Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681281 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Sevgili @bjk_mabet, vaktin olur cevaplarsan sevinirim.
ilerde izin alınması durumunda eski Açıkda alçak kalan tribüne çelik yapı ile ilave yapılabilir mi?
fotoda çok kötü bir şekilde göstermeye çalıştığım gibi?

ben de merak ediyorum.Sezgin Cengiz de cevap verebilir bu soruya  :bandit:

Çevrimiçi murat

mabedin fotoları birleştirdim ama çok iyi sonuç alamadım. :bawling:

bir san mames olmasada :D

Çevrimdışı Oktay

@Geovani sende san mamesi  begeniyomusun??? bu arada pazar maça geliyosun demi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmet türken

Yalnız Gökhan Türkmen in attığı fotoğraflardaki obitaşın kalitesi inanılmaz. Testere kirişler sanki jiletle kesilmiş gibi. Helal olsun

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

San mameste cok az demir kullanildi bizi tasiyamaz o :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

@Oktay cım san mamesin hastasıyım anne tarafından basklı olduğum için ayrı bi sempatim var :D
Kambersiz düğün olurmu abi...  Ama olimpiyattaki maçlar @aktar_ismail sayesinde mangal arası maça döndü
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Yeni acik 1.tribun kati bugun itibariyle bitmistir tum ekipman ve malzemeler artik ust kat tribunler ve sutunlar icin kullanilacaktir emekciler ust kata yogunlasacak artik bu gunleride gorduk :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

san mames çatısı ile tribün arasında boşluk olmadığından çimler hava alamıyormuş.. :lol:

[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 15:56:39 ahmetx ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Hali hazırda vodafone abonesi olanlar da kampanyaya katılabiliyorlar
Paket değişikliği gerektirmiyor
Yalnız faturanıza 1,3,5 TL hangisi seçerseniz yansıyor
Beşiktaşımıza destek zamanı !

Çevrimdışı LifesGood®

300 bin formaya yaklaşmışız tebrikler Kartal'lar çok iyi. Şu locanın paylaşılan fotoğraflarını özelden atabilecek var ise sevinirim ayrıca.

Not: http://www.vodafone.com.tr/KaraKartal/index.html  İncelemenizi öneririm.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Oktay

@Oktay cım san mamesin hastasıyım anne tarafından basklı olduğum için ayrı bi sempatim var :D
Kambersiz düğün olurmu abi...  Ama olimpiyattaki maçlar @aktar_ismail sayesinde mangal arası maça döndü
@Geovani eyvallah  :D :D :D
@MURAT cazcı kardeşler kılıklı biri finansal fair playdan bahsediyo bunun içinmi heyecan yaptırdım bize :evillol: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 15:44:01 Oktay ]

Çevrimiçi murat

@Geovani eyvallah  :D :D :D
@MURAT cazcı kardeşler kılıklı biri finansal fair playdan bahsediyo bunun içinmi heyecan yaptırdım bize :evillol: :evillol: :evillol:
bende heyecan yaptım.biraz bilgilenmiş olduk :D

Çevrimdışı toedeyou

Arkadaslar ben Gökhan Türkmen in gonderdigi loca resimlerini goremedim yada silinmismi aceba ? twitter linki olan varsa veya resimlerin linki olan varsa gonderebilirmisiniz tesekkurler.

Çevrimdışı tayfun

300 bin formaya yaklaşmışız tebrikler Kartal'lar çok iyi. Şu locanın paylaşılan fotoğraflarını özelden atabilecek var ise sevinirim ayrıca.

Not: http://www.vodafone.com.tr/KaraKartal/index.html  İncelemenizi öneririm.
@Necmi abi şunu bi duyursak nasıl olur site girişinde falan.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı panic13

Yeni acik 1.tribun kati bugun itibariyle bitmistir tum ekipman ve malzemeler artik ust kat tribunler ve sutunlar icin kullanilacaktir emekciler ust kata yogunlasacak artik bu gunleride gorduk :super:

gerçekten harika! hava şartları izin verirse 31 aralık'a kadar tüm kaba inşaat bitecek gibi duruyor. En azından ben öyle umuyorum :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari