Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694515 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet toplantı yapıldımı? sürpriz yapacaktın bize    :) @bjk_mabet
yer dösemesinin buyuk ornegini yayinliyacaktim ama toplanti iptal oldugundan yayinliyamadim :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

Numaralı 2. kat tribünün ortasında basın tribünü var. onun en alt sırasında olacak. (diye biliyorum)
yani senin istediğin yerden bi 4 metre falan daha yüksekten.

8 m civarında daha yukarıda yani Turkish Camera angle olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

@Oktay yeni açık dün yaşanan olayı araştırıyorum,  obitaş böyle basit hatalar yapmaz,  dünya inşaat piyasasında ustalığıyla isim yapmış bir firma sonuçta,  sence kimin işi bu komplo ?
İsmail bende araştırıyorum   :D :D

Çevrimdışı ahmetx

yer dösemesinin buyuk ornegini yayinliyacaktim ama toplanti iptal oldugundan yayinliyamadim :)
Nerelerde kullanılacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

bir toplantıyı set edemediniz yani

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı saricasi

Gizli istihbarat toplantıyı iptalmi etti yoksa :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı sallapati

mabet sana bir sorum var.. küfeki taşları çatı kurulduktan sonra mı yapılması gerekiyor mühendislik açısından.. yoksa önce de başlanabilir mi? @bjk_mabet

Çevrimdışı ahmet türken

yapilacak o kadar is varki catisi kufekisi ince isi dtenaji vs vs. Allah yardimcimiz olsun

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet sana bir sorum var.. küfeki taşları çatı kurulduktan sonra mı yapılması gerekiyor mühendislik açısından.. yoksa önce de başlanabilir mi? @bjk_mabet
öncede olabilir :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Yeni acikta 4 kolon ve coken dosemenin oldugu yerde betonlama var birde kapalı numaralı kosede rampanin oradada betonlama olucak..

Çevrimdışı Salih A.

Tüm forum ailesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını şimdiden kutlarım... Nice Mutlu Yüzyıllara...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Konu dışı ama ilgili konuda cevap alamıyorum.

Passoligi gidip hemen kartalyuvasindan alip maci yukletebilir miyiz?
Fener maci icin tek pass alabiliyor muyuz?

evt hemen yaparlar 30 dak bile sürmez kartı alıp bileti yükletmen :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu gece betonlama çöken yerden devam edecek güzel diğer betonlama da olacak  :super:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GPekcan

Yeni açıkta yırtığı tamir çalışmaları devam ediyor.
Numaralıda tabla temizliği yapılıyor...+++ 

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!