Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710681 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı If Else

buda kucuk iki dakikalık calısma:D

Eline sağlık. Benzer çalışmalar daha önce de yayınlanmıştı. Bence alt tarafın siyah olması Necmi Abinin de dediği gibi stadı çok boğuyor. Böyle umarım olmaz.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Deniz

herkes ettiğini bulur değerli kardeşim . bunlarda utanma olsaydı 5-0, 6-1 ,6-0gibi kendi sahalarındaki yenilgiden sonra hala avrupa fatihi diye konuşmazlardı .. :)
Aynen abi ne diyecen bu kediciklere :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Aslında iş yoluna girdi artık. Nerede ne olacağını çözdük üç aşşa beş yukarı, şimdide içeriyi merak ediyorum ben? Duvarların kaçta kaçı örüldü. Örülme hızı nedir? İçerideki işler kısa sürer deniyordu ama bugün o yer döşeme videosundan sonra çok zor, çok zaman alır diye düşünüyorum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx hocam buyur. biraz geç oldu ama kusura bakma.

Büyüksün, umudu kesmiştim.Süper. Görünüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı berk_bjk

Siyah kırmızı çok hoş duruyor bence ama siyah ve beyaz yapılacaksa üst kat siyah olmalı bana göre çünkü üst kat beyazken stad sanki yarım kalmış gibi çok kötü bir görüntü oluyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

bi stadda gormustum, merdivenlere led isiklar yerlestirmisler.. bence merdivenlere led ekleyip ister kirmizi ister beyaz olarak yakip hafif bir sov yapilabilir

Çok güzel bi fikir :ok: özellikle de juggerhaunt ın çalışmasına uygulanırsa çok şekil olur bence.

Çevrimdışı ahmetx

Forza siyah koltuk,kırmızı merdiven ve çıkışlar,beyaz tribün yazısı.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 23:48:51 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan mansız

trtspor maçı canlı veriyor çok ilginç

Çevrimdışı ahmet türken

daha fazla olacağını düşünüyorum değerli kardeşim. :sevinc
Allah soyletti.agzin bal yesin Ahmet Abi

Çevrimdışı ahmetx

Juggerhaunt bu kadar uğraştı biri de yeşil sahaya el atsın,ben de yarın pc de tribün yazısını eklerim.

Çevrimdışı ozan062

Eline sağlık. Benzer çalışmalar daha önce de yayınlanmıştı. Bence alt tarafın siyah olması Necmi Abinin de dediği gibi stadı çok boğuyor. Böyle umarım olmaz.

o zaman soyle birsey yapalım birde boyle bakalım

buda gif

http://gifmaker.me/PlayFrameAnimation.php?folder=20141022070DSpfwfx0DX0CxAikaD4rF
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 23:09:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türken

trtspor maçı canlı veriyor çok ilginç
yok ya trt erotik yayin veremez yasak :D

Çevrimdışı ahmetx

Siyah beyaz olacaksa siyah üst katta olmalı.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı melofaz

öve öve bitiremedikleri sneijderin füzeler tutukluk yaptı heralde  :evillol:  :evillol:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı If Else

o zaman soyle birsey yapalım birde boyle bakalım

buda gif

http://gifmaker.me/PlayFrameAnimation.php?folder=20141022070DSpfwfx0DX0CxAikaD4rF

Eline Sağlık. Kesinlikle alt Beyaz, üst kat Siyah  :ok:  Makette de buna yakındı. Stadı daha görkemli gösteriyor.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ozan062

Eline Sağlık. Kesinlikle alt Beyaz, üst kat Siyah  :ok:  Makette de buna yakındı. Stadı daha görkemli gösteriyor.

katılıyorum
mesela ısıklandırmalar oldugu vakit asagıdan yukarıya karanlık cokmeli maç esnasında dolayısıyla yukarısının koyu renkli olması sartoglu sart...

aman tersi işte anlayın:D
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 23:17:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ahmetx

Boşverin şu GS yi biz kendi işimize bakalım.

Çevrimdışı ahmetx

Abaküs sistemi pahalı olmasaydı mis gibi tertemiz olurdu. yeni stadlarda bu sistem kullanılıyor.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 23:34:41 ahmetx ]

Çevrimdışı ilhan

Aslında iş yoluna girdi artık. Nerede ne olacağını çözdük üç aşşa beş yukarı, şimdide içeriyi merak ediyorum ben? Duvarların kaçta kaçı örüldü. Örülme hızı nedir? İçerideki işler kısa sürer deniyordu ama bugün o yer döşeme videosundan sonra çok zor, çok zaman alır diye düşünüyorum
Evet bende aynı şeyi düşünüyordum. İçeriden bi haberiz şu an gerçi mabet bi kaç gün önce foto paylaştı ama geneli hakkında pek bilgimiz yok açıkçası

Çevrimdışı Deniz

Abaküs sistemi pahalı olmasaydı mis gibi tertemiz olurdu. yeni stadlarda bu sistem kullanılıyor.
Bu sistem ne kadar pahalı olabilir ki ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı berk_bjk