Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701248 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı toedeyou

:) beton yeterli miktarda gelmiyor o yüzdende hızlarını betona göre ayarlıyorlar daha fazla miktarda beton gelse hızları daha artar

Oyak Betonda bizden degilmiydi onlarin getiremedigini kim getirirki

Çevrimiçi Necmi

otopark tarafında bırakılan bi boşluk vardı abi orayı kullanamazlar mı betonlama için? oraya saha içinden araç giriş çıkışı vardı. :iscrewy: bir de o giriş çıkış, tribün kabası bitince en son kapanacak yerlerden olacak sanırım. çünkü arka taraf belli bi düzeye gelene kadar ordan beton pompası kullanmak zorunda kalacaklar. dolayısıyla prekast sırası oraya gelene kadar otoparkta baya bi çalışılmış olması gerekmeyecek mi?
sesli düşündüm , komple mantık hatası da yapıyor olabilirim :)
giriş çıkıştan bahsetmedim beton firması beton yetiştirmekte zorlanıyor aslında ikinci bir santrali devreye sokmaları gerekirdi tercih etmediler yada ekonomik nedenlerden dolayı tercih edemediler

Çevrimdışı sallapati

Mustafanın sabah videolarında Çiçekler sabah içtimasında 80 işçi sayıyorum.. iki vardiya olsa 160 işçi...

Obitaşta muhtemelen 100 civarı işçi çalışıyor  :biggrinking:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

selamlar karakartallar.@Necmi abi bugün bir daha anladım ki bir haber sitesi kurmak şart...boşuna oyalama bizi..

Çevrimiçi Necmi

Oyak Betonda bizden degilmiydi onlarin getiremedigini kim getirirki
sahibi Beşiktaşlı diye biliyorum ama sonuçta bize tek santralden geliyor beton ve yetiştirmekte zorlanıyor inşaatın başından beri bu sıkıntı hep vardı yönetim herşeyi minimumda götürüyor :D

Çevrimdışı ALI RIZA

sahibi Beşiktaşlı diye biliyorum ama sonuçta bize tek santralden geliyor beton ve yetiştirmekte zorlanıyor inşaatın başından beri bu sıkıntı hep vardı yönetim herşeyi minimumda götürüyor :D
bende onu sordum diğer sayfada tek santral alıyoruz en yakın yer bize ne kadar mesafede

Çevrimdışı toedeyou

bu beton isi hosuma gitmedi ama 76 saymamiza pek fazla engel olmaz

Çevrimiçi Necmi

Mustafanın sabah videolarında Çiçekler sabah içtimasında 80 işçi sayıyorum.. iki vardiya olsa 160 işçi...

Obitaşta muhtemelen 100 civarı işçi çalışıyor  :biggrinking:
obitaş 120 diye biliyorum çiçekler 180 ama bunların içinde ofis çalışanları haritacılar ve mühendislerde var

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman 200 milyon dolarlık stadı 100 kağıda yapacak gibi görünüyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu 3 tesisteden de gelebilir
Yenibosna Hazır Beton Tesisi   
Marmaray Yenikapı Hazır Beton Tesisi   
Yenikapı Hazır Beton Tesisi

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi sen içerden bilgi alıyorsundur. İnce işler ne durumda.. Para yüzünden ağırdan mı gidiyor yoksa normal seyrinde mi?

Çevrimdışı ALI RIZA

Necmi abi sen içerden bilgi alıyorsundur. İnce işler ne durumda.. Para yüzünden ağırdan mı gidiyor yoksa normal seyrinde mi?
2 maçın geliri ilaç ilaç

Çevrimiçi Necmi

selamlar karakartallar.@Necmi abi bugün bir daha anladım ki bir haber sitesi kurmak şart...boşuna oyalama bizi..
haber sitesini kurmak bir günümü alır hatta almaz bile alt yapı hazır sadece siteyi yüklemek kalıyor sorun ondan sonrasında haber kaynağı oluşturmak gerekiyor taşıma suyla değirmen dönmez kaynak sağlamadığımız sürece boş uğraş olacaktır artı yazar kadrosu oluşturmak gerekiyor içimizden ve haber takibi yapacak kişilerin olması lazım kolay iş değil bayağı mesai harcatır

Çevrimdışı sallapati

Hürriyette bir haber vardı.. stad için ayrılan 2.5 milyonluk demir parası,  Çebi başkanın talimatıyla futbolcuların maaşlarına ödenmiş

Çevrimdışı Ardau

giriş çıkıştan bahsetmedim beton firması beton yetiştirmekte zorlanıyor aslında ikinci bir santrali devreye sokmaları gerekirdi tercih etmediler yada ekonomik nedenlerden dolayı tercih edemediler
beton girişi diyince, aklıma araçlar filan geldi her nedense, özür dilerim  :)
peki o araç giriş çıkış için kurduğum mantık yanlış mı abi? çatı için komple prekastların bitmesi lazım, dolayısıyla o giriş çıkışın kapanmış olması lazım. bu durumda obitaş arka tarafta en basitinden beton için nasıl çalışacak? konteynerlerin olduğu yerden yapabilirler mi?
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı sallapati

Sadece Partizan , FB vs değil... bu stadın bitmesini istiyorsak Gururlan t-shirt ü alıp her maç 50 bin çekmeliyiz.. Bu takım bunu hakediyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Hürriyette bir haber vardı.. stad için ayrılan 2.5 milyonluk demir parası,  Çebi başkanın talimatıyla futbolcuların maaşlarına ödenmiş
iyi etmiş sen başarı getir ki para kazanasın... Para kazan stada yatır... Şu an stat demiri var bizim futbolculara para vermemizde lazım...!
partizan ve fener macı ayrıca kartal yuvası extrası bize çok lazım statı ve bütçeyi buna göre çevireceğiz...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

yahu @FARUK yazar,@ifelse  @sallapati tutar bir ucundan. bu işe gönül verecek çok kişi olur forumdan.Malumun üzere şu an başkan bilgi akışını kestirdi.Düşenecek olursak diğer haber siteleriden bir farkı olmaz sitenin.Hem bir demo yapalım bir hafta bakalım ne olcak..

Bu arada bu konu için tüm forumdan destek bekliyorum/bekliyoruz...

Çevrimdışı sallapati

iyi etmiş sen başarı getir ki para kazanasın... Para kazan stada yatır... Şu an stat demiri var bizim futbolculara para vermemizde lazım....
partizan ve fener macı ayrıca kartal yuvası extrası bize çok lazım statı ve bütçeyi buna göre çevireceğiz...

aynen abi , ligde galibiyet 900bin tl , avrupada galibiyet 600.000 tl...

Çevrimdışı toedeyou

Inşallah şu iki mactada soguk ve yagmur olmazda 6 puanin yaninda birde 6 milyon stat geliri olur

Çevrimiçi Necmi

sizin bildiğinizden fazlası değil :D ama bildiğim kadarıyla sağlıklı bir şekilde yürüyor yanlız ben şu an yapılan işlere ince iş demiyorum duvar örme tesisat çekme mekanik işleri yapılıyor ince benim tabirimle kablo çekme değildir bunlar bittikten sonra asma tavanların yapılması boya badana seramik  taş kaplama gibi direk dekorasyona dönük işler ince iş statüsündedir

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen abi , ligde galibiyet 900bin tl , avrupada galibiyet 600.000 tl...
temiz para 2 maçta 1500 Mtl buluyoruz heleki gruplardan çıkarsak süper olacak ayrıca 1. devre yi de lider bitirirsek lig tvden bu sene lig parasını bir kısmını alırız Şampiyon olursak süper olur... Avrupadan gelecek para direk katılım hem Şampiyonluk parası vs Rahat 100 MTl yi buluruz....

Çevrimiçi Necmi

beton girişi diyince, aklıma araçlar filan geldi her nedense, özür dilerim  :)
peki o araç giriş çıkış için kurduğum mantık yanlış mı abi? çatı için komple prekastların bitmesi lazım, dolayısıyla o giriş çıkışın kapanmış olması lazım. bu durumda obitaş arka tarafta en basitinden beton için nasıl çalışacak? konteynerlerin olduğu yerden yapabilirler mi?
tabiki yaparlar hatta beton dökülen en üst tablanın üzerinede çıkarlar aynı zamanda beton pompalamak için seyyar pompada var iki sistem 60-65 metre mesafeye rahatlıkla beton dökebilir bir sıkıntı olmaz

Çevrimdışı ALI RIZA

yahu @FARUK yazar,@ifelse  @sallapati tutar bir ucundan. bu işe gönül verecek çok kişi olur forumdan.Malumun üzere şu an başkan bilgi akışını kestirdi.Düşenecek olursak diğer haber siteleriden bir farkı olmaz sitenin.Hem bir demo yapalım bir hafta bakalım ne olcak..

Ajanslardan haber çekmek için para lazım Mesela DHA yada AA dan almak 5 bin tl yıllık ayrıca Fanatık vs ligtvden çekemeyiz suç... ajansların ftp den girip özel şifreyle haberleri alıyorsun... Haber sitesi için devre arasını beklemek lazım

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş haber siteleri kopyala yapıştır mantığında işliyor.. ama bazı malum siteler genelde olumsuz haberleri ön planda tutuyor..

şu mantıkta bir site olabiliriz..

1. gazetelerden alıntılar (art niyetli olanlar hariç)
2. genel haftalık bilgilendirmeler
3. 2-3 blog yazar
4. vodafone arena vs .

ama bu işin hukuki (telif hakkı) işleri çok iyi araştırılmalı... alıntı yapmanın boyutları vs nasıl olur.. yoksa hukuki açıdan başımız belaya girer