Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683225 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk3358

elektrik gelmiş çalışmalar devam ediyor :lol:

Çevrimiçi Necmi

Kendi gözlemlerinden edindiğim,özellikle paralı yayınlara geçiş yapılmasından itibaren sayıca bariz üstünlük kurdukları
Son birkaç yıldır atağa kalksak da rekabet edecek seviyede değiliz henüz
Olaya yalnızca forma olarak bakmayalım,tüm ürün satışları,kombine satışları,paralı yayın abonelikleri olarak değerlendirirsek fark net şekilde ortaya çıkıyor.
Bu yüzden Beşiktaşlı ebeveynler belki despotça gelebilir ama gerekirse çocuklarının kafasına Beşiktaşı kazıyacaklar,başka çözümü yok
Kesinlikle müsamaha göstermeyecek başka kulübe sempati duymasına bile aile
Küçük yaştan itibaren sevgi aşılanan çocuk da kolay kolay vazgeçmeyecektir,ne yaşarsa yaşasın
Dediğim gibi belki anti-demokratik ama çıkış yolumuz bu.

@yigitcan1903 3 yıl lig tv ye üyeydim üç yıl boyunca Beşiktaşlı olduğumu kanıtlayamadım ben düzeltiyordum tuttuğu takım kısmını Beşiktaş diye haftaya gene değişiyordu yedi yıl öncede bir daha evime sokmayacağım dedim ve kapattım o zamandan beri bıkmadan usanmadan her hafta arıyorlar Beşiktaşlı olduğum için almayacağımı söylüyorum ve Beşiktaşlılarda ciddi boykotta o yüzden böyle tırıvırı istatisliklerle bu ölçülmez yaşamda çevrene bak benim çevremde Beşiktaşlı sayısı renklilerden fazla birde nicelik değil nitelik önemli tribünde bir slogon üretmekten aciz insanlara taraftarmı denir fener hadi bir ölçü gs kim ya yeni yetmelerden oluşan 3 sene takım şampiyon olmasa takım değiştirecek insana taraftarmı denir birde ekonomik yapıylada ilgili herkes evine digiturk bağlatamaz Beşiktaşı tutanlar evine çocuğuna bir ekmek götürebilmenin derdinde olan insanlar birde dediğim gibi Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır diğerleri takım tutar Beşiktaşlı olmak farklı bir şeydir.

Çevrimiçi Necmi

Abi bu sene kurallar değiştiği için avrupa ligi şampiyonu clye direk gidiyor. Neden biz olmayalim 3 ara transfer takviyesi ile.
ikiye razıyım sağ bek ve çift yönlü orta saha hadi olmadı en azından bir sağ bek :bandit: @Yakup

Çevrimdışı ahmet türken

Cok haklisin Necmi abi. Yeni yetmelerle yuruyorlar. Du stad bitsin 2-3 sene ust uste sampiyon olalin stadlari 5000 kisiye oynarlar. Bizim sampiyon oldugumuz ambarho koydugumuz donemlerde ben gs ve fb taraftarlarini hicbiryerde gormuyordum. Sampiyon olduklarinda sasirmistim bu kadar taraftarlari varmiymis diye. Tamamen basariya dndeksliler. Diger zamanlarda inlerinden cikmazlar

Çevrimdışı Efe

ikiye razıyım sağ bek ve çift yönlü orta saha hadi olmadı en azından bir sağ bek :bandit: @Yakup

sağ bek yeter alsınlarda çamurdan olsun :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

[/quote]cok iyo bir sag bek be dahada iyi bir ust duzey stoper. Ersanla fslan olmaz abi. Saatli bomba bir defansimiz var. Duseste gelebilir hep yekte

Çevrimdışı TØLGA

kameranın sağ tarafında ateş yaktılar gene bir hareket var orda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta ateş yandı ışık yandı arkada beton var galiba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

cok iyo bir sag bek be dahada iyi bir ust duzey stoper. Ersanla fslan olmaz abi. Saatli bomba bir defansimiz var. Duseste gelebilir hep yekte
stopere ihtiyacımız yok aslında sağlam bir ön libero stoperlerin üzerindeki yükü hafifletir stoper futboldaki en kolay mevkidir tek istenen topu durdurması başkada bir görevleri yok kimse onlara gidin gol atın demiyor ama bizimkilerin aklı gol atmakta olduğu için pek asli görevlerini önemsemiyorlar artık bekler çok daha zor mevkii oyuna olumlu yada olumsuz direk katkıları var bizde beklerin kötü olması stoperleri çok zor durumda bırakıyor her atakta geride stoperler kalıyor kanat ataklarıda buna dahil pazar günü beklere büyük destek veren iki açık oyuncumuz olmayınca takım kıpırdayamadı en azından bize töre ve olcayın takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi töre olsaydı caner kıpırdayamazdı ve fener atak gücünün yarısından fazlasını kaybederdi o yüzden töreyi önden temizlediler maç başındada olcayı temizlediler maçı bitirdiler stadımız açılmalı bu hakemler şerefin stadına girdiğinde belki şeref kelimesinin anlamını anlarlar

Çevrimdışı quentine83

kamera biraz aşağı mı bakıyor bana mı öyle geldi acaba...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türken

stopere ihtiyacımız yok aslında sağlam bir ön libero stoperlerin üzerindeki yükü hafifletir stoper futboldaki en kolay mevkidir tek istenen topu durdurması başkada bir görevleri yok kimse onlara gidin gol atın demiyor ama bizimkilerin aklı gol atmakta olduğu için pek asli görevlerini önemsemiyorlar artık bekler çok daha zor mevkii oyuna olumlu yada olumsuz direk katkıları var bizde beklerin kötü olması stoperleri çok zor durumda bırakıyor her atakta geride stoperler kalıyor kanat ataklarıda buna dahil pazar günü beklere büyük destek veren iki açık oyuncumuz olmayınca takım kıpırdayamadı en azından bize töre ve olcayın takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi töre olsaydı caner kıpırdayamazdı ve fener atak gücünün yarısından fazlasını kaybederdi o yüzden töreyi önden temizlediler maç başındada olcayı temizlediler maçı bitirdiler stadımız açılmalı bu hakemler şerefin stadına girdiğinde belki şeref kelimesinin anlamını anlarlar
yok abi anlamini anlayamazlar. Onlarin alfabesi 25 harften olusuyor

Çevrimdışı Efe

malzeme geldi 3 kamyon kesin beton var arkada :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Efe

nereleri betonlarlar efe
kameranın alt tarafı betonlanmamış heralde arka tabla yoksa başka beton atılacak bi yer yok kolona beton atılsa bu kadar emekçi olmazdı ve ışık yanmazdı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@Necmi abi ,

bizim takımın sağ beke- sol stopere-sağ stopere- ve kaleciye ihtiyacı var. bunlar alınmadan boşuna heveslenmeyin derim ki kanaatimce bir stoper ve sağ bek alacaklar ara dönemde..ayrıca o iş le ilgili bir gelişma varmı acep..

Çevrimdışı ahmet türken

kameranın alt tarafı betonlanmamış heralde arka tabla yoksa başka beton atılacak bi yer yok kolona beton atılsa bu kadar emekçi olmazdı ve ışık yanmazdı :)
umarim kamera kapaliykrn biz gormeden betona hazir hale gelmis kirisler tsblalar falan olmustur :)

Çevrimdışı Efe

umarim kamera kapaliykrn biz gormeden betona hazir hale gelmis kirisler tsblalar falan olmustur :)

yeni açık tabla yarın hazır akşama betonlanacak bu iyi haber  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 3 yıl lig tv ye üyeydim üç yıl boyunca Beşiktaşlı olduğumu kanıtlayamadım ben düzeltiyordum tuttuğu takım kısmını Beşiktaş diye haftaya gene değişiyordu yedi yıl öncede bir daha evime sokmayacağım dedim ve kapattım o zamandan beri bıkmadan usanmadan her hafta arıyorlar Beşiktaşlı olduğum için almayacağımı söylüyorum ve Beşiktaşlılarda ciddi boykotta o yüzden böyle tırıvırı istatisliklerle bu ölçülmez yaşamda çevrene bak benim çevremde Beşiktaşlı sayısı renklilerden fazla birde nicelik değil nitelik önemli tribünde bir slogon üretmekten aciz insanlara taraftarmı denir fener hadi bir ölçü gs kim ya yeni yetmelerden oluşan 3 sene takım şampiyon olmasa takım değiştirecek insana taraftarmı denir birde ekonomik yapıylada ilgili herkes evine digiturk bağlatamaz Beşiktaşı tutanlar evine çocuğuna bir ekmek götürebilmenin derdinde olan insanlar birde dediğim gibi Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır diğerleri takım tutar Beşiktaşlı olmak farklı bir şeydir.
Benim dediğim de tam bu işte
Önemli olan mevcut sistemde iyi taraftar olmak değil iyi müşteri olmak
Elini cebine ne kadar attığın önemli
Bunlar elini cebine attıkça bunlara kazandırıyorlar ve kazandıracaklar
İşin duygusal yönü iş yapmıyor mevcut sistemde
Biz böyle olalım demiyorum,darbe yememizin sebebi bunlar diyorum
O yüzden taraftar sayımız az denildiğinde savunma refleksi göstermeye gerek yok,bahsettiğim sistemin istediği taraftar türü
Yoksa sorsan kadroyu sayamayacak insanlar da takım tutuyor
Sistematik şekilde hareket etmeliyiz
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 23:58:09 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmet türker

bu sene takım biraz kımıldadı forma rekoru kırıldı ,insanlar satın almak için bir sebep arıyor .birde şu var benimde  çevreme bakarsanız sanırsınız bütün türkiye beşiktaşlı .benim anlatmak istediğim ıvır zıvır şeylerle insanları kandırıyorlar ,bir ara bir anket yayınladılar ,beşiktaş semtinde bizi yüzde kırk fb yi yüzde kırk gösterdiler ,beş altı ay sonra baktılar olmadı yeni bir ankette bizi yüzde yetmiş gösterdiler ,böyle uyduruk şeylerle insanların kafasını karıştırıyorlar . bir zamanlar nüfus sayımında taraftarlık ta sorulsun denmişti ,sonra kıvırdılar ,eğer onu yapsaydılar inandırıcılığı olabilirdi .

Çevrimdışı yigitcan1903

bu sene takım biraz kımıldadı forma rekoru kırıldı ,insanlar satın almak için bir sebep arıyor .birde şu var benimde  çevreme bakarsanız sanırsınız bütün türkiye beşiktaşlı .benim anlatmak istediğim ıvır zıvır şeylerle insanları kandırıyorlar ,bir ara bir anket yayınladılar ,beşiktaş semtinde bizi yüzde kırk fb yi yüzde kırk gösterdiler ,beş altı ay sonra baktılar olmadı yeni bir ankette bizi yüzde yetmiş gösterdiler ,böyle uyduruk şeylerle insanların kafasını karıştırıyorlar . bir zamanlar nüfus sayımında taraftarlık ta sorulsun denmişti ,sonra kıvırdılar ,eğer onu yapsaydılar inandırıcılığı olabilirdi .
Objektif gözlemlerseniz kandırma diye bir husus olmadığını görebilisiniz
Gerisi taraf olmaktan ötürü yenilgiyi kabullenememek,kendini avutmak oluyor maalesef
Israr etmenin de pek bir esprisi yok
Yine de sizin bileceğiniz iş,istediğinize inanmakta özgürsünüz tabii
Konu dışı burada bitiriyorum şahsım adına
Saygılar
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 00:20:44 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ALBATROS

numaralı planlarında yönetim için odalar gözüküyormu? stad bitince taşınıp şuanki binayı gelir getirecek proje olarak kullanacaklardı umarım bir an önce gerçekleşir

Çevrimdışı frkndgnr

Cuk oturacak bir sağ bek, birde oyunu ileri taşıyacak bir ön libero lazım Vodafone arenaya (stada bağladım :D)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

Türkiye genelinde taraftar sayısını bilmiyorum. Azmışız çokmuşuz çok da önemli değil bence.Beşiktaş taraftarının tek yapması gereken Vodafone Arena açıldıktan sonra her maçın kapalı gişe olması. Şampiyon olmasak da ligi orta sıralarda dahi bitirsek o yeni yuvamızda her maçı kazanmalıyız. Zaten evimizdeki maçları kazanabilsek her zaman için şampiyonluk yarışının içinde oluruz. Son yıllarda evimizde 17 de 15 bile yapamadık. En azından 17 de 14 bile yapsak bunu yapmayı alışkanlık haline getirebilsek herşey daha kolaylaşacak.

Çevrimdışı ahmet türker

Objektif gözlemlerseniz kandırma diye bir husus olmadığını görebilisiniz
Gerisi taraf olmaktan ötürü yenilgiyi kabullenememek,kendini avutmak oluyor maalesef
Israr etmenin de pek bir esprisi yok
Yine de sizin bileceğiniz iş,istediğinize inanmakta özgürsünüz tabii
Konu dışı burada bitiriyorum şahsım adına
Saygılar
doğru gözlemlemenin kriteri nedir ,sabahtan beri yazıyorum bunun bir ispatını koyarsan ben de inanacağım ,ispatı olmayan bir şeye hiç bir zaman inanmam, kendini kandırma konusu çok muallak ,kimin kendini kandırdığı da belli değil ,bir şeye inanıyorsun ama ispatını da koymak gerek değilmi kardeşim. bir de yenilgiyi  kabullenmemek diyorsun benim doğamda yenilgiyi kabullenmemek var sana da tavsiye ederim ,çok faydası oluyor hayatta . ama bu konu ile alakası yok kıymetli kardeşim . :)