Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

canlı yayında suprızmı cıkacak bayadır gostermıyor bızdemı sorun yoksa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

@Gökhan_Çelik nerelerdesin bizi umutlandırdın sonra kayboldun?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdinç

Arkadaşlar olimpiyat stadının zemini ne durumda bilen varmı.

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar olimpiyat stadının zemini ne durumda bilen varmı.
zemini bilmem ama bu takımın o stada gitmesini hiç istemiyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdinç

bende istemiyorum ama ne yapalım  mecbur katlanacaz bitene kadar

Çevrimdışı mustafa.kuru

Olimpiyatın zemini hibrit çim olsa ne yazar ben olimpiyattaki maçları evde seyrederken üşüyorum valla..
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Oktay

Sevgilli kartallar geçen gün mabette söylemişti ki biçok klüp açıklama yaptı gişe gelirleri passoyla beraber artış gösterdi diye..enteresan...Ben passo biletix dinlemem BEŞİKTAŞKSIZ yapamıyorum ne kadar nefret etsemde sistemden ve düzenden...@panic13 saygı duyuyorum düşüncelerine benim için tüm kartallar candır,ama gelin be kardeşim bir kişi eksik kalmasın tribün,anlıyorum maddi destek veriyorsunuz ama bu çocukları GURURLANdıralım...
@Geovani ligde lideriz takım şahane avrupada yine lideriz daha tribünleri doldurmak için ne bekliyoruz
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 16:22:32 Oktay ]

Çevrimdışı mustafa.kuru

@Geovani ligde lideriz takım şahane avrupada yine lideriz dana tribünleri dolfurmak için ne bekliyoruz

İstanbulda olmanın kıymetini bilin....Biz ayda yılda bir görebiliyoruz Beşiktaşımı....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı ozan062

rahat ol ayın sekizinde 45 ton kum dokulmus ustunden baya zaman geçti hallolmustur

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI abinin çekmiş olduğu fotolardır arkadaşlar
kendisine teşekkür ederiz  :claps:

Çevrimdışı panic13

Alıntı
Sevgilli kartallar geçen gün mabette söylemişti ki biçok klüp açıklama yaptı gişe gelirleri passoyla beraber artış gösterdi diye..enteresan...Ben passo biletix dinlemem BEŞİKTAŞKSIZ yapamıyorum ne kadar nefret etsemde sistemden ve düzenden...@panic13 saygı duyuyorum düşüncelerine benim için tüm kartallar candır,ama gelin be kardeşim bir kişi eksik kalmasın tribün,anlıyorum maddi destek veriyorsunuz ama bu çocukları GURURLANdıralım...

@Geovani ligde lideriz takım şahane avrupada yine lideriz dana tribünleri doldurmak için ne bekliyoruz

Burada tartışmanın anlamı olmadığı ve hepimizin bildiği politik nedenlerle taraftarlarımız diğer kulüp taraftarlarına göre daha keskin bir politik duruşa sahip. Bu; tarihimiz, kimliğimiz, duruşumuz ve ahlakımız açısından bizi farklı bir yere taşısa da işte bu tip durumlarda da kendimizi canlı canlı yiyiyoruz.

Beşiktaşlı olmak gerçekten kolay değil :)

Herşeye rağmen, rahmetli Şeref Bey'in ölüm döşeğinde dediği gibi:

BEŞİKTAŞ SANA CANIM FEDA!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı panic13

@ZEKI abinin çekmiş olduğu fotolardır arkadaşlar
kendisine teşekkür ederiz  :claps:
,

Allah nazardan saklasın, dilimizi ısıralım; numaralının hızı inanılmaz :) Gördükçe diğer emekçi kardeşlerimle birlikte kazma kürek dalasım geliyor inşaata :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

@ZEKI abi eline sağlık
Mesaj hala gelmedi bu arada  :evillol:

Çevrimdışı Buğra

Yeni açık üst ilk testere kiriş biraz dahamı uzayacak yoksa o boydamı
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 16:37:56 Buğra ]

Passo süper bir uygulama keşke daha önce çıksaydı.. Klube katkısı olduğu gibi bedavacılarıda bitirmiştir...  Herkesin görüşüne saygılıyım ama passo ligi bahane ederek takımı yanlız bırakmak ihanettir bu sene bu cocukları sonuna kadar desteklemeliyiz..

Resimler süper arkadaşlar elinize saglık..

Çevrimdışı ahmetx

@ZEKİ abiye ve @FARUK kardeşime teşekkür ederim.

bu resimdeki ağaca üzüldüm umarım arenanın etrafında ağaç dikilebilecek ne kadar yer varsa ağaçlandırılır.

Çevrimdışı FARUK

@ZEKİ abiye ve @FARUK kardeşime teşekkür ederim.

bu resimdeki ağaca üzüldüm umarım arenanın etrafında ağaç dikilebilecek ne kadar yer varsa ağaçlandırılır.

o görünen borular su borusuymuş
yanılmıyorsam belediye su doğalgaz hatlarının yerini değiştirecekti

Çevrimdışı Efe

Bu taraftar Gutiyi Quaresmayı karşılamaya tribüne 20.000 bin kişi gitti. Şu takım Guti ve Quaresma kadar ilgiyi hak etmiyorsa söyleyecek söz bulamıyorum.
:claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı attila_metu

Passo süper bir uygulama keşke daha önce çıksaydı.. Klube katkısı olduğu gibi bedavacılarıda bitirmiştir...  Herkesin görüşüne saygılıyım ama passo ligi bahane ederek takımı yanlız bırakmak ihanettir bu sene bu cocukları sonuna kadar desteklemeliyiz..

Resimler süper arkadaşlar elinize saglık..

Bu sene olimpiyatta iki maça gittim ikisinde de bedavacılar yine vardı. Yani bitirmedi.
Her alanda olduğu gibi passoligde de uygulama sıfır.

Çevrimdışı ahmet türker

resimleri paylaşan faruk kardeşime teşekkürler emeğine sağlık. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türken

çok şükür eski açıkla numaralının kavuştuğunu gördümya. leyla mecununa, ferhat şirinine kavuşsa bu kadar sevinmezdi

Çevrimdışı ahmet türken