Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675784 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

beton geliyor betonnnn fışkırtıcı yanaştı  :icool: :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

seyirci giriş kapısı betonlanıyor heralde... eski açık bugün betonlanacak mı @bjk_mabet?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Mehmet 30 kasımda 4.tablanın betonu atılır yeni açıkta son 2 tabla olan numaralı birleşim bölümü tarafı aralık başına kalır hesaplarıma göre :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

kol, eski açığın üstüne döndü an itibariyle

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

evt şov başlıyor eski açıkta :D

Taraftar çıldırdı, çimento istiyor !!!  :evillol:

Çevrimdışı Karabay

kamera önünde beton var dediler geldik :) tarihe şahitlik edelim demi :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıktada perdeye beton başladı yanlış görmüyorsam akşam hazırlıyorlardı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Mustafanin fotolara bile yogunluktan bakamadim bugun.obitas tablayi bitirdi mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Mustafanin fotolara bile yogunluktan bakamadim bugun.obitas tablayi bitirdi mi ?

hazyır hafta sonuna doğru bitirir heralde yan tablayı kalıplamaya başlasalar iyi olacak zaman geçiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

hazyır hafta sonuna doğru bitirir heralde yan tablayı kalıplamaya başlasalar iyi olacak zaman geçiyor :)
Aynen artik hizlanmak zorundayiz zaman kalmadi havalar da sogudu iyice performansi cok etkiler.ozellikle kar yagisi baslarsa buyuk sikinti yasariz..

Çevrimdışı Efe

kameranın 1 haftaya kadar yeni yerine geçmesi lazım önümüz bu tabladan sonra 3 testere kirişle kapanacak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/Besiktasliyiiz akşam fotosu vaar :busted_cop:
daa bu işte bir gariplik var eleman şimdi paylaştı yeni açıkdaki prekastlara bakıom
bide kameraya bakıom bugünün değil bu fotolar  :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Hepimiz @Efe'yle aynı şeyi görüyoruz diyecektim adam perdeleri yazdıya la

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese iyi geceler. Eski açığın tablasıda bittiğine göre artık birleşme yerine hız verirler. Kasımda kaç kat çıkarlar acaba o ara yerde @Efe
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı TØLGA

Yine tolgaligini yaptin..
:D benle alakası yok yazdım zaten hemen ardından ala ala adam paylaşmış bende atayım dedim suç bendemi  :s20:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Hepimiz @Efe'yle aynı şeyi görüyoruz diyecektim adam perdeleri yazdıya la

evt abi onları görmeniz çok zor bilgisayarın içine girdim görebilmek için fışkırıtıcı ışıklardan görünmüyor ama betonlama başladı ordada numaralı birleşimdeki en arka perde zannedersem :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkese iyi geceler. Eski açığın tablasıda bittiğine göre artık birleşme yerine hız verirler. Kasımda kaç kat çıkarlar acaba o ara yerde @Efe

kasım içinde 1. kat biter ama loca katlarına geçmeleri biraz zor gibi görünüyor tablaların güç kazanması lazım bekleye bekleye çıkacaklardır o da zaman kaybettirecek ama yanda 3.tabla ve sütünlar başlayacak onla parelel gidecektir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 22:44:05
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
kasım içinde 1. kat biter ama loca katlarına geçmeleri biraz zor gibi görünüyor tablaların güç kazanması lazım bekleye bekleye çıkacaklardır o da zaman kaybettirecek ama yanda 3.tabla ve sütünlar başlayacak onla parelel gidecektir :)
bence kasım sonunda bayapı bi mesafe almış olurlar @Efe abi bu işlerde daha bilgili ama ben 1.katı geçeceklerini hatta 1.kat locayı bitireceklerini düşünüyorum çünkü alan çok küçük