@yigitcan1903 3 yıl lig tv ye üyeydim üç yıl boyunca Beşiktaşlı olduğumu kanıtlayamadım ben düzeltiyordum tuttuğu takım kısmını Beşiktaş diye haftaya gene değişiyordu yedi yıl öncede bir daha evime sokmayacağım dedim ve kapattım o zamandan beri bıkmadan usanmadan her hafta arıyorlar Beşiktaşlı olduğum için almayacağımı söylüyorum ve Beşiktaşlılarda ciddi boykotta o yüzden böyle tırıvırı istatisliklerle bu ölçülmez yaşamda çevrene bak benim çevremde Beşiktaşlı sayısı renklilerden fazla birde nicelik değil nitelik önemli tribünde bir slogon üretmekten aciz insanlara taraftarmı denir fener hadi bir ölçü gs kim ya yeni yetmelerden oluşan 3 sene takım şampiyon olmasa takım değiştirecek insana taraftarmı denir birde ekonomik yapıylada ilgili herkes evine digiturk bağlatamaz Beşiktaşı tutanlar evine çocuğuna bir ekmek götürebilmenin derdinde olan insanlar birde dediğim gibi Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır diğerleri takım tutar Beşiktaşlı olmak farklı bir şeydir.
Benim dediğim de tam bu işte
Önemli olan mevcut sistemde iyi taraftar olmak değil iyi müşteri olmak
Elini cebine ne kadar attığın önemli
Bunlar elini cebine attıkça bunlara kazandırıyorlar ve kazandıracaklar
İşin duygusal yönü iş yapmıyor mevcut sistemde
Biz böyle olalım demiyorum,darbe yememizin sebebi bunlar diyorum
O yüzden taraftar sayımız az denildiğinde savunma refleksi göstermeye gerek yok,bahsettiğim sistemin istediği taraftar türü
Yoksa sorsan kadroyu sayamayacak insanlar da takım tutuyor
Sistematik şekilde hareket etmeliyiz