Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685701 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

şu an NTVspor da oynanan Hamburg bayern munih maçı hangi stadta oynanıyor , tribünler zeminden çok yüksekte sanki çukurda oynanıyor maç,  Tribünün zeminden yüksekliğinin stad estetiğine ne kadar etki ettiğinin kanıtı.

Çevrimdışı idil

maçta mısın  twitterda mısın Forumda mısın her yerde  :kop: :kop: alcak değildir alçalmalar var kapalıda olacak sonra yeni açıkta yükselecek aynı olacak

Heryerdeyimm :sevinc :sevinc
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Peki neden? :((( anıtlar kurulu nu yine?
orası muamma :) akıllara fazla soru getirme  :s20:

Çevrimdışı idil

orası muamma :) akıllara fazla soru getirme  :s20:

Ben de darlanıyorum sürekli sorgularsam  :bandit:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

stadyumun seklinin oval olmasi  kutu gibi olsa alcalma olmazdı :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Mimari tasarım
Seyir zevki yüksek orta kısımlarda daha yüksek kapasite,köşelerde daha düşük
Mimarın tercihi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı karakartalım

evet
yeni basket stadımız ile ilgili belli bi proje kapasite düşünülen yer ile ilgii bilgin  varmı mabet. beşiktaş içinde olurmu acaba fenerin ülker sport arena komplekssi gibi beşiktaş semtine yapılsa müthiş olur. nese mabet abi cevaplarını bekliyorum  :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı dropoon

şu an NTVspor da oynanan Hamburg bayern munih maçı hangi stadta oynanıyor , tribünler zeminden çok yüksekte sanki çukurda oynanıyor maç,  Tribünün zeminden yüksekliğinin stad estetiğine ne kadar etki ettiğinin kanıtı.

Hamburg ev sahibi Imtech arena olması lazım stadta

bu arada tottenham ın stadı standarttan dar ölçülerdeymiş teknık dırektor sıkayetcıymıs. dar stadta daha mı oynadı sımdı bızım takım :)

Çevrimdışı Anıl

Bildiğim kadarıyla alt katlar oval olmadığı için üst tarafta öyle bir dalga olması gerekiyor mimari açıdan veya statik açıdandı tam sebebini hatırlamıyorum bunu @Necmi abiye sorsak daha iyi olacak :ebebe: Ama sadece mimar böyle istediği içinde olabilir :iscrewy:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben de darlanıyorum sürekli sorgularsam  :bandit:
darlandım mı anıtlara küfür ediyorum :) anıtlardan 6s sonra da f3 ralıyorum rahatlıyorum nedendir bilinmez ama  :kop: :kop: @mactaupe

Çevrimdışı dropoon

Bildiğim kadarıyla alt katlar oval olmadığı için üst tarafta öyle bir dalga olması gerekiyor mimari açıdan veya statik açıdandı tam sebebini hatırlamıyorum bunu @Necmi abiye sorsak daha iyi olacak :ebebe: Ama sadece mimar böyle istediği içinde olabilir :iscrewy:

Stadımızın mimarının başka projeleride varmı bakabileceğimiz?
biraz nostalji yaptım yeniinönü'nün fotolara baktım arşivden. numaralı en hızlı bitecek blok olacak sanırım

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

@Oktay Obitaş 4 günde bir tane testere kirişinin gövdesini koyabildi. Sanırım 2 tane de hazırlanıyor arka tarafta. Kolonda olabilir onlar. Görecez artık. 27 ya da 29 tane yapılacak üst kat testere kirişi. Yani bu hesapla 120 gün yapar. Allah korusun diyorum kendi adıma. Onlar değişik bir sistemle yaparlar ama böyle yaparlarsa yine yavaş olacak. Kaldı ki daha üst kolonlar var. Hemen savunmaya geçeceksindir sen şimdi ama en azından tuhaf olduklarını kabul etmen lazım  :kop:

@ysariusta 120 günde testere kirişleri bitirirlerse daha ne istiyorsun Şubat sonu yapar  :evillol:

Çevrimdışı dropoon

vodafone arena açılınca yayıncı kuruluşta saha kenarından yayın yapmalı. bide maç öncesi ve esnasında helikopterden çekim boğaz manzaralı. kıyarmı şansal paraya  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 22:34:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler kasim sonuna obitas bütün tablalari bitirir görün bakin , muazzam ilerliyolar fanatik ciceklerci olan ben suan obitasi alkisliyorum :claps:
Cicekler ise   numarali donuse kadsr olan eski acik ust testere kirislerini bitirir numsrali eski acik donusundeki alani kapatirlar numaralida ise ust yestere kirislerinden 3-4 tanesini yapar yilbasi ya da 15 ocaga kadar kaba biter ins.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Talep edenlere özel olarak pm ile devlet işleri gibi el altından dosya arasından ulaştırılırsa fazla talep olmaz :poke: :poke:
Bir Beşiktaş lı torpil geçmez...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 22:38:05
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı megiddo

Hamburg ev sahibi Imtech arena olması lazım stadta

bu arada tottenham ın stadı standarttan dar ölçülerdeymiş teknık dırektor sıkayetcıymıs. dar stadta daha mı oynadı sımdı bızım takım :)
stad genel itibariyle çok güzel ama zemin bir havuzun içinde sanki, 1. sıradaki seyirci bile evinin 2. katından izliyor gibi maçı, belki güvenlik açısından yapılmış öyle (kimse sahaya atlamasın diye) ama çok kötü bir görüntü oluyor maç esnasında, brezilya dünya kupası stadlarının bazıları da böyleydi.

Çevrimdışı yigitcan1903

vodafone arena açılınca yayıncı kuruluşta saha kenarından yayın yapmalı. bide maç öncesi ve esnasında helikopterden çekim boğaz manzaralı. kıyarmı şansal paraya  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Ömer Güvenç'i saha kenarında düşünüyorum
Sonra saha içinde sonra çıkış tüneline doğru koşarken
Hani dayaktan öldürmek var ya,gerçek olur bu sefer

Çevrimdışı karka93

sevgili mabet eğer mümkünse yeni açık üst kattan alt katın nasıl göründüğünü anlayabileceğimiz bir foto atabilir misin çünkü kapalı alt üst koordinasyonunun benzerini sağlayamazsak atmosfer açısından kötü olacak gibi geliyor , malum dordmund tribünü gibi olacak diye bekliyorduk en başta en azından alt üst iletişimi mümkün olmalı

Çevrimdışı Kartal Ç

stadyumun seklinin oval olmasi  kutu gibi olsa alcalma olmazdı :ebebe:

Şöyle bir görselle destekleyelim. Stad saraçoğlu gibi dikdörtgen bir formda değil eski inönüye selam çakacak şekilde mümkün olduğunca oval bir şekilde dizayn edildi. bu ovalliği sağlayan dış kolon düzeninin bir sonucu olarak tribün testere kirişleri köşelerde kenarlara göre bu dış kolonlarla daha erken (ve dolayısıyla daha alçak bir noktadan) kesişiyor. bu sebepten köşeler daha alçak. köşelerin yüksek olması için ovallikten taviz vermelerindense eski inönünün en önemli özelliklerinden biri olan oval formu korumaları bence daha iyi olmuş.

Çevrimdışı ZEKI

digiturk kalirmi sansal kalirmi tmsf kime satar? digiturk 2105 in sonunu gorurumu  kafamda deli sorular..kapida lig ihalesi icin bekleyen kurtlar... artan platform sayilari..

Çevrimdışı ALI RIZA