Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı If Else

@If Else eline sağlık.. 1 haftalık değişim inanılmaz.. 3 büyük yer betonlanmış. 4. tabla da bu gece betonlanıyor  :sevinc
Sagolasın @If Else

Ne demek siz sağolun  :ok:

Bu arada unutmayalım geçtiğimiz hafta 1-2 gün yoğun yağış vardı. Hatta işler durmak zorunda kaldı. Elektrik kesintisi de işleri sekteye uğrattı. Bütün bunlara rağmen bence de bu hafta gayet güzel iş yapıldı.  :claps: :claps: :claps:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi bizim prekastlar konmuş galiba eski açıkta :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi abi bizim prekastlar konmuş galiba eski açıkta :claps:
büyük bir ihtimalle ben de sizin üst katınızda olacağım galiba kardeşim . :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açık tablaya fışkırtıcı uzanmış beton başlamış heralde :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

büyük bir ihtimalle ben de sizin üst katınızda olacağım galiba kardeşim . :)

aldın mı abi kombine :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Herkese iyi akşamlar abiler :D
4 numaradaki amblemi çok anlamlı buldum kıymetli kardeşim . :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Konu Dışı
Riga'yı da çatlattık tebrikler Beşiktaşım

Çevrimdışı Caner

İyiy akşamlar kartallar. partizan maçına kaç bilet satılmış bilgisi olan var mı :)

Şimdilik 8 bin diyor malumhaber

Çevrimdışı Deniz

ilerlemeden memnun olmayan tek ben miyim ?  :alala: .ben daha çok ilerleme beklerdim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

şimdi yuh diyeceksiniz ama yeni inönünün fotosunda numaralı temel bölümünde testere kirişler için iskele kalıp çalışması başlamış fotoyu  iyice yaklaştırın görülüyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ilerlemeden memnun olmayan tek ben miyim ?  :alala: .ben daha çok ilerleme beklerdim

daha ne olsun deniz 7 günde bundan iyisi can sağlığı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

daha ne olsun deniz 7 günde bundan iyisi can sağlığı :)
yok abi ya mesela ben kule vince kadar tablalama olmasını bekliyordum.her hafta bu kadar iş yaparsak kabayı nasıl erken bitirecez.hem de böyle güzel havalarda..

Çevrimdışı yigitcan1903

Evet bu geçen hafta pek verimli geçmemiş

Çevrimdışı Tolga

yok abi ya mesela ben kule vince kadar tablalama olmasını bekliyordum.her hafta bu kadar iş yaparsak kabayı nasıl erken bitirecez.hem de böyle güzel havalarda..
haklısın aslında havalar şuan güzelken daha iyisi olabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan çünkü birkaç gün yağmur yağması işleri oldukça yavaşlatıyor ve vakit kaybettiriyor bunun telafisi güneşli havalarda daha fazla çalışarak yapılabilir yine de şimdilik fena gitmiyor çalışmalar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

yokbee gayet iyi gerci ben su sıralar eskisi kadar sarmıyorum ilgilenmiyorum ama bence olumlu hersey simdi yazdık para girişide olacak iç işlerde rayına girer birsekil onun için bazende bircok gelişmeyi bu gozler gormeyecek o zamanlarada gelecek gibiyiz  onu bunu bosverin o eski acık kose birleştiya tamam zaten hersey:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

obitaş tablada biraz ağır davranıyor evt 2-3 güne tabla bitmeyecek gibi hızlanır belki yarın kalıplama
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 22:09:01 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

obitaş tablada biraz ağar davranıyor evt 2-3 güne tabla bitmeyecek gibi hızlanır belki yarın kalıplama
Sadece obitaş değil çiçeklerden de hiç memnun değilim ben.Numaralıda tamam iyiler ama eski açıkta aylardır kaplumbağa hızındalar.Şimdiye 3-4 testere kiriş daha yapıp betonlamalarını beklerdim.saat işliyor zaman aleyhimize.yağmur kar başlamadan halletmemiz lazım bu işleri..

Benim kolon hala kayıplarda yeniaçık numaralı saha tarafında olan :D

Çevrimdışı ahmet türker

aldın mı abi kombine :)
evet  ama benim gelip gelmeyeceğim 2-3 ay sonra belli olur . ben gelmesem de birisi orda oturacak değerli kardeşim .

Çevrimdışı ahmet türker

şimdi yuh diyeceksiniz ama yeni inönünün fotosunda numaralı temel bölümünde testere kirişler için iskele kalıp çalışması başlamış fotoyu  iyice yaklaştırın görülüyor :D
sabah mustafanın fotosunda vardı.kardeşim . :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK