Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672781 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Guzel bir gun ama kotu giden bir mac, mac ile ilg,li yorumlarinizi lutfen ilgili sayfada yapalim.
Ekrem bugun bayagi bir fotograf cekti ama eve gidince paylasacaktir. Eli kulagindadir, birazdan paylasir. Stadta calismalar bildiginiz gibi, yeni acikta ustte testere kirisler, altta prekast calismalari vardi. Etkinligimize katilan, basta mangal kuran @aktar_ismail ve @MURAT arkadaslarimiza ve her turlu katkida bulunan arkadaslarimiza tesekkurler.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 23:53:00 ZEKI ]

Çevrimdışı TØLGA

birazdan başlıyorum @1903tolga
eyvallah eline sağlık ekrem abi stresin üstüne iyi gidecek  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Fatih

Cok efsane bi resim olmus be... Bir tane daha bu sekilde cekilmistik, yanimda da @bjk_mabet vardi... Fakat kimin telefonundan cekildi bilmiyorum... Zahmet olmazsa ozel mesajdan atabilir mi o resmi?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

şuan temel bölümünde ve numaralı 3.tablanın arka perdesinde betonlama var :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi maçtaydın sanırım bidaha değil maça gitmek gelecek haftanın fikstürüne bile bakma (intikam çanları sesi duyyorum) :evillol: :evillol: :evillol:
iyide 35 kişiydik sorun hangimizde :alala: benim daha olimpiyatta kaybettiğim ilk maç bu  @Serkan7738

ysariusta

• Ziyaretçi

Dünya standartlarında stad 3. sınıf pankartlara devam...
hangi stat dünya standartlarında Atatürk Olimpik Stadı mı?  :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

Guzel bir gun ama kotu giden bir mac, mac ile ilg,li yorumlarinizi lutfen ilgili sayfada yapalim.
Ekrem bugun bayagi bir fotograf cekti ama eve gidince paylasacaktir. Eli kulagindadir, birazdan paylasir. Stadta calismalar bildiginiz gibi, yeni acikta ustte testere kirisler, altta prekast calismalari vardi. Etkinligimize katilan, basta mangal kuran ismail ve murat arkadaslarimiza ve her turlu katkida bulunan arkadaslarimiza tesekkurler.

zeki abi perşembe 12 gibi stadtayım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Cok efsane bi resim olmus be... Bir tane daha bu sekilde cekilmistik, yanimda da @bjk_mabet vardi... Fakat kimin telefonundan cekildi bilmiyorum... Zahmet olmazsa ozel mesajdan atabilir mi o resmi?
mabetin telefonunda o resim :D

Çevrimdışı keremfrat1

perşembe ordayım inadına beşiktaş her zaman beşiktaş partizan maçını alıp moralleri düzelteceğiz vodafone arenayada bi teftiş yapayım işleri hızlandırayım uzaktan :super:
:D sevındım abı görüşürz inşallah perşembe :D

Çevrimdışı pascal26

kimmiş onlar ?

Özel olarak seni kastetmedim arkadaşım. Kendi çevremde görüyorum malesef. Burda da en küçük kötü sonuçta Başkanı hedef tahtası yapmak isteyen birileri çıkıyor. Maçın siniriyle yazdım. Neyse zaten bu başlık doğru başlık değil. Stad konusundan devam...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi Necmi

aynı şekilde... kombinem olmasına rağmen bilet alıp gideceğim.
yanlış kardeşim bilet almak istiyorsan bilet alamadığı için maça gidemeyecek bir kardeşimize al böyle yapınca iki kişilik yeri işkal etmiş oluyorsun böylece stadda bir yerine iki kişi takımı destekler @ERAY G
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 01:02:43 Necmi ]

Çevrimdışı Efe

numaralı tabla bitmiş neredeyse bu gece olmasa bile yarın gece betonlanır :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

ysariusta

• Ziyaretçi

Çiçekler neler yapıyor öyle! Daha kalıp tahtası çakılırken demirler döşeniyor tablada. Of of of...  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

yanlış kardeşim bilet almak istiyorsan bilet alamadığı için maça gidemeyecek bir kardeşimize al böyle yapınca iki kişilik yeri işkal etmiş oluyorsun böylece sitadda bir yerine iki kişi takımı destekler @ERAY G
:claps: http://besiktasarena.com/index.php?topic=483.msg84469#msg84469 burdan passo devri yapabilir kendinde bilet alabilirsin @ERAY G abi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

sonu güzel olmasada güzel bir gün geçirdik.umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.oynanan oyunların gün yüzüne çıktığı bir gün daha yaşadık.yine verilmeyen penaltı,geçen hafta edilen küfürün rakip tarafından yapılınca duymazdan görmezden gelinmesi ve bize karşı rahatlıkla  gösterilen kırmızı kart.@ZEKI abi önden gidip trafiğe takılmamışsınızdır inşallah

Çevrimdışı Efe

obitaş hazır ürettiği testere iskeletlerini yerlerine koymaya başlamış işleri hızlandıracak bu imalat bazı arkadaşlar üst kat testereleri gözlerinde büyütüyorlardı yeteri kadar işçi çıkarsa yukarı 10 testre bile bi anda bitirilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK