Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6674490 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi obitaş çıldırdı şampiyonluk istiyor  :bandit: :bandit:
evet @SDemirsoy obitaş çıldırdı kolonları atlayarak gidiyor :bandit: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

evet @SDemirsoy obitaş çıldırdı kolonları atlayarak gidiyor :bandit: :kop: :kop: :kop:
haydaaaaaa vardır bi bildikleri abi  :kop:

Çevrimdışı Necmi

Efe Abi dediğim çıkacak Obitaş Üst Testerelerde zorlanmayacak :)
esas zorluk yatay kirişlerde ve kolon üstündeki yatay kirişlerde bu ay sonuna kadar dönüşü bitirsin helal olsun derim o testere kirişlerin başlangıçından bu yana 26 gün geçti şu ana kadar yapılan iş 26 günlük @SDemirsoy arka kolonlarıda sayarsak dahada uzun  :bandit: ben çabuk bir durum göremiyorum henüz hele bir ilerlesinler şu ana kadarki çalışmaları hazırlık sayarız ona göre bir karar veririz :D yoksa şu ana kadar görünen fena :by2:

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Obitas ilk su tablalari bitirsin kirisler yapilir bi sekilde 6 tabla beyonlayacak daha  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kamera önü ana baba günü....
beton olacagina karar verdim saat 17. 15 itibariyle :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 17:15:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Obitas ilk su tablalari bitirsin kirisler yapilir bi sekilde 6 tabla beyonlayacak daha  :bandit:
kasım sonu  :D @Efe abi

Çevrimdışı ahmet türken

eski açık numaralı arası, eski açık 2 kat testere kirişlere yetişirmi sizce? Yoksa beklerlermi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

ysariusta

• Ziyaretçi

beton olacagina karar verdim saat 17. 15 itibariyle :)
tamam @Efe gönderiyorum mikserleri

Çevrimdışı SDemirsoy

esas zorluk yatay kirişlerde ve kolon üstündeki yatay kirişlerde bu ay sonuna kadar dönüşü bitirsin helal olsun derim o testere kirişlerin başlangıçından bu yana 26 gün geçti şu ana kadar yapılan iş 26 günlük @SDemirsoy arka kolonlarıda sayarsak dahada uzun  :bandit: ben çabuk bir durum göremiyorum henüz hele bir ilerlesinler şu ana kadarki çalışmaları hazırlık sayarız ona göre bir karar veririz :D yoksa şu ana kadar görünen fena :by2:
izleyip göreceğiz abi :D Obitaşa Güveniyoruz  :hiho:

Çevrimdışı Necmi

tablaları birbirine bağlaması gerekir

Çevrimdışı CanEmre

eski açık numaralı arası, eski açık 2 kat testere kirişlere yetişirmi sizce? Yoksa beklerlermi
Bana bekler gibi geliyor  :alala:
Orada halen bir hareket yok.
Numaralı son temel atılan kısım alt katı bitmeden oraya geçemeyecekler sanırım
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı panic13

Anladığım kadarı ile dönemlik 100 lira bütçe varsa kaba inşaat için, bir dönem %70 'i obitaş'a verilyor, diğer dönem çiçeklere. Aylara göre performans farkının bu kadar büyük olmasını başka türlü açıklayamıyorum. Obitaş çıldırdı, şampiyonluk istiyor :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Necmi

altı tam anlamıyla bitirmeden üste geçemezler balkon prekastları vince izin vermez alttan yukarı sırayla gitmeleri gerekir

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 17:25:54

Çevrimdışı panic13

Bi "eski"nin fakir ama gururlu eski açığına bak, bir de semtin heybetli delikanlısı "yeni" eski açığın haline :) Vay be!!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurt

Gökhan Türkmen instagram hesabından alıntıdır.
eski açık üstte prekastları bir tek ben mi göremiyorum? :(
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 17:34:34
kalmış 27 gün bakalım bekliyoruz :naughty: :naughty:
ama bi 10 gün ek mühlet verirsiniz heralde ,çünkü inşaat planından 1 hafta 10 günlük aksamalar olur  :D

Çevrimdışı FARUK

eski açık üstte prekastları bir tek ben mi göremiyorum? :(

üste takıldığını sanmıyorum hocam alt kattaki boşlukları doldurmuştur
zaten sırayla gitmek zorundalar alt sonra balkon sonra üst kat testere (vinç çalışabilmesi için)