Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676543 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

yok çok iş kalmadı çok iş :bandit: bitiyor stad sevinin artık :icool:
inşallah abi bittigi günü görmek nasip olur seneye bu stadyumda şampiyonlar ligi maçlarımızı oynuycaz evelallah  :sevinc :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

inşallah abi bittigi günü görmek nasip olur seneye bu stadyumda şampiyonlar ligi maçlarımızı oynuycaz evelallah  :sevinc :sevinc

bitsinde hangi maçı oynarsak oynayalım benim için hazırlık maçı bile kafi A2 falanda olabilir hatta antrenman maçı olsada 1 maç seyredeyim yetecek :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

bitsinde hangi maçı oynarsak oynayalım benim için hazırlık maçı bile kafi A2 falanda olabilir hatta antrenman maçı olsada 1 maç seyredeyim yetecek :biggrinking:
açılış maçıda olabilir arsenal ile flen bu sefer yenmek şartı ile tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

açılış maçıda olabilir arsenal ile flen bu sefer yenmek şartı ile tabi  :biggrinking:

şampiyon olalım barcelona gelsin vodafone arenaya bu yakışır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

şampiyon olalım barcelona gelsin vodafone arenaya bu yakışır :)
IMĞ&DOĞUŞ dan çok büyük bir açılış bekliyorum zaten beklentim yüksek o yüzden  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Deniz

img önce tribünlere sponsor bulsun :akuma:
Sponsor var ama şampiyon olursak şu an vereceğimiz paranın 2 katına veririz o tribünleri  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

img önce tribünlere sponsor bulsun :akuma:
bence mutlaka görüşmeler olmuştur belli tribünlere sponsor bile bulunmuştur
stadyum bitmesine yakın açıklanır düşüncesindeyim şimdi açıklansa boşuna reklamı yapılcak
stadyum bitmediği için para alamıcaz birde yeni açık tribününe demirörenin şirketlerinden birinin
adı verilme ihtimali çok yüksek malesef  :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Salih A.

çarşamba günü klüp üyeliği için zahmetli bir yolculuktan sonra klübe vardım. klüp binasına geldiğimde susuzluktan öldüğüm bir anda 3. katta ki sicil kurulunun olduğunun kata geldim asansörden indiğimde hemen sağımda bir çay ocağı gördüm ve bir teyze vardı...  parası neyse vereyim Allah aşkına su verin öldüm dediğim anda teyzem öyle bir cevap verdi ki kartal yuvasından yaptığım tüm alışverişlerim ve almadığım ürünlerin hepsi helali hoş olsun. sağolsun teyzem "oğlum burası beşiktaş ne parası sen beşiktaşlı olsan ne olmasan ne al dolaptan istediğin kadar suyunu iç" dedi ya bu benim yedi sülaleme yeter
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

çarşamba günü klüp üyeliği için zahmetli bir yolculuktan sonra klübe vardım. klüp binasına geldiğimde susuzluktan öldüğüm bir anda 3. katta ki sicil kurulunun olduğunun kata geldim asansörden indiğimde hemen sağımda bir çay ocağı gördüm ve bir teyze vardı...  parası neyse vereyim Allah aşkına su verin öldüm dediğim anda teyzem öyle bir cevap verdi ki kartal yuvasından yaptığım tüm alışverişlerim ve almadığım ürünlerin hepsi helali hoş olsun. sağolsun teyzem "oğlum burası beşiktaş ne parası sen beşiktaşlı olsan ne olmasan ne al dolaptan istediğin kadar suyunu iç" dedi ya bu benim yedi sülaleme yeter

burası beşiktaş biz kimseye benzemeyiz  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

hayırlı olsun üyeliğin imkanı olan herkez üye olur inş  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Hal böyle iken Sayın Fikret ORMAN’ın yaptığı açıklamada  “Stadyumumuzu yapıyor olmamızdan neden rahatsızlık duyuluyor” şeklindeki beyanatları insaf sınırlarını zorlamaktadır

Ayrıca Sayın ORMAN’ın önceki açıklamalarına karşı yapılan basın duyuruları resmi internet sitesinde Bakanlığımızca yapılmasına karşın, Sayın ORMAN’ın 30.10.2014 tarihinde yaptığı konuşmalarında bu basın duyurularının Spor Genel Müdürünce yapıldığı şeklindeki beyanatları da gerçekle ilgisi bulunmamaktadır.

Birşey derdim de kendimi tutuyorum.Allah bildiği gibi yapsın.
spor bakanlığının yazdığı yazıda, başkana cevap olacak hiç bir şey göremedim. aslında  fikret başkanımızın söylediklerini onaylamışlar . :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

beşiktaşlılık budur . :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

selam arkadaşlar kafama takılan bir soru var..stadımızı devlet desteği olmadan yapıyoruz tamam güzel ama bunun eksileri-artıları neler? yani toki çeşitli şehirlere yaptığı 20 tane stattan ne bekliyor ? kulüpler her maç kira mı verecek, biletlerden, kulüp gelirlerinden vs..pay mı alacak?

beşiktaş eğer devlet desteği ile yapsaydı ne kaybedecekti? eğer öyle olsaydı stadın dolmabahçe'den başka bir yere yapılacağı aklıma geliyor böyle bir şey olur muydu bilmiyorum.

yani şöyle düşünelim lokanta'da yemek yiyoruz. 20 tane de masa var. işletme sahibi bugün eşim doğum yaptı baba oldum tüm masaların hesabı benden diyor 19 kişi kabul ediyor bir tek biz hayır istemez deyip hesabı kendimiz ödüyoruz.

kısacası devlet desteği olmadan yapmak neden iyidir ?

edit: üstteki gençlik ve spor bakanlığının mesajını yeni gördüm..sorumla alakalı bir yazıymış.
:hosgeldin değerli kardeşim sana cevap yazmak isterdim ama bu cevap uzun yazı gerektiriyor .ben klavyede çok yavaş olduğumda uzun yazı yazamıyorum ,yani ,yavaş yazdıgımdan yazarken yazacaklarımı unutuyorum ,sana en iyi cevabı necmi kardeşim verebilir . :)

Çevrimdışı Deniz

spor bakanlığının yazdığı yazıda, başkana cevap olacak hiç bir şey göremedim. aslında  fikret başkanımızın söylediklerini onaylamışlar . :lol:
İşte işin trajedisi orda.Adamların yalanlaması bile doğrulama :)

Fikret Orman stada destek için 1 kuruş para almadım dedi,doğru mu?doğru.
Fikret Orman 20 milyon spor toto parası dedi =doğru mu ? doğru.
Fikret Orman bu stadı kendimizin yapıyor olması birilerini rahatsız ediyor dedi.Doğru mu? bu açıklamayı yayınladıklarına göre pek güzel doğru

Benim korkum bu stadı durdurmak için bize gövde gösterisi yapmaları."bakın biz istersek burada çivi bile çakamazsınız" demek için ellerinden gelen herşeyi yapmalarından korkuyorum.Ki gece yarısı bu açıklamayı yapanlardan herşey beklenir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

İşte işin trajedisi orda.Adamların yalanlaması bile doğrulama :)

Fikret Orman stada destek için 1 kuruş para almadım dedi,doğru mu?doğru.
Fikret Orman 20 milyon spor toto parası dedi =doğru mu ? doğru.
Fikret Orman bu stadı kendimizin yapıyor olması birilerini rahatsız ediyor dedi.Doğru mu? bu açıklamayı yayınladıklarına göre pek güzel doğru

Benim korkum bu stadı durdurmak için bize gövde gösterisi yapmaları."bakın biz istersek burada çivi bile çakamazsınız" demek için ellerinden gelen herşeyi yapmalarından korkuyorum.Ki gece yarısı bu açıklamayı yapanlardan herşey beklenir..
o safhayı geçtik değerli kardeşim korkma . başkanımız iyi  yetişmiş ve zeki bir insan elbette bir bildiği vardır ki bir şeyler söylüyor .belkide bildiği bir şeyler vardır böyle şifreli söylüyordur .yoksa stadı riske atacak son kişi başkandır. :tabe:

Çevrimdışı Salih A.

@ahmet türker abi o teyzenin beşiktaşlılığı beşiktaşlılık duruşu emin ol kimsede yoktur. evden çıkarken üstüm başım düzgün saçım sakalım uygun bir şekilde çıktım fakat yağmurda ne saç kaldı ne sakal ne kıyafet 3 defa referans alacağım diye birilerine gittim klüp e gittiğimde emin ol yediğim yağmurdan çapulcudan farkım yoktu o teyzem yanına alıp su içtikten sonra oğlum üşüdüysen çay vereyim bizde suya çaya para yok sen buraya misafir geldin ben senden bu havada para falan almam dedi ya eğer benden olan yedi cedddim bu klüp e ihanet ederse Allah belasını versin

Çevrimdışı Deniz

o safhayı geçtik değerli kardeşim korkma . başkanımız iyi  yetişmiş ve zeki bir insan elbette bir bildiği vardır ki bir şeyler söylüyor .belkide bildiği bir şeyler vardır böyle şifreli söylüyordur .yoksa stadı riske atacak son kişi başkandır. :tabe:
Abi başkan muhakkak birşeyler biliyordur ama adamın da canına tak ettirdiler.azizi ordan aysalı ordan bakanlığı ordan hepsi adamın üstüne geliyor.niye?Beşiktaş kendi Stadını yapıyor diye.bazen diyorum kendi kendime ulan bu amerikada ingileterede ispanyada falan olsa spor bakanı plaket alır stadı ziyaret ederdi,bizde gece yarısı açıklama yapıyor.Hem de derbiye 2 gün kala.Diyorum ya Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi o teyzenin beşiktaşlılığı beşiktaşlılık duruşu emin ol kimsede yoktur. evden çıkarken üstüm başım düzgün saçım sakalım uygun bir şekilde çıktım fakat yağmurda ne saç kaldı ne sakal ne kıyafet 3 defa referans alacağım diye birilerine gittim klüp e gittiğimde emin ol yediğim yağmurdan çapulcudan farkım yoktu o teyzem yanına alıp su içtikten sonra oğlum üşüdüysen çay vereyim bizde suya çaya para yok sen buraya misafir geldin ben senden bu havada para falan almam dedi ya eğer benden olan yedi cedddim bu klüp e ihanet ederse Allah belasını versin
çok değerli bir insanmış ,her şey kalbine göre olsun o değerli beşiktaş insanının . :)

Çevrimdışı ahmet türker

Abi başkan muhakkak birşeyler biliyordur ama adamın da canına tak ettirdiler.azizi ordan aysalı ordan bakanlığı ordan hepsi adamın üstüne geliyor.niye?Beşiktaş kendi Stadını yapıyor diye.bazen diyorum kendi kendime ulan bu amerikada ingileterede ispanyada falan olsa spor bakanı plaket alır stadı ziyaret ederdi,bizde gece yarısı açıklama yapıyor.Hem de derbiye 2 gün kala.Diyorum ya Allah bildiği gibi yapsın bunları.
az kaldı sıkın dişinizi kıymetli kardeşim ,az kaldı .. :)

Çevrimdışı Salih A.

@Deniz eyvallah kardeşim sağolasın onaylamasınlar üyeliğimi sorun değil ama çaycımız bile insana insan diye değer veriyorsa herşey helaldir bana bu duyguyu yaşatan insanda @ZEKI abimizdir ondanda Allah razı olsun

Çevrimdışı ahmet türker

klübün içindekileri unutmuşsun ,bir de onlar köstek olmaya çalışıyor kıymetli kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

@Deniz eyvallah kardeşim sağolasın onaylamasınlar üyeliğimi sorun değil ama çaycımız bile insana insan diye değer veriyorsa herşey helaldir bana bu duyguyu yaşatan insanda @ZEKI abimizdir ondanda Allah razı olsun
üyeliğin hayırlı olsun kardeşim. :claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı Deniz

klübün içindekileri unutmuşsun ,bir de onlar köstek olmaya çalışıyor kıymetli kardeşim . :)
Valla abi köstek olmaya çalışan her kimse cezasını elbet bulur.Tek dileğim şu stadı kazasız belasız bitirmek..