi çok daha önce bitirebilirdi @Oktay artık bu konuyuda kapatmak gerekiyor iş Beşiktaşın menfaatlerinin ötesine geçip çirkinleşmeye başlıyor yavaş çalışıyordu kamuoyu baskısı yaratmaya çalıştım bir şekilde hızlandırılsın diye gereken hıza ulaştı ve geri çekildim eleştirmeyi bıraktım bundan sonra bu konu maksadını aşmaya başladı söylenecek şey var söylenmeyecek şey var burda firmalar arasında sidik yarıştırmıyoruz aksayan konularda gündem yaratıp dikkat çektirmeye çalışıyoruz bir çok konudada  dönüşler en azından işe yaradığını gösterdi olumlu yada olumsuz en azından sesimizi duydular şu an forumdaki üslup gündemi farklı yerlere çeker buda Beşiktaşa zarar verir buda saçma sapan bir sidik yarıştırma nedeniyle olur hiç gerek yok

Çevrimdışı Anil

sevgili kardeşim diğer arkadaşların yerine konuşmamakla beraber ,okudukların hakkında yanlış yorum yaptığını söyleyebilirim. aslında burada olan şu, stad hakkında konuşulacak konular kısıtlı olduğundan, arkadaşlar kendi aralarında mevzu yaratıyorlar ki muhabbet olsun .zaman zaman bende sanki araya girip ayırıyormuş gibi yapıyorum . ikincisi hayatta hiç bir zaman doğru tek değildir her bakan çift göz, doğruyu farklı görebilir , zaten quantum fiziğine göre doğru olan sayısı çoktur . affına sığınarak sadece kendi görüşlerimi yazdım değerli kardeşim
abi zaten ben net yakından takip edemediğim için sormuştum  teşekkürler cevabın için. ama felsefi cevabına gelecek olursak evet her  çift göz farklı görebilir ama 2+2 heryerde 4 eder.