Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6709900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjkfatih63

resimlere bakmayı yeni bitirdim de maşallah heryerde ummalı bi çalışma var.  bu arada eline sağlık mustafa   :sevinc

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

23.10.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı yavvuzz

Tünaydın ..Bu fotoğraf çok hoşuma gitti  :super: :super:

Gerçekten iyi . Biraz kenetlenmeye ihtiyacımız var kaba için son bir kaç ay .

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Tünaydın ..Bu fotoğraf çok hoşuma gitti  :super:
deniz tün gece demek,Adana da gün doğmadı mı daha  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Efe dediğin tarihte bitmezse medyaya madara olacaksın bu gidişle  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjkfatih63

obitaş çıldırdı şampiyonluk istiyor. baksana sabahın köründe başlamışlar   :super:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

deniz tün gece demek,Adana da gün doğmadı mı daha  :D
Uyku düzeni bozuk olunca böyle oluyor abi :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı serti67

Nişantaşıdayım rayban gözlüklerle dolaşıyorlar burada :D
samet marka reklamı yapma :)sıldırırım mesajı haksız rekabet yaptırma

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 11:46:27 SDemirsoy ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

@ahmetx buyur abi bir photoshop terk de benden  :evillol: :evillol:
Yürüyüş yollarından kan akıyormuş gibi bir his uyandırdı :D

Çevrimdışı SDemirsoy

samet marka reklamı yapma :)sıldırırım mesajı haksız rekabet yaptırma

tamam abi rey-ben olsun  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi murat

:evillol    :-* :friendship:        @mustafa_(87) bir tanesin  :claps:  :-* :friendship:
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 11:54:10 MURAT ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

NUMARALI NE CABUK YÜKSELDİ BE ARKADAS UZAK TAHMİN YAPANLAR COK YANILACAK.

Çevrimdışı Abdullah

:kop: oraları ben yapmadım  :bandit:

Çevrimdışı tayfun

yeni açık güzel beton yemiş,eski açıkta demir işleri bitsede ordada beton şov görsek.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı F1RAt

bugünkü maçtan sonra türkiye 13.sıraya geriledi şuanki duruma gire şampiyon olan takım ön eleme oynamak zorunda kalıyor bundan sonra oynanacak tüm avrupa maçları çok büyük önem arz ediyor artık 3 takımızda maçlarını mümkün olduğunca kazanmalı bu sene şampiyon olupta şampiyonlar ligine gidememekte var işin ucunda o yüzden trabzon ve beşiktaşın yarın 2 galibiyet çıkarmasını istiyorum :bandit:

Efe, UEFA ulke siralamasina da, senin de bildigin gibi ulke siralamalari, son 5 senenin puanlari toplanarak belirleniyor. 2010 - 2011 sezonunun puanlari gelecek sene silinecek. bizden 4.600 puan silinecekken, Yunanlilardan ise 7.600 puan silinecek. Yani bizden 3 puan daha fazla kaybedecekler. Fakat sunu bilmiyorum, onumuzdeki senenin siralamasina, bu puanlar silinmeden mi bakiyorlar, yoksa silindikten sonra mi? Cunku eger silindikten sonra bakiyorlarsa, Yunanlilarin bu sene bizden 3 puan daha fazla almalari gerekir ki bu da oyle cok kolay bir durum degil. Siralama hangi durum goz onune alinarak belirleniyor, bilgin varsa aciklayabilirmisin?